Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:06 06.07.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема лубовната магия и женитенови  
Автор Cивия вятъp (празен)
Публикувано10.05.03 23:55

казват, че жената си избирала мъжа, а не обратното :))

не знам дали е така, но знам че всичките ми приятели и познати се целят разумно високо. и когато видят, че една жена не ги харесва/обича страдат съответно, но с времето се примиряват.

от друга страна едно момиче/жена/баба/скочубра не би се предала за нищо на света. ако ще момчето/мъжът да е женен, с 3, 4, 5 деца...
ако ще Той да е Антонио Бандерас, а тя Любка Чучкова от квартал надежда, тежаща 87кг и с обилно акне...

помните ли оная песничка за мома калина, дето щяла да се превърне в църна чума, жената да умори и дечинята да гледа? уеуе мауе...

и ако пърхането с вежди не е достатъчно, започва ходене по врачки, екстрасенски, магии, реване на рамото на приятелки, майки баби и прочее.

но разбира се в много от случаите пърхането на вежди е повече от достатъчно.

енергийното въздействие на една жена върху мъжа е около 4-5 пъти по силно отколкото обратното.

ако мъжът е някой чувствителен магьосник още по зле :))

слабото място на днешния човек е оная му работа, не е нужно да ти ровят кой знае колко из главата, за да те зомбират - една тъпа засукана п--ка е достатъчна /наблягам на "тъпа"/ :))

сигурен съм, че сте мислили по въпроса - да ви е хрумвал някакъв оригинален начин за справяне с естественото "лубовно" влияние на жените (освен кастрация)?

Редактирано от Cивия вятъp на 11.05.03 00:05.

Тема Re: лубовната магия и женитенови [re: Cивия вятъp]  
Автор anjelka (ангелче)
Публикувано11.05.03 03:46

Просто вие мъжете се примирявате по-лесно ,въпреки че не мога да кажа това за всички.Имала съм случаи на следене от страна на мъжа и то не когато бях на 7 годинки ...
Енергийните способности на жената не са по-силни ,просто някои успяват да запазят надеждата ,макар че не са ,малко и тези ,които се примиряват много лесно...
Не мога да разбера защо обощаваш по този начин всички жени?

Не се отчайвай дори когато си добре!

Тема Енергетиканови [re: anjelka]  
Автор none (Flame)
Публикувано11.05.03 10:51

Не става въпрос за примирение, борбеност или воля. Нито за желание или стремеж. Дори силата, съзнанието или пътя, немогат да властват над първоизточника- Енергията. (Въпреки самозаблудата, че контролираме и маниполираме дадени сили... ние си оставаме Хора, борещи се срещу човешката си природа.)
Но за да се постигне контрол, не е нужно да се властва
Резонансирането ни с дадена енергия(сила), ни прави част от Нея !
Когато си част от нещо- нещото, съзнаваш същноста му. Едва когато го познаеш, можеш да контролираш, да моделираш, да маниполираш...без противопоставяне.
Мога да противореча на горното твърдение, така като енергийният потенциал при жените е развит на по високо ниво.
Съзнателно или не, ние Жените подчиняваме заобикалящата ни среда, чрез фина енергия, която, разтваряйки се , неможе да бъде ограничена и още по малко спряна!

Бог да ви е на помощ !!

Автор Eднa лeля* (Fenix)
Публикувано11.05.03 12:46

Не се жалвай толкова, де Не вярвам да ти е толкова трудно

И не завиждай Като е дадено много...много е и отнето.

Нямаш проблем...не си го измисляй сега...

Тема Re: Енергетиканови [re: none]  
Публикувано13.05.03 11:20

хехе, ето една силна жена, която знае за своите способности :))

жалко, че не виждам отговори от мъже по темата, явно идеята че можеш да си запазиш равновесието, когато някоя мадама ти хвърли влажен поглед или разклати задник е твърде нова

а иначе мъжката доминанта е съзнанието. не е нужно да имаш много енергия за да правиш каквото си поискаш, когато имаш Съзнание - така че не стой само на стари женски лаври, а опитай да опознаеш и другата страна

Тема Re: лубовната магия и женитенови [re: Eднa лeля*]  
Публикувано13.05.03 11:29

честно казано не ми е чак толкова трудно, но енергийните влияния са факт, факт който мога само да осъзная, но не и да променя и това ме дразни малко.

не завиждам, защото това което ви е дадено като пол може да се развие

нима трябва да имам някакъв проблем за да пусна нова тема? тц тц

АвторEднa лeля (Нерегистриран)
Публикувано13.05.03 12:01

Тц.тц..раздразнителен си...

Знаех си, че нямаш проблем. И за новите теми също.
И дори когато казваш че се дразниш зарад тия енергийни влияния, дори и това не ти е проблем. Голяма работа, нали?- малко дразнене, няма проблем..

Беше си само приятелска закачка...тииии...да не би нещо да имаш лоши спомени от лелите в детските си години?

Тема Re: лубовната магия и женитенови [re: Eднa лeля]  
Публикувано13.05.03 12:29

о, не можех да ги понасям :))

кви са тия закачки от теб бе лелче?

Тема Енергетика и съзнаниенови [re: Cивия вятъp]  
Автор none (Flame)
Публикувано14.05.03 07:41

Имам един приятел, който някога си е задал същия въпрос, с намерението да намери отговора в себе си..
И знаеш ли, намерил го е, с цената на промяната!
С години е иследвал жените около себе си, развивайки структора на първичния модел. Въпреки базата си, енергийното разгръщане го деформира до неознаваемост..
Сега със сигурност има контрол-над себе си и женският пол с по-слабо развито съзнание (по-слабо развито съзнание - жените, които те наричаш прости), но неможе да използва потенциала си, така като сам, без да съзнава го е изпратил на боклука!

Така, че недей да твърдиш кой има и кой не Съзнание, а наблюдавай - кой Достига до Съзнанието си.

Автор sesil (**********)
Публикувано14.05.03 10:39

Да-а-а жената си избира мъжа, независимо че мъжете си мислят точно обратното. Нали сте силния пол!

А относно примирението - има жени които се примиряват, ако не стане и мъже които не се примиряват ако случайно не ги изберат. Хора всякакви.

А относно енергийното въздействие - не виждам какво толкова мрънкаш - всеки чувствителен магьосник си има начини за блокиране на тези импулси, а на повечето мъже им харесва - това ласкае самочувствието им, че са желани.

Кой каквото търси намира - нали знаеш и ако искаш просто едно е-не се оглеждаш за някоя тъпа засукана п-ка. Ако обаче тя те оплете в мрежите си за по-дълго - е, такова ти било нивото.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.