Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:11 14.07.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Predlojenie(zadaljitelno za prochit)нови  
Автор NekrosМодератор (Mag)
Публикувано01.08.02 12:29

Clubat totalno se skapa na posledak ne che predi beshe mnogo po dobre. Osnovniqt problem si ostava c xlub magiq mnogo malko se pishe za MAGIQ. Ideqta, s koqto be sazdaden tozi club be da bade edin seriozen forum v koito da se obsajda magiq v teoriq i praktika. Tova beshe i tselta mi kogato stanax moderator. KRAINO VREME E TOVA DA STANE. Za tselta smqtam da realiziram edna ideq predlojena predi izvestno vreme ne pomnq ot kogo. Vseki ot redovnite posetiteli poema po edna ili nqkolko temi obxvashtashta oblast ot magiqta v koqto toi e kompetenten, i pone vednaj mesechno postva nova informatsiq v neq. Ostanalite sa svobodni sashto da pishat v neq kato na zadadenite vaprosite zadaljitelno otgovarq avtora na temata. Kogato se ostanovqt tezi temi pri nujda shte gi napravq statichni, drugi kratki temi sashto shte mogat da se puskat. Ako ste saglasni ostava da opredelim koi kakvi temi shte poeme.

Няма невъзможни неща, има само недостатъчна воля за постигането им!

Тема Re: Predlojenie(zadaljitelno za prochit)нови [re: Nekros]  
Автор Wizard. (магьосник)
Публикувано01.08.02 14:15

Да, това беше моя тема поставена за обсъждане преди няколко месеца. Казвам го Не за да се самоизтъквам, а за да кажа, че вече съм мислил по този въпрос, дори и BlackSun е на същото мнение като мен, а именно, че колкото и да се пише по дадена тема (магическа), винаги ще се СПЕСТЯВА най-важното! Не съм се отказал да го правя - все още - пуснал съм до сега няколко теми за обсъждане - Демонология, Вещерство, Алисър Кроули, дори сега тази за Любовната Магия е пак опит от моя страна в тази насока, но..... Темите колкото и да са важни (лично за мен), явно не срещат голям интерес, а и за това какъв е смисъла да започна да пиша "Истински Работещи" неща, които може и да не се прочетат в крайна сметка.

Освен това по въпроса за това, че Клуба губи своята насоченост, може би идва и от самите нас!

Лично аз НЕ одобрявам да се пише на Латиница!!! Това е толкова затормозяващо за четене, че напоследък като видя нещо на Латиница и дириктно го прескачам. Не мисля, че сме в латинска държава, за да пишем с латински букви. Вижте Форумите на др. Държави - ами никаде не пишат помежду си с Кирилица в държава пишешта с латински букви, и обратнота също е вярно.
Вярно е, че е по-лесно за писане, но нека имаме Уважение към този, който ще чете написаното от Вас след това.

Имам и друга идея! - да се изберат още един - двама Модератора, и да се следи и направлява Клуба още по-добре. Не че Nekros не се справя добре или не е кадърен, но Мисля, че ако са повече ще има по-голям контрол върху темите и това какво се пише и коментира в Клуба.
Така ще се избегнат теми написани на Латиница, въпроси и Теми, които вече са били обсъждани и вече има отговори по тях, и евентуални досадници, които ще се появяват в Клуба.
Това май е работа която не би могла да се върши само от един човек, все пак си мисля, че и Nekros си има своите ангажименти и дела, които би искал да свърши. Така че, ако има и други Модератори, биха си помагали един на друг, а и така интереса в Клуба Значително ще нарастне - Убеден съм в това, дори го Виждам...-).

ЧОВЕК НЕ СТАВА МАГ, ТОЙ СЕ РАЖДА ТАКЪВ !!!

Авторzina (Нерегистриран)
Публикувано01.08.02 15:56

Здравейте и от мен.Ще се опитам на кирилица,но съм по-бавна.
Първо искам да благодаря на Некрос,Уизард и Поли за това,че преди време ме насочиха натам.......накъдето не съм и подозирала ,че може да се крият проблемите-книги,самоконтрол,........вие ме разбирате !!!Не отричам обаче,че няма и чужда намеса.С това все още не съм се слравила.
Мисълта ми е следната-аз не мога да бъда клубар,да пускам теми,да участвам във ваши дискусии,но искам да знам повече и оттук, и от вас.
Това прави ли ме нежелана тук например.....
Прост е факта ,че искам първо сама да си помогна и после вас да занимавам.
Ако тогава не бях писала тук щях да съм зле,ама не съм,защото вие ме насочихте в посока непозната за мен.Просто ви благодаря.А аз ще продължавам да следя темите ви.
Това е.
Wizard,ти в България ли си вече?
Чао за сега и успех на всички!!!!

