|
Тема
|
Мадона - вечна промяна!
|
|
Автор |
Gloria () |
Публикувано | 27.07.00 12:22 |
|
Мисля, че в самата природа на Мадона е непрекъснато да се изменя - като една пеперуда!Всеки ден тя е различна и най-хубавото е че промяната е на добро. Песните й са страхотни, тя самата също. Който не мисли така, да си гледа работата! Той просто не разбира от хубави песни!
| |
Тема
|
Мадона - вечна промяна!
[re: Gloria]
|
|
Автор |
ina () |
Публикувано | 27.07.00 15:34 |
|
prava si gloria. madonna e strahotna. i mnoo iako se preobraziava.
| |
|
Мадона не е страхотна - а се преобразява защото вече е стара -:))) Песните и не са нищо особено - просто е въпрос на пари и реклама.... как ще обясните че в новия й клип - бременна в 6 месец пуши и пие... Извращения ... както винаги- няма капка приличие - но и това е част от рекламата....
Огледайте се и си потърсете по-достойни идоли щом не можете да живеете без тях:)))
| |
|
Ex,vece si imame i bylgarska britni spears.
verno tq e golqm idol,takava profesionalistka, i pee tokova hubavo ce kato zapocnesh da q slushash i mojesh da se izdraifash...
za da ne si habq prikazkite vzemi proceti kakvo napisah malko po-dolu ...
| |
|
huhuhuhuhu
bravo marti
| |
|
Za kakvo prilichie govorish. Madonna prosto syzdava produkt, koito se haresva ot horata i , koito tq moje da prodade. Jenata e dosta umna, dnesnite hora se nujdaqt ot "hlqb i zrelista"(principa na drevnite rimlqnite) i tq posto im gi dava. A tq samata moje da ne e genialna, no e originalna i talantliva:)
| |
|
|
|
|