|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Обява
|
|
Автор | дapk eйнджъл (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.08.03 10:12 |
|
Искам да направя черна магия за смърт на двама души.Ще опитам сама,но не съм толкова опитна и ще съм благодарна за съветите на всеки,който иска да ми пише.Ще намеря начин да ви се отплатя-аз съм на 22,красива и сексапилна,от Пловдив.Отправям молба към модераторите да не трият обявата,защото е напълно сериозна.Адреса ми е snejanka728@yahoo.com.
| |
|
nqma da q triem, vseki poluchawa svoite uroci za svobodnata volq po razlichen nachin
| |
Тема
|
Трябва и килър на момичето!
[re: Neon]
|
|
Автор |
valsodar (Чародей) |
Публикувано | 01.09.03 16:46 |
|
Зависи от поръката, украинците и молдовците не са особенно скъпи - за около 10 000 $ ще направят доста ефективна магия 7.62 мм или поне една бърза 45-ти калибър.
Проблема е,... че в близките 20 -тина и кусур години ще трябва да я разваля в Сливенският затвор.
Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.
| |
|
защо наистина просто не ги отровиш? 
| |
Тема
|
Re: Обява
[re: зyмyнr]
|
|
Автор |
Neon (новак) |
Публикувано | 01.09.03 18:39 |
|
zashtoto smyrt s otrova go ima v Nakazatelniq kodeks, a smyrt s cvetni konci (oswen ako ne e chrez udushawane) go nqma. lichno sym pital prepodavatelq (spored koito bi trqbvalo da ima, ako se dokaje) no smyrt s ala-bala magii nqma:)
| |
|
Снежанка иска да убие двама души.Ами нали си пък Dark Angel убий си ги сама ама не ти стиска.И какво те ще отидат само на друго място но ще продължават да си съществуват под друга форма.А пък клуб Магия е пълен с велики магьосници, които ще ти помогнат?!?!.По-рано написах два реда за магията по повод на Маг Елена и Некрос веднага го изтри.Става дума точно за тези енергии дето ти трябват за да убиваш глупачке, дето си хвърчат из астралния свят и в някои други неща и наистина могат да убиват слабите.
Редактирано от some_spirit на 01.09.03 18:47.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
зyмyнr (сссссс) |
Публикувано | 01.09.03 22:22 |
|
разбира се, знам :)
но страхът е най големия порок...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
зyмyнr (сссссс) |
Публикувано | 01.09.03 22:26 |
|
а представяш ли си ако го имаше в НК какъв небивал "лов на вещици" щеше да настане!   
| |
Тема
|
[re: дapk eйнджъл]
|
|
Автор | минaвaш (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.09.03 00:20 |
|
двамта дето ше ги мориш да не са зарязалото те гадже и новата му приятелка,или искаш мама и тате да хвърлат топа,та да докопаш овреме имането?:)))))))))))
въпрос: всеки път ли като те зарязват,или настъпват ше мориш хората?;)
лелееееееееее,гробищата ще станат тесни;)
абе вие дето и помагате,ми тя като се научи,утре и вас може да ви прати там
| |
Тема
|
[re: дapk eйнджъл]
|
|
Автор | Koko (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.09.03 01:10 |
|
magii ne se pravqt, si4ko se vrushta trikratno, predstavi si sled kato gi utrepesh nai miloto ti da furli topa.... i taka dokat si4ko koeto ta4ish na taq zemq ne te izprevari..... ne se zanimavai s gluposti... bolkata ot liubovta rano ili kusno minava, a nai-dobre mu potursi zamestitel na bivshiq....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|