|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
za tozi koito znae i mogem da govorim
|
|
Автор | az (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.11.02 17:34 |
|
az imam spezcialna molba -ako moge njkoi i razbira za kakvo govorj neka da se svarge s mene.
kogato razberesh dyshata si i znaesh kakvo vsashtnost predstavljvash zapochva nai trudnoto.e donjkade e dobre zashtoto pitankata za tova kakvo ne e bilo nared i koe mi e stranoto izchezva.no idva posle.zapochvat da idvat neshta koito znaesh che sashtestvuvat no sreshtite sa po trudni.ne sa mi podobni neshto po razlichno sa.e kakto i da e te idvat pri mene shte si kagesh kakvo tolkova nali vsichki sme otkacheni no problema e che znaesh kakvo govorjt kakvo iskat.prosto gi chuvash v glavata si.
az sam ot njkoe mjsto ne ot tova na koeto nie se namirame mnogo mi se iska s njkoe tapo izkazvane da namerj njkoi koito tarsj ot daleche.
razgovorite i sreshtite prodalgavat .dobre sam po verigite ot nevroni vse oshte proticha iznformazcij kojto az prerabotvam NO...............
ako razbirash znachi te namerih ili pone njkoi koito e proniknal v sarzcevinata.
chakam.......saobshtenie
| |
Тема
|
Re: za tozi koito znae i mogem da govorim
[re: az]
|
|
Автор |
Morti () |
Публикувано | 17.11.02 17:54 |
|
Ако някои може да прочете и разбере кво е писано по горе да ми се обади ще го черпя по бира някаде ...
| |
Тема
|
[re: Morti]
|
|
Автор |
C.E.R.B.E.R. (nepokist) |
Публикувано | 17.11.02 21:57 |
|
davay birata!
Shemphamforaj.Privet Satana!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
C.E.R.B.E.R. (nepokist) |
Публикувано | 17.11.02 22:11 |
|
problema e 4e ima mnogo "nyakoy" I "NYAKUDE",NO TOVA NEE sa6tnostta.
6izofreniyata e bolest obhva6ta6ta po4iti vsi4ki sega6ni i bude6ti magyosnici.
zadulbo4avaneto v materialite na tema;"koy e bog?"ili "dali mojem da go priemem v sebesi?" vodi do poyavata na razli4na li4nost v na6eto tyalo.togava se "ose6ta6"4e tova si go vijdal i predi,vazmojno e i da si go 4uvstval.problema e 4e nyama s kogo da go spodeli6 i vsi4ki okolo teb te mislyat za umopoburkan.
zapo4va6 da 4uva6 razni "gla643ta" va glavata si i tova te pravi po-oburkan.
ponyakoga invokaciyata vodi do su6tata reakciya.ne vazmojnostta da izgoni6 prietiyat duh te vodi do myasto na koeto sa6testvuvat dve su6tnosti v edno tyalo.
poznavah takuv 4ovek.v momenta se lekuva v manastir.
ne znam da li 6te mu pomognat.
vijdaneto na ne6ta,koito sa nesa6testvuva6ti na "tova"myasto ne ozna4ava 4e sme poburkani.problema e 4e rano ili kusno 6te se sbluskame s tyah.togava vaznikva replikata:
"A !Tova sum go vijdal i predi!"
ne tryabva da se ot4ayva6.turseneto tryabva da prodalji! dori i da nyama yasna sleda.
Shemphamforaj.Privet Satana!
| |
Тема
|
[re: C.E.R.B.E.R.]
|
|
Автор | el (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.11.02 23:57 |
|
tova prosto e obsebvane...
taka taka... koito pipa tam kudeto ne mu e rabota
i kakto ti sam kaza povecheto taka narecheni megiosnici stradat ot tova
e nqkoi den shte se nauchite da ne probvate vsichko kakvoto vi popadne
a da mislite malko predi tova
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Nekros (Mag) |
Публикувано | 19.11.02 09:11 |
|
Taka ako pravilno sam te razbral...
Parvo nqma strashno ili ti ne otkachash ili vsichki nie sme otkacheni po rojdenie. Maitapa na strana, po zle e da ne razberesh koi si, osuznavaneto e truden protses i za nego prosto nqma kak da si potgotven predvaritelno. Zapochvat da izkachat strani kartini, spomeni poznati i nepoznati mesta i kakvo li oshte ne. Normalno e da zapochnesh da se pitash dali tova e realnost ili nachlo n shizofreniq. Ne se bezpokoi tova e samo vremenno, neshtata shte se pouspokoqt. Kartinite shte se podredqt kato pazel, parche po parche. Kogato poglednesh tsqlata kartinka mnogo dobre shte osaznavash che tova nemoje da bade shizofreniq, a e samata realnost.
