|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  как да разбера   |  |  | Автор | Hия (Нерегистриран) |  | Публикувано | 24.04.03 15:25 |  |  | 

дали ми е направена магия? Има ли някакъв начин? Признавам си, че нищо не разбирам от тези неща и никога не съм се интересувала, но няколко пъти ми казват че ми е направена магия, а и напоследък ми се случват ужасни неща. Моля ви, кажете ми какво да направия?????

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: как да разбера
[re: Hия] |  |  | Автор | Anuel (Creator) |  | Публикувано | 24.04.03 17:37 |  |  | 

дай 25 лева на някой просяк.
 постни, че си го направила и ще ти помогна

'In all chaos there is cosmos, in all disorder a secret order.'

Редактирано от Anuel на 24.04.03 17:51. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: как да разбера  [re: Hия] |  |  | Автор | magick (*******) |  | Публикувано | 25.04.03 10:08 |  |  | 

Парите няма да развалят ритуала, ако има такъв.
 Използвай молитвата на Св. Киприан. Прочетия 5 пъти наглас преди да си легнеш. Докато я четеш, ако имаш усещането, че звучи различно от предния прочит, пиши отново или ми остави бележка.

Човек в живота е не това което иска, а това, което може!
 Редактирано от magick на 25.04.03 10:09. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: как да разбера  [re: Hия] |  |  | Автор | Изrpeв (Оле) |  | Публикувано | 25.04.03 10:27 |  |  | 

Кажи си в себе си с абсолютна вяра и любов:
 "Божият Дух, възлюбеният на моята душа ще изпълни всичко за мене."

Дъгата

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: как да разбера  [re: Hия] |  |  | Автор | AZZA (минаващ) |  | Публикувано | 25.04.03 11:13 |  |  | 

Това, че ти се случват "ужасни" неща, не винаги означава, че имаш направена магия. Понягога просто човек сам си е виновен за някои неща. Какво точно имаш в предвид? Ако искаш сподели тук. Ако искаш ми пиши. Ако искаш изчакай и други мнения.
 Успех

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: как да разбера  [re: magick] |  |  | Автор | Anuel (Creator) |  | Публикувано | 25.04.03 11:44 |  |  | 

направи добро, за да получиш добро - това бе смисъла на постинга ми.

'In all chaos there is cosmos, in all disorder a secret order.'

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: как да разбера  [re: Anuel] |  |  | Автор | Изrpeв (Оле) |  | Публикувано | 25.04.03 11:52 |  |  | 

Точно така е. Пробвала съм го многократно. Когато примерно ме е почвала хрема, ако дам на някого нещо да си хапне, приготвено от мене, ама с радост да го дам, с хремата дотам.

Дъгата

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: как да разбера  [re: Anuel] |  |  | Автор | magick (*******) |  | Публикувано | 25.04.03 13:12 |  |  | 

Имаш интересен критерий за доброто

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: как да разбера  [re: Изrpeв] |  |  | Автор | magick (*******) |  | Публикувано | 25.04.03 13:16 |  |  | 

Добрината е най-доброто лекарсто з душата, а тялото е неразривно свързоно с нея във физическия свят.
 А какво мислиш за самолеението?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: как да разбера  [re: magick] |  |  | Автор | Изrpeв (Оле) |  | Публикувано | 25.04.03 13:35 |  |  | 

Не знам дали правилно съм разбрала думата - да бликаш от самосебе си ли, сам да си извор?

Дъгата
 Редактирано от Изrpeв на 25.04.03 14:01. 

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички) |   | 
 |