|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Ежеседмични срещи на клуба 1. сряда, 19:00 пред...
|
|
Автор |
KamaelMetatron (член) |
Публикувано | 18.11.01 20:58 |
|
Нека се срещнем в сряда 19:00 на Паметника на Царя Освободител срещу Народното събрание в София...
Можем да поддържаме по-поплзотворни контакти очи в очи, а това, което не можем да си кажем лице в лице можем да го кажем в клубовете... Това би било идеално!
Заповядайте!
| |
|
Дай някоя по-топла оферта!
Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.
| |
|
абе 10 минути ще издържиш човече....
После отиваме в София Прес, там е като на екватора...
| |
|
Hmmmm...Interesno...Ama samo edno me pretesnqva ne e li mnogo daleche Sofia Press ?!?!... Mai beshe v Mladost!:)...
Heh...Ako se sabirame trqbva da go pravime po dobre prez sedmica i na nqkoe po mracno mestence... i drugoto e :kak li sht reagirat horat ot Kafenetata.. (Clubovete,Restorannti dori) Shtom vidqt da se nasochva edna talpa Veshtici Veshteri ili tem podomni?!:)... Ammmm taka de!:)).. Okay KAMAEL!...
Ideqta ti za sbirkite e qka ama e mogo daleche mqstoto kadeto shte sme posle!!!:(((

Blessed Be!!!
| |
Тема
|
Re: Ежеседмични срещи на клуба 1. сряда, 19:00 пред...
[re: KamaelMetatron]
|
|
Автор | фeя (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.01 09:23 |
|
Чудесно!В събота ,неделя и празнични дни може ли да е през деня.Намерете едно спокойно местенце без гърмяща музика,и си носете нещо за писане по коледа,ще ви дам материал,който да ползвате практически за себе си и за другите с които общувате. фея
| |
Тема
|
Re: Ежеседмични срещи на клуба 1. сряда, 19:00 пред...
[re: KamaelMetatron]
|
|
Автор |
Lilith (непознат) |
Публикувано | 13.11.01 14:55 |
|
Благодаря за поканата.....и за идеята.... 
| |
Тема
|
Ok.Shte idvate li na sreshtata? i sigurno li e?!
[re: Lilith]
|
|
Автор |
[BlackSun] ([VESHTER]) |
Публикувано | 14.11.01 00:08 |
|
:))...Taka ... Znachi..Shte idvate li na tazi sreshta za koqto predloji KAMAEL?!... I dali e sigurno?!...
Blessed Be!!!
| |
|
София прес се намира на 5 минути път пеша от Народното събрание...
Само дано Некрос си спомня точно каде беше, че аз как се оправям в София, да не ви разправям...
| |
|
А и втора бележка.. В София прес се събират в събота други вештери като теб даже може да ги познаваш. Единият е Син на Луната, пише чат пат в окултизъм, много яко тип...
АРЕ идвайте вие, да не дойдеме НИЕ!
| |
|
Hmmmm...Interesno..okay..obache...dnes shte doida za malko samo da vi Vidq koi ste ... ponege imam work...:(((
Kamaele, kazvai kogato ima pak sreshti da se domakneme s gadjeto mi i az...:))..
Znachi v 7.00 PM sum tam!
Blessed Be!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|