|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Nekraos v sp.Moda
|
|
Автор | nabliudavashta (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.02 12:47 |
|
E,dobre,dobre.........Ami,mili hora,vashiat priatel e gost v sp.Moda .Pozdravlenia.
ne che pishe neshto,koeto ne znaete,no vse pak ..........
| |
|
toa e pulen shit! spisanie moda da ti imam nabliudeniqta. i kakfo kato e f spiosanie nqkoi..i za kakfo sa pozdrafleniqta...haha basi sme6nata rabota! osuznaite se be hora!
Шансът не съществува, има само талант!
| |
Тема
|
Re: Nekraos v sp.Moda
[re: HoEмBpИ]
|
|
Публикувано | 13.11.02 16:45 |
|
E shto sa teia nervi be chovek?????Ia se usoikoy malko......Chovek da ne kaje neshto hubavo v toia klub i da ne pohvali niakoy...
Brato,zemi se .......skrii nekade.
| |
|
HAHAHAHHAAH!
IA PURVO VZEMI NAU4I IMENATA KAK SE PI6AT PRAVILNO!!!!
When the darkness begin.........!
| |
Тема
|
[re: Zerina]
|
|
Автор |
Legion (nepokist) |
Публикувано | 13.11.02 22:29 |
|

KOY KAKVOTO SI NAPRAVI I"gospog"NE MOJE MU STORI!
| |
Тема
|
[re: Zerina]
|
|
Публикувано | 14.11.02 10:41 |
|
ey,shto ste tolkova zaiadlivi tuka be hora?Normalno e chovek da pravi pravopisni greshki......A te ne sa tolkova strashni v sluchaia nali?
Ooooooo,pak shte si ostana samo chetiashta.A moje i da propusna.
Chestno da vi kaja ne razbiram zashto se zaiajdate.I az znam i moga tova-onova ama ne paradiram s nego......Kakto i da e.
E,badete ztravi.

| |
|
Вярно е че грешката беше минимална ... и всеки много добре разбра за кого става въпрос ... И за друго си права че положението в БГ е такова че всеки се опитва да покаже и докаже колко повече може от друг и колко повече знае ... вместо да си помагаме ние се доказваме и в краина сметка нищо не излиза от цялото доказване - постояно има едно търкане м/у всички не само в клуба ...
и 2-рото което е много лесно се палиш за глупости ... пука ли ти кои е те упреква и кои те харесва ? Ако те харесват всички за това което не си по добре ли ще се чустваш ... аз съм на принципа "по добре мразен за това което си ,от колкото обичан за това което не си"
Редактирано от Morti на 14.11.02 13:21.
| |
|
:) мерси за набл@дението набл@даваща. ще видя какво е писано.
тука май всички показаха, че се палят от нищо, но ТОВА, морти, не е от положението в бг, а си идва отвътре (а забележката за грешно написаното име си е чиста проба дребнавост, както и разсъжденията за споменаването на най-обикновен факт). най-добре е в тая тема да се изпокараме всички, пък да видим до къде ще стигнем, така и така сме започнали. може пък егрегора на клуба да се е попроменил:)) така, че давайте, обявявам сезона за открит за простотии...
| |
|
e i kakvo? ni6to novo ne e kazal!
| |
Тема
|
Би ли пояснил?
[re: Neon]
|
|
Автор |
valsodar (Чародей) |
Публикувано | 15.11.02 15:04 |
|
Хубаво е да потече и малко вода от извора, та да те питам - каква е цялата тая история?
Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|