|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Заклинание...
|
|
Автор | JB (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.12.02 18:30 |
|
Бих казъл, че имам доста сериозен опит по темата, но никога не ми се е налагало да правя магия за пари и винаги съм смятал, че това е несериозно....винаги, но досега !!!
Имам жизненоважна нужда от средства, а осъдително ми пренебрежение не ми позволява да си помогна сам. Просто си нямам и идея какво да направя.
Затова призовавам всички които могат да ми кажат магия, заклинание или друго средство за бързо здобиване с пари да се включат. Може би трябва да уточня, че не съм последовател на вуду или други ритуални техники, затова не разполагам с необходимите атрибути, като олтари, кристални кълба, жезли и т.н. Предпочитам магията на думите и пръстите. Там съм значително по-добър, но за съжаление не знам нито едно работещо заклинание за пари. Предполагам, че някои от вас няма да одобрят този пост, но въпроса наистина не търпи отлагане и бих казал, че е жизненоважен !!!
Бих разбрал и тези които не желаят да пишат тук по тази тема, затова ще си оставя и майл -
Бих искал да Ви благодаря пресварително и да Ви уверя, че ако някога почуствате нужда от моята помощ по какъвто и да бил проблем, можете да разчитате на мен !!!
| |
Тема
|
Re: Заклинание...
[re: JB]
|
|
Автор |
Mortimus (Immortal) |
Публикувано | 07.12.02 21:27 |
|
Бих казъл, че имам доста сериозен опит по темата
Ако наистина имаше сериозен опит нямаше да питаш за заклинания и ритуали а щеше да си ги съставяш сам - както на теб ти харесват и както ти го чустваш ... това с сериозния опит го пробвай някаде другаде - тука не вървиш.
Нищо лично просто мнение :)
| |
Тема
|
[re: Mortimus]
|
|
Автор | JB (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.12.02 10:19 |
|
Ами да не мислиш, че не съм пробвал ???
Обаче в тази материя не се чувствам сигурен и това както знаеш вече е предпоставка за провал - преди всичко трябва да вярваш в това което правиш.
Затова бих искал някой като теб да ми каже нещо от собствения си опит - това ще ми даде първоначалната увереност. Иначе през последната седмица се скъсах от съставяне и изпробване на различни варианти.
А колкото до опита, въпреки иронията ти наистина го имам - почти от 20 години се занимавам с тази материя и бих казал, че съм постигал много неща през това време, но никога не е било от критична важност за мен и съм чакал резултата спокойно и уверено. Е ако не знаеш друг въпрос - просто мнение :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mortimus (Immortal) |
Публикувано | 08.12.02 13:04 |
|
И отново немога да го приема ... човек с опит 20 години в магията да неможе да си създаде собствено ритуалче и т.н просто е ... аз както виждам не си научил и важният урок : За да получиш нещо ,спри да го искаш.
за пари съм правил сервитори (но работата беше да се увеличи оборота на един магазин) а не за суха пара в раката ... ако правя това с парите бих ползвал хаос ритуал. С правенето на сигил зареждането и т.н. смятам че ще сфърши добра работа
| |
Тема
|
|
|
Автор | Druce (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.12.02 14:20 |
|
изпращам ти много добро заклинание което работи гарантирано.
надявам се обаче че знаеш кога да спреш ?
успех !
| |
|
a moje li i za men edno?
Shemphamforaj.Privet Satana!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nemezida (непознат
) |
Публикувано | 16.12.02 22:36 |
|
Здравей ти там който мислиш за тези работи.Ще ти дам един савет.Не е задължително ако искаш пари да правиш ритуали и тем подобни.Ако нямаш достатъчно вяра и да ги правиш и да не ги правиш ритуалите пак няма да стане.Немислиш ли че ще е по-добре ако сам си искараш парите.Защото след като направеш даден ритуал ти ще вземеш пари които по право нети принадлежат т.е. ще лишиш някой от тях.Но после рано или късно ще ти вземат това което са ти дали .Разбра ли?
| |
|
викай неволята 
Красотата ми е Път, Истината - мой Бог, Болката - Предопределение
| |
|
nemezida не е точно така... ако има 20 години опит би трябвало да знае как да се справи с това..... пък и не е задължително да лишиш някой от нещо за да получиш пари или т.н (чрез ритуал имам предвит) Pan беше пуснал една хубава темичка за работа с СИЛАТА ..... ако знаеш, как да работиш с нея няма да се случи лошо на никой..... а когато се случи ( понякога дори умишлено) ако знаеш как, можеш да се справиш и нищо няма да ти се върне...... Но прочети темата "Работа със Силата" много е хубава пак и можеш да октриеш това, което търсиш.
Има толкова варианти за заклинания за получаване на пари, че направо не ми се мисли.... и се пак най-известният (поне според мен) вариант си остава онзи с свещта.... пишеш желанието си на лист хартия и го гориш на свещта..... после оставаш свещта да догори (естествено и съсредоточен върху желанието си и т.н) и изхвърляш пепелта от листа в някоя река....
ЗАБЕЛЕЖКА: Най-добре е сам да си измислиш ритуал.....ако не можеш, можеш да използваш някой готов, НО той може да дества за един, а за друг НЕ , пък и ако не можеш със собствен ритуал (а имаш 20г опит) то едва ли някой друг ще ти помогне..... трябва да вярваш в успеха си!!! Ако правиш ритуал и се чудиш дали ще успееш или не знаеш, какво правиш то 100% няма да стане.....
бтв...(пак ми се прецака ш******а латиница)... ако правиш това със свещта, важно е да виждаш как се изпълва желанието в пламъка на свещта и да се съсредоточиш в/у това. Би трябвало да го знаеш, но се пак.... А , и можеш да сложиш краен срок на изпълнение на желанието ако наистина ти трябва спешно..... (винаги сам се чудил, какво ще стане ако сложиш краен срок 1мин след като свеща догори   )
And may the force be with you!
Copyrighted©All Rights reserved®
| |
Тема
|
[re: ld1oT4eTo]
|
|
Автор | AH (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.12.02 05:57 |
|
ако поставиш срока да е минута след като свещта догори нищо няма да стане
но няма да е виновна магията - тя си е съвсем действаща
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|