Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:27 03.11.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Тема чЕРНА КОТКА - HELP?нови  
Авторkoko (Нерегистриран)
Публикувано31.10.03 18:00

Zna4i purwo da uto4nq,NE STAWA DUMA ZA SUN !
TAka slu4aqt e sledniqt : Edna moq blizka poznata v4era spodeli s men neshto mnogo interesno i misteriozno! Taka....za 1 mesec sreshta 3 puti 4erni kotki ! Towa e normalno m,oje bi no pri neq situaciqta ne e to4no taka.kakwo imam v predvid.Ami tq mi razkaza 4e 1-ya put tq e sedqla v kolata kogato e 4akala gadjeto si da izleze ot vhoda i vidqlo 4erna kotka da sedi mirno pred vhoda i da gleda kum vratata.Posle minali nqkakwi deca i si igraeli i tq izbqgala sled koeto neposredstwenno sled towa izlesul i toi.taka twa e purviq put i ne e 4ak tolkowa vpe4etlqwash.Sega vtoriq ve4e koito budi nqkakwo sumnenie i malko uplaha.
Zna4i sedi si tq s neinoto gadje v kolata i kakto si sedqt pak 4erna kotka se poqwqva pred kolata.Te sa parkirali i neshto si goworqt.Zabelqzwat kotkata i tq se seshta za predishnata kotka 4e pak e bila 4erna i i prawi vpe4atlenie,sled koeto kotkata po4wa bavno da obikalq kolata kato kazwa me gledashe non-stop v o4ite direktno.Obikoli kolata v krug i i z4ezna! Taka twa beshe 2 riq put i sega sledwa tretiq.Pribrala se oniq den ot disko sutrinta,obna4e kato se ka4ila gore se setila 4e si zabravila gsm-a v kolata i reshila d sleze da si go vzeme.4asut bil 5 sutrinata.Sled kato slqzla na purvia etaj s asansiora otworila vhodnata vrata i kakwo da widi !!! Pred vhoda sedi sushtata 4erna kotka mirno to4no po sredata na putia i i q gleda prawo v o4ite i ne pomrudwa.Tq mi kaza taka: gledashe me sqkash iskashe da mi kaje neshto.pogledahme se malko sled koeto az se izplashih kazwa i se vurnah v vhoda i se ka4ih nbagorew zashtoto se izplashih.Tq naistina e dosta oplashena s tezi slu4ai s 4erni kotki koito i se sli4wan naposledak.Vsi4ki kotki koito gi e sreshtala sa v razli4ni raiopni na sofia.I mi kaza oshte 4e otkakto jiwee v tozi kwartal v koito e v momenta sa blizo 13 god. za koito nikloga ne e vijdala 4erna kotka !!! Pomgnete mi pls kakwo liu ozna4awa towa,znak za neshto li e........................

Тема знак енови [re: koko]  
Автор Aлeдap (демон)
Публикувано01.11.03 13:17

Знакът е черна котка. Животно, бозайник, живее до над десет години. Хищник. Четири лапи, добре оформени нокти. Обилни мустаци и вежди. Уши-локатори. Опашка.
Нека следващият път приятелката ти огледа котката добре, защото или в един и същ район вижда същата котка, или не прави разлика между отделните котки. За да се успокои, предложи й следващия път да погледне мъжка ли е котката или женска. Познава се по мартеничките под опашката.
Ако котката беше рижа, щеше ли приятелката ти да я забележи въобще?

Чувам, че сме били в 21 век, но са слухове... явно.

Aledar~

Тема Re: знак енови [re: Aлeдap]  
АвторLia (Нерегистриран)
Публикувано02.11.03 21:08

Predi nekolko dena ,v edin i sasti den, tri cherni kotki mi presekoxa patia.
I trite pati biax s kolata, i otbivax, za da propysna sledvastata kola da mine.
I trite pati beshe na savsem razlichni mesta/raioni/.

Авторami (Нерегистриран)
Публикувано02.11.03 22:56

znak za kakvo e

Тема Re: знак е [re: ami]  
Автор Чepнa_koтka (рошава)
Публикувано02.11.03 23:10

А пък сестра ми си е намерила прекрасно черно коте със зелени очи и е много сладко.

Автор Aran_gar (Отстъпница)
Публикувано04.11.03 15:20

.........[usmihvam se[,tova mnogo me kefi!!!!!!!!!]

Великият Властелин на мрака да управлява с мен!!!

Тема Re: знакнови [re: koko]  
Автор Aran_gar (Отстъпница)
Публикувано04.11.03 15:26

.......В допълнение - коте-символизъм и значение(в някой случаи):
не-метафизично: независимост, елегантност, грация, красота, сладичко(те са едни такива милички, пухкави и винаги са сладки)
полу-метафизично: всеки се сеща за параноята от "злата черна котка"
метафиз.: котките виждат в астрала, носят послания и т.н.
П.С. приятелката ти как се казва?(и аз имам позната с горе-долу същата история)

Великият Властелин на мрака да управлява с мен!!!

Тема Re: знак енови [re: ami]  
Автор Aлeдap (демон)
Публикувано06.11.03 11:14

знак за тежка форма на суеверие, което се нуждае от лечение.

Aledar~

Тема Re: знак енови [re: Lia]  
Автор Aлeдap (демон)
Публикувано06.11.03 11:15

Брей... и ако при отбиването беше катастрофирала, котката щеше да е виновна, нали?

Aledar~

АвторLia (Нерегистриран)
Публикувано07.11.03 18:04

Zadaljitelno

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.