|
|
Какво е магия за всеки един от вас... Не четете мнението на другите, какво е магия за вас...
Какво е мнението ви за магията?
| |
|
Човечеството живее в рамки. В предварително обусловени истини, които не са истини. Човек е сложил граници-от-до. Всичко, което излиза от тези граници, се смята за свръхестествено и много се отнасят с ирония към него.
Човек не може да ходи по вода-това е истина, която се втълпява от поколение на поколение, умът създава и ограничава света. Появява се Исус и той, виждаш ли, ходи по вода. Това е свръхестествено, това е извън рамките, това е извън представите, това е магия...Всеки, който осъзнае затвора на представите, започва да се движи свободно извън тях и той става магьосник. Лети, ходи по вода, диша под вода или изобщо не диша.
Магьосник в тесен смисъл е човек, разчупил рамките на представите и живеещ освободен.
В широк смисъл всичко е магия-от семето израства дърво, къде в семето има дърво, ако разрежеш семето, къде ще видиш дървото...дървото израства от нищото.
Всичко е магия.
Невъзможно е да не е възможно.
| |
|
Сега остава и да не те разбере?
То бива смъкване на нивото на изказа до детско пюренце, ама оттук надолу не виждам накъде? 
Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.
| |
|
Значи, с други думи, ако ти просто си осъзнала, че това е възможно и изведнъж ще ми заходиш по вода?
Колко често ходиош, впрочем?
Иначе, моите уважения, от дълго време не бях чел твое мнение, което да звучи така добре...
| |
|
zdrave
sednah da pisha neshto po tazi tema i nakraja go iztrih.... vidjah che ne moga da otgovorja
magic_fan
magic_fan999@hotmail.com
| |
|
Дааааммм...както казваш ти...
Хайде ти кажи-ти се пишеш магьосник. Какви магии си сътворил до сега. Като ефектът от магията трябва да се прояви в тази реалност, не на сън или в друга вселена.
Невъзможно е да не е възможно.
| |
|
Всичко е магия!
Може някои да я разгледжат като различни нива, раздели и т.н. но всичко е магия. Животът е магия. Живеейки ние взимаме участие в най-голямата магия сътворена някога. Волята е магия. Разумът е магия. Да искаш нещо и да знаеш какво искаш - и това е магия! 
Всеки върви по свой път, който може да промени..
| |
|
|
|
|