Sled tova neshtata stavat bezkraino qsni i prosti, znaesh koi si bil, osaznavash koi si sega i znaesh kakvo trqbva da pravish za vbadeshte- prosto poznavash sebe si. 
Няма невъзможни неща, има само недостатъчна воля за постигането им!
| |
Тема
|
[re: Morti]
|
|
Автор |
X (непознат pita6t) |
Публикувано | 20.11.02 22:33 |
|
az razbrah, pone taka mislia, da, i mnogo me zabolia...
| |
Тема
|
[re: el]
|
|
Автор |
X (непознат pita6t) |
Публикувано | 20.11.02 22:35 |
|
izviniavai, no ne moga da se sdarzha - ne e obsebvane, da re4em - vse oshte ne se poznava dostata4no dobre
| |
Тема
|
[re: Nekros]
|
|
Автор | az (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.11.02 13:00 |
|
zdr ot avtora smetnah sled vsichki izkazvanij che shte pisha na teb
znaeh che shte pishesh i me radva che ne se zabavi mnogo.
az sam na jsno kakvo sam i s koj govorj no tova ne znachi che e normalno.
tarsj "horata" koito sa najsno s tova za koeto prikazvam.
nikoi ne e kazal che shte bade rabrano ot vsichki ili e nugno da bade razbirano az tarsj tezi koito se yseshtat.
samo te mi trjbvat.
tova e malko smeshen nachin za tova tochno v tozi glub ...no kato se nalaga ...sredstvata njmat znachenie.
apela e da pishete imame kakvo da si kagem a na mene mi se govori.....
chakam saobshtenij
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Pan (The Horned God) |
Публикувано | 22.11.02 14:20 |
|
Така.Значи много е ценно,ако има и други магьосници или ясновидци,кои
то да се опитат да видят това,което и ти.Ако това,което виждаш,МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ ОТ ДРУГИ ХОРА,ЗНАЧИ Е ОБЕКТИВНО.Потърси ли други хора с отворени астрални сетива?Те потвърдиха ли го?Хубаво е,че си задаваш такива въпроси-дали не полудявам,дали не откачам,това реално ли е.Нещо повече-подобни въпроси са добър признак.Ето ти още критерии,по
които да разбереш,дали това е болест или не:
Що се отнася до инвокацията,има много мистификации по темата.Първо тя
не е постоянна!Рано или късно си отива.Можеш да ускориш процеса.Пре-
ди да инвокираш нещо,виж какви са негативните му аспекти и разбери,
дали можеш да се справиш с тях.Ако не-по-добре не пипай там.Ако пък си сигурен,че ще се справиш-действай.
Противно на някои глупости,които са постнати в темата ти,шизофренията
не се е наблюдавала в миналото-т.е в езически времена.Магията-колкото и да им е неприятно на някои си е езическа тенденция и за хора с христи-янско или ислямско съзнание тя не би била полезна.Ето защо има хора,ко
ито попадат в болницата заради това.
Шизофренията не е процес на обсебване-както смятат невежите,а тъкмо
обратното.Фрагменти от Аза се отделят и попадайки в несъзнаваното стават толкова силни,че излизат от съзнателният контрол на Аза.Ето инфо
по въпроса:
Инвокацията не е процес на обсебване от друго същество.Просто така изглежда.Има една Сила,която се проявява по много начини.Призови я
като Аллах,Буда,Христос,Зевс,Керидуен,Изида-една Сила стои зад тях.
Така е и по време на спиритическите сеанси:не идват духове,а същата тази Единна Сила.Когато дадено същество се инвокира,става засилване на онези аспекти от нашата личност,които ни доближават до него.Ето защо не можеш да инвокираш всеки.Не всеки ще ти отговори.
Е,тези срещи и разговори допадат ли ти?Как се чувстваш?Аз обикновено
по време на инвокация се чувствам много добре.Чувствам прилив на енергия,сила и свежест.Ако чувстваш,че това те товари,престани.
Помни едно нещо:за болест се смята всичко,което ти пречи да
постигнеш психическо,социално и духовно благополучие,което те
изолира от останалия свят и ти пречи на "навигацията" в реалността,
както и способността да я променяш в своя полза.Всичко останало са
празни приказки...
LVXРедактирано от Pan на 22.11.02 14:22.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|