Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:47 07.07.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Тема Бяла магиянови  
Автор Persian Cat ()
Публикувано11.07.03 16:51

Приятели, моля ви дайте накакви бели магии за здраве и благополучие в семейството или как да разваля черна магия за гореспоменатите.
Благодаря ви!!!

Тема Re: Бяла магиянови [re: Persian Cat]  
Автор magick (*******)
Публикувано14.07.03 13:44

Защо смяташ, че имаш нужда от магическа помощ?
Какво те навежда на мисълта, че ти е направена Черна магия?

Човек в живота е не това което иска, а това, което може!

Тема Re: Бяла магия [re: magick]  
Автор Persian Cat ()
Публикувано15.07.03 21:17

Всички в семеството ми се разболяхме от доста тежки болести за период от един месец. Аз, майка ми и сестра ми сме все още болни, сестрами ходи на химиотерапия с диагноза "Болеста на Хочкинс", аз имам постоянно главоболие, а майка ми изведнъж започна да вдига високо кръвно, при положение, че е хипотоничка. Баба ми едва не умря от някаква скрита плевмония, а дядо ми си счупи крака на две места. За баща ми не зная той не поддържа връзка с нас. Смея да твърдя, че някой е направил нещо с умисъл, защото зная, че има поне двама човека които искат да ни видят в гроба и всичко това заради имоти. А и друго, загубихме доста пари.
Надявам се това стига за да ми обърне някой внимание.
Благодаря на всички, отзовали се на моя въпрос.

Автор some_spirit (непознат )
Публикувано15.07.03 23:11

Значи правят ти "някаква магия" и започват да ти се случват разни лоши неща с тебе с близки.Няма такива неща.Става дума за друго нещо,директно въздействие от някакви "висши" същества.Главоболието могат да го причинят,могат да управляват тялото ти - падаш и си счупваш крака,управление на кръвното също,могат да накарат сърцето ти да забие доста по-силно и да боли.Въпроса е защо го правят.Впрочем могат да управляват и мислите ти,засега няма спасение.Просто това с мислите не го усещаш, те ти ги дават и ти мислиш, че са твои.

Тема Re: Бяла магиянови [re: magick]  
Авторлeнekca (Нерегистриран)
Публикувано31.07.03 14:58

би ли могла да ми опишеш как се разбира че някой е болен от ,,хочкинс,,

Авторnrj (Нерегистриран)
Публикувано13.09.03 23:53

Знам един начин с който можеш да установиш намесата на чуждо влияние не зависимо от това колко добре е направено:
Вземаш едно яйце счупваш го /не с нож/ в чаша с вода и я държиш известно време над главата си.
Ако водата остане бистра и всичко се утаи на дъното нямате направено нищо.
Ако белтъкът започне да се издига към повърхността подобно на пипала във водата то значи имате направено нещо, а ако има мехурчета на повърхността на водата значи това което е направено е доста сериозно и трябва да се обърнете към някои "специалист" за помощ.
Ако белтъкът се утаи пипаловидно надолу към дъното, то този които го е направил не желае да бъде разкрит.

Po towa koeto si opisal neshtata izglejdat dosta seriozni ako sa verni razbira se ...
A ako sa shte da e bil njakoi dosta dobur "maistor"....
Bjalata magija njama da ti pomegne a samo pomoshta na njakoi koito naistina razbira....
V povecheto sluchai poradi neverie, neznanie ili negramotnost horata sami si vredjat dokato se lutat da tursjat otogovor na ochevidni neshta....dokaoto ne stane tvurde kusno

Тема Re: Бяла магиянови [re: nrj]  
Автор some_spirit (непознат )
Публикувано16.09.03 19:36

Вътре в тялото ви има едни астрални глупости, ама няма кой да ви ги изкара

Автор sesil (**********)
Публикувано05.10.03 02:11

Не винаги неблагополучията в семейството се дължат на магия. Ще ти дам конкретен пример с моето семейство. Всичко започна с хернията на дядо ми, когато по време на операцията му премина упойката. Скоро след това прадядо ми спря да се храни, легна на легло и за две седмици си отиде. После другия ми дядо получи инфаркт, заболя от цироза, тъкмо уж се възтанови и получи втори инфаркт, в болницата се разболя от пневмония и почина. Точно по това време чичо ми се подхлъзна и си счупи таза. Тъкмо мина неговата операция и дядото с хернията получи удар. Сега е на легло и не може да се обслужва сам. След това погребахме и прабаба ми - уж нищо й нямаше. Баща ми и чичо ми изкарваха камъни от бъбреците, аз само песъчинки. На майка ми последната диагноза е страхова невроза. Уж нищо й няма , а изведнъж започва цялото й тяло да трепери. За подаграта и залепянето на границите на кръвното при баща ми не говоря - тях си ги има отдавна. Аз загубих първото си дете, а второто едвам задържах, но всичко това си имаше конкретни причини малко по-назад в миналото.

И аз се замислих за магия, родово проклятие и тем подобни, но когато проверих се оказа, че няма нищо подобно - просто всеки си носи последствията от изборите си в своя живот. Затова първо изключи всички обективни причини, които биха могли да доведат до това стечение на обстоятелствата, като не забравяш че личното ти главоболие може да се дължи просто на отдаването ти на жизнена ти енергия на болните около теб.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.