Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:38 05.11.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Въпрос с повишена трудност [usmihvam se]нови  
АвторЛeдeнo мoмичe (Нерегистриран)
Публикувано22.11.02 17:56

За някои може и да не е толкоз труден. От две години си копувам списание "Грация
астро хороскоп" там на читателски въпроси отговарят Мария Асенова и СЕЛЕНА (до преди няколко месеца и Диана-Луна).
Забелязала съм че във всеки брой публикуват и по едно благодарствно писмо към тях
Толкова ли са добри тези вие имате ли някаква информаця? Поне през
5-6 броя да публикуват и някое писмо кадето не ги превазнасят толкова.
Идвете казат че били наследнички на Ванга лека и пръст да я бяха клонирали щеше да е по-добре.

Покрай тези размисли ми идва идеиата защо не тук в един постинг да се сложат имената и адресите на доказани магове и екстрасенси и ясновидци?

Тема Защото...нови [re: Лeдeнo мoмичe]  
Автор Pan (The Horned God)
Публикувано22.11.02 18:04

...доказаните екстрасенси и магове не си правят толкова плоска и нелепа самореклама.Това не е духовност,а шарлатанство и то най-
долнопробно.Този,който си плаща за подобни услуги,напълно заслу
жава резултата,който и ще получи-:))).

LVX

Тема Re: Защото...нови [re: Pan]  
Автортя (Нерегистриран)
Публикувано22.11.02 19:57

а може ли да посочиш някой доказан, но неизвестен?

Тема Re: Въпрос с повишена трудност [usmihvam se]нови [re: Лeдeнo мoмичe]  
Публикувано22.11.02 20:10

Да разширим темата Дона Петкова и Светлана Тилкова - Алена и техните хороскопи., доколко достоверни са и може да им се вярва. доколкото съм запозната хороскопа е строго индивидуален - година,ден,месец и час на раждане.

То май Алена проповядва че магиите са мещо много лошо за този който ги прави, щяло да му се случи нещо лошо .

Тема Re: Въпрос с повишена трудност [usmihvam se]нови [re: Лeдeнo мoмичe]  
Публикувано22.11.02 21:21

Просто отиди при тия особи,накарай ги да свършат някои от техните услуги,които твърдят,че вършат и сама реши.За Светлана Тилкова сме
разисквали нейните идеи относно магията тук,в клуба,но те са толкова
несъстоятелни,пълно разминаване с фактите.Освен това,видях в едно
от нейните списания "Гадаене с Руни"-което не е нищо друго освен магия.
Абе-всичкото това е бизнес и нищо друго,ама карай :))

LVX

Тема Re: Защото...нови [re: тя]  
Публикувано22.11.02 21:28

Ако имам нужда от някаква магическа помощ,спасявам се сам доколкото мога и доколкото имам познания в тази област.Когато се наложи-което е нерядко-прибягвам до помощта на приятели със същите интереси и на които вярвам.Повечето са тук,от този клуб.

Що се касае за тукашните(БГ) астролози,екстрасенси,магове и сие,предпо
читам да не се занимавам с тях.Енергиите,които са замесени в техните
действия никак не ми допадат.

LVX

Тема Btw..... [re: Pan]  
Авторld1oT4eTo (Нерегистриран)
Публикувано22.11.02 21:35

Между другото Камаел Метатрон беше гледал на гадателка маи....(имаше една тема в архивите).Докато е чакал Некрос и гледал на някакво момиче за 50 ст което се оказало че е гадателка .

Тема Re: Btw.....нови [re: ld1oT4eTo]  
Публикувано22.11.02 21:55

Това ме разсмя ..
Кой е Камаел Мататрон ? Много ниска му е тарифата само 50ст

Как да ги изпитам наи вероятно ще ме излажат нещо поне в това трябва да са добри . Почитателка съм на Алена всеки божи ден си чакам хороскопа по БТВ .
Ето един цитат по памет като отидете при ясновиждащ и не му задавате конкретни вапроси а сте решили да го изпитвате. и тои започне да ви предсказва така ясновиждащият променя съдбата и кармата май беше. Така със словото тои предизвиква тези събития.
кои ли числа от тотото ще излязат в неделя

Тема Re: Btw.....нови [re: Лeдeнo мoмичe]  
Публикувано22.11.02 22:04

Аз пък въобще не си падам по такива глупости-предсказания и тям подобни.Казват-само глупавият човек иска да му предсказват бъдещето,
мъдрият го формира.

Това за промяната е така.Още една причина да не се вслушвам в глупостите на астролозите и врачките.А що се отнася до тотото-
всичко е нагласено,като при Къци,Стани Богат и т.н.

LVX

Тема Re: Btw.....нови [re: Лeдeнo мoмичe]  
Авторld1oT4eTo (Нерегистриран)
Публикувано22.11.02 22:09

Ми... 1-во Камаел преди (около май ли кога...) когато за пръв път влязох тук ми изглеждаше много.... хм ..... да .... много мъдър..... но после се уверих, че не е точно така.... не казвам че е някакав надут глупак....Просто аз го мислех за хипер маг ,а той не е.Не казвам дали може да гадае или не може казвам само че такава беше темата...... Айде чао....

П.П. Да бе кви ще са числата от тотото....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.