|
Тема
|
ima li oste babi, koito
|
|
Автор | sofia (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.02.04 04:04 |
|
leyat ( hvulyt ) kurshum......?
kude i kak moga da se svurza s nykoi , koito lee kurshum?
mozete li da mi preporuchate adres , telefon , chovek .
predvaritelno blagodarya .
| |
Тема
|
Re: ima li oste babi, koito
[re: sofia]
|
|
Автор | vesela (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.02.04 12:02 |
|
znam samo edna jena ot burgas. mnogo e dobra. ako gradyt te ustroiva, shte ti nameria telefona i adresa.
pozdravi
| |
|
Zdravei da poznavam lichno edna jena koqto lee kurshum...
ako ti trqbva info za neq pishi mi na e-maila mi daden v kluba
i shte ti dam telefona za da se svarjesh s neq za da se dorazberete za zaplashtane i koga da se vidite...
Blessed Be!!!
| |
Тема
|
[re: vesela]
|
|
Автор | SOFlA (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.02.04 09:08 |
|
razbira se , che me ustroiva
pishi na eyechase@yahoo.com
mersi predvaritelno

| |
Тема
|
[re: SOFlA]
|
|
Автор |
Nekros (magus) |
Публикувано | 16.02.04 13:33 |
|
Leeneto na kurshum ili vosak nqma da ti pomogne osobeno. Poznavam xora koito sa minali prez tozi da go narechem ritual i toi e biul izpalnen uspeshno. Prosto efekta mu ne e ot nai-dobrite. Kurshumat zatvarq i kapsulira negativnata emotsiq, da tova e fakt no s tova problemat ne se reshava, stava energien blokaj v emotsionalnoto tqlo i chesno kazano e trudno da se kaje koe e po goloqmoto zlo, negativnata emotsiq ili izlqtiq kurshum. Da ne govorim che rituala izobshto ne e vechen i v nai nepodxodqshtiq moment moje da se razpadne izpravqiki te otnovo pred sashtiq strax. Leeneto na kurshum shte ti kostva samo pari a efekta kakto veche obqsnix ne e tozi koito ochakvash. Ako imash jelanie izprati mi tvoq skanirana snimkia na ako stava vapros za teb ili na choveka na kogoto iskash da se lee kurshum s malko po-podrobni obqsneniq za kakvo tochno stava vapros. Ima alternativni metodi chrez koito se postigan mnogo mnogo po dobri rezultati, osven vsichko drugo az rabotq bez komisionna takache pomoshtta mi ne struva pari.
| |
Тема
|
[re: sofia]
|
|
Автор |
LSD-25 ([fuck_off]°[/]) |
Публикувано | 23.02.04 23:39 |
|
az leq kur6umi, no ot zlato i srebro i wnimatelno podbiram tezi sre6tu koito da gi upotrebqwam :D makar 4e w powe4eto slu4ai mi idwa otwytre
dosega ne sm izwyr6wal podoben tip uslugi s komersialna cel, no ako si zainteresowana - kavi
tarifata se dogowarq sprqmo broq i trudnostta na klientite
izberete bylgarskoto
This is the noise that keeps me awake my head explodes and my body aches :D
| |
|
|
|
|