Тема
|
Черна магия
|
|
Автор | Питaщa (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.01.02 00:15 |
|
Как се познава дали е направена черна магия. Преди време открихме на вратата си топка от тесто с червени конци и косми. Подобни бяха открили и др. 2 съседски семейства. Дали това е черна магия и как може да се развали. Колко време може да действа направена черна магия???? Едната съседка ходи на ходжа и той й казал че това е черна магия и осветил вода и я дал да я пият всчки от семейството им. Наистина след като намерихме топките взеха да ни случват лоши неща - и в трите семейства, починаха хора, разведоха се и др. подобни.
Моля споделете вашето мнение.
|
|
|
Cherna magiq nqma, ima samo magiq koqto deistva po edni mexanizmi i tn bla bla lba ako magiqta se ispolzva za da navredi na nqkoi to za jertvata magiqta e cherna. Kakto i da e vaprosnata magiq e dosta neprofesionalno napravena ot nqkoi koito ne e navatre v magiqta kato tsqlo nai veroiatno jena(pri tova domakinq sadeiki po testoto) Pomisli dali skoro trite semeistva ste nastapili nqkoi po mazola i nai veche koi bi pribegnal kam magiq ili oslugite na nqkoi koito da q napravi(moje da e plateno na nqkoq tsiganka ili na drug """"profesionalist""""). Parvo testenite topki da se unishtojat, izgorqt. pratqt v tsarkva(ako ste vqrvashti) ili da se slojat v tochno kopie na Xeopsovata piramida(umalen mashtab razbira se) ako ste sigurni koi e prosto mu gi varnete. Sled kato premaxnete istochnika triabva da se ochistqt vliqniqta koito e predizvikal mnogo dobar variant e vodosvet v domovete(samo ako ste vqrvashti i po dobre da si namerite i vqrvasht pop) drug variant da se napravi prechistvash ritual ot istinski profesionalist t.e. chovek koito naistina se zanimava seriozno s magiq i e naqsno s neshtata. Pribqgvaneto do xodji i tn vrachki ne e ot nai dobroto reshenie tai kato mnogo veroiatno da otselite nqkoi sharlatanin koito samo shte vi pribere parite. I kato posleden variant moje da se obarnete kam men ne izkliuchielno naprednal MAG no mislq che moga da se spravq pak i nai golemiq mi plius e che ne vzimam komisionna e-mail Nekros@abv.bg
Няма невъзможни неща, има само недостатъчна воля за постигането им!
|
|
Тема
|
Re: Черна магия
[re: Nekros]
|
|
Автор | ПИTAЩA (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.01.02 18:14 |
|
ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО ПРЕДИ ДОСТА ВРЕМЕ. ЖЕНАТА КОЯТО ПРЕДПОЛАГАМЕ, ЧЕ Я Е НАПРАВИЛА ПОЧИНА. НЕ БЕШЕ ДОБРЕ С РАЗСЪДЪКА, НИЩО ЛОШО НЕ СМЕ Й НАПРАВИЛИ СЪС СИГУРНОСТ.
|
|
|
e shtom e pochinala
ako ima magia tq skoro shte spre da deistva
drugoto koeto e ... mojebi vashata naglasa che vi e napraveno neshto
vi deistva po otricatelen nachin i zatova stavat tia neshta
...
|
|
Тема
|
opitaj tova
[re: Питaщa]
|
|
Автор | magic_fan (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.01.02 02:28 |
|
zdrave
1 iskam da obyrna vnimanie na nekros: nedej taka choveche tova sa hora koito ne sa imali vzemane davane s izuchavaneto na magijata takiva neshta ne se govorjatt na hora koito ne sa izuchavali a njamat i namerenie da go pravjat
2 pitashta imam edno predlojenie za teb probvaj go samo v tvoeto semejstvo za sega a posle kato vidish che ima rezultat moje da go kajesh i na blizkite si
shte se spravim s podrychni materiali vzemi edna chasha za vsjaka staja kojato imash ( preduprejdavam che sled tova chashite shte bydat izhvyrleni ) napylni chashite s voda do sredata sipi vyv vsjaka chasha po 1 supena lyjica sol zapali po edna klechka kibrit i ja hvyrli vyv vsjaka chasha, duhni vyv vsjaka chasha po vednyj i postavi chashite do vhoda na vsjako pomeshtenie koeto imaa v kyshtata chashite se slagat v 6 chasa ili v 9 chasa sutrinta mahat se v 6 vecherta ili 9 chasa vecherta po tozi algoritym gi slagaj pyrvite 3 dni sledvashtite 3 dni gi slagaj vecherta i mahaj sutrinta vednaga sled kato sa mahnati chashite trjabva da se izlejat izvyn kyshtata ( moje i prez terasaata) jelatelno e vodata da pada v/u pochva ne v/u beton ili pavaj sled kato sa mahnaati ot mestata im i izljati gi izmivash i osttavjash njakyde dokato dojde vreme pak da se napylnjat i postavjat po mestata im
striktno spazvaj rituala
molja napishi kakvi sa rezultatite sled 6-tija den
ostani sys zdrave
magic_fan
magic_fan999@hotmail.com
|
|
Тема
|
Re: Peter Dimkov - molitvenik
[re: magic_fan]
|
|
Автор | niakoj (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.01.02 05:07 |
|
Vizte tova knizle!
Na lechitelia Peter Dimkov e!
|
|
Тема
|
Re: hubava e
[re: niakoj]
|
|
Автор | speck (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.01.02 12:43 |
|
Knigata e dobra. Haresa mi i mnogo mi e pomagala....
Dano da svar6i rabota i na drug.........
|
|
|
Moje i da ne ste napravili zlo na tazi jena no se zamisli pravili li ste nepoiskano dobro , za6otto sym 4uval 4e to se vry6ta zlo ,i 4estno kazano sym go izpital i ne znaq za6to moje da sy6testvyvat hora koito da sa tolkova zli... ne pravi dobro ako ne e jelano...
|
|
Тема
|
Re: Черна магия
[re: Питaщa]
|
|
Автор |
valls (непознат
) |
Публикувано | 12.11.06 00:18 |
|
по принцип тежките магии се развалят с тежки тупаници.
има една организация която се занимава с разрешаване на спорни
въпроси и внасяне на здрав пазарен ред особено там, където и държавата
има желани да се намесва. можеш да си помогнеш - имат чувал съм
какви ли не шамани.
|
|
|
Varna.... ???!!!
|
|