Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:01 08.07.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Тема Магия вместо котрацептивинови  
АвторZarah (Нерегистриран)
Публикувано27.07.03 17:40

Позволено ли е? Pan говореше някъде, че няма проблеми да се нарушава равновесието на воля ... вие, вещите дами какво правите, за да се предпазите от нежелана бременност? Можете ли просто да настроите подсъзнанието си да Ви пази или всички сте отказали секса за по сигурно? Има ли някакви алтернативни варианти за които не се сещам?

П.С. Моля бъдете толерантни в случай че въпросът ми е твърде прозаичен - аз не съм от просветените, просто любопитствам

Тема Re: Магия вместо котрацептивинови [re: Zarah]  
Авторha! (Нерегистриран)
Публикувано27.07.03 20:51

kakvo ravnovesie se narushava?! zena moze da zabremenee 3 dena v meseca
ne e neobhodimo da se narushava nishto
ako e veshtica- shte znae sys sigurnost koi sa tiq 3 dena
...

Тема Re: Магия вместо котрацептивинови [re: ha!]  
Автор tanariil (Черен маг)
Публикувано28.07.03 16:54

amaliij, upla666i me... 3 dena kazwa666?
epa u u4ebnika mi po biologiq ot 8 klas pi666e drugo...
kwo da praa sa... mnou slojna dilema - na teb li da wErwam , na u4ebnika li?
koj go znaj de 666i mu e kraq?

<<Имам дух, ама нямам кой да ми го ръководи. Той за това си ходи където си иска. >>

Тема Re: Магия вместо котрацептивинови [re: Zarah]  
Публикувано28.07.03 16:58

kontraceptiwi.
drugo nema.
naistina prozai4en wypros.

<<Имам дух, ама нямам кой да ми го ръководи. Той за това си ходи където си иска. >>

Тема Ритуал за предпазване от нежелана бременностнови [re: Zarah]  
Автор Lux et veritas ()
Публикувано29.07.03 06:09

Ритуала е много подобен на древния ритуал за зареждане на магьосници с таязи разлика,че разпределението на енергията при жените и мьжете трябва да се преразпредели по специфичния ,описан в древния трактат "Кама сутра" начин.За начинаещите се препорьчва следния встьпителен ритуал:
Активния партньор застава на леко разкрачен с наведена леко надясно глава(горна ако са повече от 1),а пасивния за изравнчване на общото енергиино поле въздейства неколкократно механично(посредством силен удар с крак в 1 чакра(слабините)) 3,8,16 или 32 пъти като през цялото време припява мантическата формула "VENUS CONTRACEPTUM",след което ролите се разменят,но вече въздействието се пренася 6 чакри по- нагоре,а именно в 7(може и в 6 , но трябва да се използват традиционни обувки с дървени подметки и резултата е малко по-слаб).
След това щастливата двоика може да пражи анален и орален секс без абсолютно ниакаква опасност от забременяване.

P.S.Гореописаният ритуал НЕ предпазва от венерически заболявания!!!
За това има отделен ритуал включващ ритуално жертвопринушение на попвите органи и на 2-та партньори и последващото им изгаряне в името на Ангела Canus oficinalis

Lux et veritas (lat. Светлина и истина )

Тема Re: Ритуал за предпазване от нежелана бременност [re: Lux et veritas]  
Публикувано29.07.03 13:44

ms4?

Тема Мали-и-и-и!нови [re: Lux et veritas]  
Автор valsodar (Чародей)
Публикувано30.07.03 17:35

В отговор на:

След това щастливата двоика може да прави анален и орален секс без абсолютно ниакаква опасност от забременяване

Ти ме уби уа Теньо!

Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.

Тема Re: Мали-и-и-и!нови [re: valsodar]  
Автор Peмeдиoc (самота)
Публикувано31.07.03 11:41

Aledar~

Тема Re: Магия вместо котрацептивинови [re: ha!]  
Автор Peмeдиoc (самота)
Публикувано31.07.03 11:43

3 дни, да бе да... всъщност преди, по време и след цикъл, т.е. винаги при подходящо стечение на обстоятелствата.

Aledar~

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.