Тема Питаненови [re: Wizard.]  
АвторBepa (Нерегистриран)
Публикувано01.08.02 19:02

Доколкото разбирам искате да привлечете точно определена аудитория, и да изхвърлите "навлеците".

Как човек да определи дали знанията и уменията му да достатъчни за да списва в този клуб?

И още нещо .... някой клубове "умряха", точно защото се опитваха да ограничат максимално темите и мненията различни от техните.
Разнообразието на хората и на мненията... от една страна създава информационен шум където трудно можеш да отделиш зърното от плявата.
Но кой може да се нагърби със задачата да казва кое е шум и кое е ценна информация.

И дали клуб само със "ЦЕННА" информация е жизнеспособен ?
В природата всяко стадо си има и мърша. Всяко дърво - гнил плод.

Поздрави
Вера

Тема Ще ми бъде много интересно.нови [re: Bepa]  
Автор valsodar (Чародей)
Публикувано01.08.02 20:04

Ще ми бъде много интересно, ако се намери един единствен човек, който да демонстрира доказуемо практическо приложение на теоретичните си виждания.
Наистина ще ми е интересно да видя, как ще отсее вероятностните величини от закономерните проявления?!
Защото на теория равни нямаме, а на практика... всички лапаме мухите.

Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.

Тема Re: Predlojenie(zadaljitelno za prochit)нови [re: Wizard.]  
Авторнeпocвeтeнaтa (Нерегистриран)
Публикувано01.08.02 20:29

И аз бих искала да благодаря на Nekros и Wizard за съветите ,дадени когато наистина бях притеснена.....
Съжалявам , че ще изразя несъгласието си с Wizard, но наистина не е вярно че темите ти не пробуждат интерес....Повечето от редовно четящите постингите мои познати обръщат внимание основно на магиите за любов ;
Причините да липсват отговори специално от моя страна са:
1. Не знам нищо конкретно по въпроса / Алистър - май в сайта и по точно колекцията от книги във flamewitch имаше някакви негови писма....../
2. Не мога да намеря копчето " Отговор на мнението" / за "Вещерство и демонология"/
3. Острата ми липса на опит и желание за спор
looking forward to writing again - Bye !

Автор нeмar. (слънчогледка)
Публикувано01.08.02 21:13

това ми хареса спомних си доброто старо време, когато бях отряден председател и назначавах звеневи, а те от своя страна назначаваха поръчения за всеки отрядник. е, някои пионерчета не си харесваха поръченията, но кой ги пита Nekros, ти май не си го изживял тоя кеф да раздаваш поръчения? всеки трябва да го изживее...
оф, да не пропусна изключването от пионерската организация...

Автор 3лaBeщицa (непознат )
Публикувано01.08.02 23:36

Напълно съм съгласна.Аз съм нова и току-що влизам в този клуб,и идеята ми харесва.Все пак който не се занимава по-подробно с магия и окултизъм,не му е мястото в такъв клуб,щом не е достатъчно компетентен.А за това всеки да подготвя тема,съм напълно съгласна.Идеята ми харесва.Аз лично бих участвала.

Тема Re: Ще ми бъде много интересно.нови [re: valsodar]  
АвторWitch (Нерегистриран)
Публикувано02.08.02 10:06

imash jelanie da se probvash kolko si dobyr na praktika li?
ami samo kaji........

Тема i sega...нови [re: Nekros]  
Автор flame (непознат )
Публикувано02.08.02 10:12

:) dobre Nekros kak shte se razdavat tezi "zadachi,temi,porycheniq,ili kakto tam se narichat"
a koi shte opredelq che e kompetenten po vyprosa, moje bi ima hora koito se interesuvat poveche v edna oblast ot druga........
moga da si predloja uslugite za veshterstvoto, synishtata, egipetskata magiq, vampirskata magiq i runicheskata magiq, ti preceni koe bi bilo interesno
iiiii da, koga naj-nakraq shte si napravim edna po-mashtabna sreshta

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.