Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:54 13.07.25 
Религия и мистика
   >> Магия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема vupros kum vsi4ki v kluba!нови  
Авторneznae6 (Нерегистриран)
Публикувано23.03.02 23:28

Zdravejte,

ot izvestno vreme hvurlqm po nqkoj pogled na postovete v kluba.
re6ih i az da vi popitam ne6o. kojto moze i iska da otgovori, da zapovqda, 6e mu buda blagodaren.

pitaneto e:
moze li da napi6ete tuk, vuv foruma, kakva magiq tochno ste napravili, dori i da e mnogo malka(naprimer da se zapali/izgasi sve6 i taka natatuk)? dosega maj nikoj ne be6e spomenaval da e pravil dori takiva elementarni(predpoalgam) dejstviq. zatova se nadqvam vseki, kojto se predstavq za magiosnik(a takiva bol se namriat), da kaze ne6o, koeto napravil li4no toj. nqkakava magiq, kakvato i da e, no da e siguren 4e E magiq i 4e q e narpavil li4no.

blagodarq za vnimanieto.

Тема Re: vupros kum vsi4ki v kluba!нови [re: neznae6]  
Автор NekrosМодератор (Mag)
Публикувано24.03.02 11:05

Neznae6, vaprosat e meko kazano idiotski. Qvno i ponqtie si nqmash ot istinska magiq i si prekalil s cheteneto na Xari Potar.

Няма невъзможни неща, има само недостатъчна воля за постигането им!

Тема Re: Слушаи!нови [re: neznae6]  
АвторГyщep (Нерегистриран)
Публикувано24.03.02 17:55

Без глупости!
Истината е че магията е дадена отгоре за да мойе да се влияе реално вьрхо сьбития от света.
Да се помага на хората.
Но знаи, магията трябва да бьде реална да деиства реално, тоест тя се влияе от земните закони.
Не можеш да запалиш огьн и да няма нещо което да гори-- нали?
Магията е позволена тук на нашия свят но тя трябва да е хармония с него.
Целта на магията е да прави сьбития.
Аз например се занимавам сьс здравните проблеми на хората. Не сьм лекар и имам малко познания, но сьм помогнал на много хора, сьвсем реално, защото усещам лошото влияние и го отстранявам(сьвсем просто казано).

Тема i vse pak ne otgovori, nali?нови [re: Nekros]  
Публикувано24.03.02 20:40

Nekros, ne vizdam koe e idiotskoto na vuprosa. pitam-pravil li si nqkoga ne6o, za koeto si siguren 4e e magiq i ako da, da napi6e6 kakvo e. no to4no, a ne ne6o kato-ami moga da izlekuvam nqkoq si bolest ili ami moga da letq. dobre, moze6, no q mi daj primer s ne6o realno, nqkakuv realen rezultat, kojto ti si postignal. s magiq. a ne koj kakvo moze i ne moze. eto tova pitam. kakvo li4no TI si napravi? ti ne mi otgovori na vuprosa. kojto ne moze da otgovori dori i na idiotski(spored teb) vupros, kakuv e, pak spored teb?!

Тема Re: i vse pak ne otgovori, nali?нови [re: neznae6]  
Публикувано24.03.02 21:09

Ti iskash da ti dam 100% protsentvo dokazatelstvo za magiq, nqma da stane. Zamislql li si se zashto nikoga ne se pravqt publichni demonstratsii na magiq? Da demonstratsii ima no te vinagi sa v mnogo tesen krag ot xora. Magiqta trqbva da si ostane nedokazana.

Тема nqmam tova vrpedvid...нови [re: Nekros]  
Публикувано24.03.02 23:58

tova koeto iskam e da mi dade6 kato otgovor ne6o ot tipa na:
"edin den naparavih...(tuk pi6e6 kakvo si napravil, ne te pitam kak, ne te pitam s kogo, ne te pitam kude ili za6o si go napravil, a prosto kakvo.)" . no da si siguren 4e e magiq. kakvato i da e.

tolkvoa li e slozno? ne mi trqbva dokazatelstvo....prosto kazi, v edno izre4enie, nqkoq magiq, koqto si napravil li4no ti. tova e.

e?

Тема Re: nqmam tova vrpedvid...нови [re: neznae6]  
Публикувано25.03.02 11:19

Ami minalata sedmitsa nakarax uchitelkata mi po matematika da otsastva. Tova dostatachno li ti e?

Тема Re: vupros kum vsi4ki v kluba!нови [re: neznae6]  
Автор D1avOL (666)
Публикувано25.03.02 12:56

Xitrichak si neznaes li che po zakon tova e nezakonno ,samo det nemowe da se dokawe xe xe.Ko ochakvas da ti kawa???

paranoia I got something for you xe xe

Тема 100% ефективна магия! [re: neznae6]  
Автор valsodar (Чародей)
Публикувано25.03.02 14:00

Трябва ти само една драсни-пални клечица.
Винаги се постига 100%-на резултатност.

Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.

Тема Re:нови [re: valsodar]  
Автор veshticata (вещица)
Публикувано04.04.02 16:32

Магиите, които съм правила не са за казване и за раздуване. Те магиите по принцип не се раздуват... Като искаш да ти разказказват интересни историйки от рода на: "Вчеразапалих една хартийка от еди си колко метра, без да използвам кибрит или запалка.", купи си "НЛО".

Никой не може да ни спре!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.