|  | | 

| 

| 

| Тема |  Tursia mentor   |  |  | Автор | Lilith (непознат) |  | Публикувано | 30.10.01 16:30 |  |  | 

Niakoi da mi pomogne da navliaza v magi4eskoto izkustvo. Molia!
 Interesuvam se ot prakti4eska magia.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Tursia mentor  [re: Lilith] |  |  | Автор | Morgaus (free of lable) |  | Публикувано | 30.10.01 16:33 |  |  | 

Ami praktikuvai!:)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Tursia mentor
[re: Morgaus] |  |  | Автор | Lilith (Нерегистриран) |  | Публикувано | 30.10.01 16:54 |  |  | 

е да ама трябва някой да ме напътства щото то не става току така 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Tursia mentor  [re: Lilith] |  |  | Автор | Morgaus (free of lable) |  | Публикувано | 30.10.01 17:03 |  |  | 

Stava i o6te kak:)...hmm

|  |  |  
             |  |  | 

Morgaus, moje bi e prava, 4e stava i bez u4itel... Moq u4itel po okultizam oba4e tvardi, 4e tova e mnogo opasno, za6toto niakoi tehniki mogat seriozno da ti navrediat... Taka 4e, ako jelae6 ela, zapoznai se s men i s nego i moje da se vkliu4i6 v na6ata 6kola...
 Za6to si se narekla Lilith?

Pi6i mi na spirit999@mail.bg...
 Nadiavam se da si ot sofia, ako ne 6te e malko slojno, no ne e 4ak tolkova goliam problem...
 Jelaia ti vsi4ko nai-dobro... uspeh...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Tursia mentor  [re: Lilith] |  |  | Автор | Witch (Нерегистриран) |  | Публикувано | 02.11.01 12:36 |  |  | 

kakvo tochno iskash da nauchish iskakva cel
 moga da ti pomogna
 flame@mail.bg

|  |  |  
             |  |  | 

a ne men moje li? :)
 spirit999@mail.bg
 az iskam astralna proektsia... tselta mi e poznanie, s tsel pomo6 za men ii vsi4ki drugi i ... liubov

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Tursia mentor  [re: Witch] |  |  | Автор | Lilith (непознат) |  | Публикувано | 08.11.01 23:25 |  |  | 

Iskam da nau4a vuzmovno nai-mnogo za magiata i praktikuvaneto i....a celta mi e poznanie....a i za6toto ot mnogo vreme zabeliazvam, 4e preduse6tam sybitiata okolo men....vsu6nost interesa mi kum tova izkustvo datira mnogo otdavna, no 4ak sega razbrah 4e e ne6to pove4e ot liubov kum prikazkite....

|  |  |  |  

|   | 
 |