|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Имате ли метод за добиване на информация?
|
|
Автор |
voin na svetlinata!!! (духовен екстаз) |
Публикувано | 05.01.02 01:36 |
|
Имате ли метод за добиване на информация?
Знаете ли някой метод, с който можете да получите отговорите на въпросите си. Метод, с който сами можете да черпите информация за нашия свят, за други светове и за себе си. Ще съм благодарен ако го опишете тук и ми кажете дали действа при вас.
Доброто е семе на щастието, както злото - на страданието!
| |
|
Ako se dokopash do akashkite zapisi informatsiq za tozi svqt kolkoto shtesh. Za drugi vseleni obache triabvat po osobeni kliuchove, toest triabva da moje da otvorish porta do tam i da proektirash saznanieto si v tazi vselena. Nevischki vseleni mogat a se otvorqt s edin kliuch-portal nai prostiq takav e spiralata. Universalen no nqma da otvori koi znae kolko interesni neshta. Moje da se kaje che spiralata e kliuch kam nashata vselena.
Няма невъзможни неща, има само недостатъчна воля за постигането им!
| |
|
Съгласен съм с тезата на Некрос за акашевите записи.Чудесна техника има в книгата на Ума Силби "Кристалите".Казва се Канал за информация.
Съзнанието определя битието...обратното важи за слабите и низшите духом
| |
Тема
|
Re: Имате ли метод за добиване на информация?
[re: voin na svetlinata!!]
|
|
Автор | seeker (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.01.02 16:24 |
|
vestnisti, televizia, tapi postingi ...
prodalzavaj sam.
| |
|
По простата причина, че и там се оперира с вероятностни криви. Вероятности дадено събитие да се реализира в даден ред и напротив - да не се случи никога. Това което е "да" в нашия свят, е "може би" в съседния и "никога" в съседния на него. А в Акаша има записи и за трите. Тогава?
Ще ставаме пишман предсказатели като в случая със злополучната станция "Мир" на Пако Рабан или... ще си потърсим нещо по-добро?! 
Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.
| |
|
а дали предсказваш нещо или го караш да се случи. набл@дателят влияе върху обекта.
| |
|
Важен въпрос.
И двете е, ама в какво съотношение и кое как става...
Вие можете да изберете да не осъзнавате, че сте бог, но не можете да изберете да не бъдете бог.
| |
|
де да бяха само три. акаша е сбор от всички мисли, събития и действия. нищо не е унищожено или умряло, дори и най-мимолетната мисъл продължава да съществува като вълна. четох една идея на Карол в "Сайбър меджик", но той определено много е задълбал в правенето на вероятностни карти на реалностите. можеш да погледнеш на магията и като просто преместване между тези реалности, а не като предизвикване на промени. искаш нещо, просто си намираш подходящата вълна на съществуване.
ако не успеете от първия път, скоковете с парашут на са за вас
| |
|
Eto za6to spored men e po-nadejden metoda s invokacii na sa6testva,na koito vyarva6 ili napravo 4rez vrazka sas Silata(kakto napravi Luke v Star Wars,
Emire Strikes Back) ili Vis6iyat Razum...
Съзнанието определя битието...обратното важи за слабите и низшите духом
| |
Тема
|
Връзката със силата... добра идея.
[re: Dracoid]
|
|
Автор |
valsodar (Чародей) |
Публикувано | 09.01.02 18:57 |
|
проблема е основно в пропускливостта ни към нея, че иначе става нещо по Стивън Кинг - " Живата факла" напр.
Усета е нещо добро, но винаги възниква онова червейче на съмнение - А, как да го проверя?! За съжаление все още нямаме постоянно будно присъствие в надастралните полета, за да се лишим от съмненията на ума си.
Съюзниците са капризна работа и трудно им се уйдисва на прищявките... така че и то не е цвете много за мирисане.
То май, най-сигурно ще се окаже и най-провереното... Еволюцията.
"Аз съм Пътят и Истината и Животът." - щом шефа го казва...  
Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|