|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Роби Уилямс - обида или възхвала на Мадона?
|
|
| Автор |
Дeбeлorъз_Hинджa (mastermind) |
| Публикувано | 26.01.07 12:37 |
|
|
Чух песента - не ми хареса, но гледах и клипа. Тези травестити, които се мотаят в краката на Робчо, ме карат да се съмнявам в благородните му намерения. Изглежда долнопробно, безвкусно и дори злостно. Дали пък защото тя му е казала, че харесва песента, но не харесва албума? Star wars - the revenge of Robbie?
Това е фарс!
| |
|
|
|
Ама защо изобщо замесваш Роби с Мадона? Не виждаш ли, че тоя тъпак сега умира от завист заради успеха на бившите си колеги от бой бандата и ще се направи не на траверс, ами и на куче ако трябва, само и само да си върне позициите?
Иначе и албума и песента ми харесаха... но клипа е повече от нещастен. Явно разчита само на асоциации, към каквито настоящата тема също гравитира, за да си направи реклама и да цъфне на върха в Англия... Дано хапне дръвцето яко. Пожелавам му дебют на 16-то място.
| |
|
|
|
Песента е под всякаква критика - това си е живо оскверняване в следствие на нечовешка жлъч и злоба! А клипа надминава и най-долните ми представи за нискокачествена и долнопробна продукция.
† Cum sanctis tuis in aeternum: quia pius es
| |
|
|
|
в какъв смисъл злоба и жлъч? мислех, че роби харесва мадона или съм пропуснал нещо?
Това е фарс!
| |
|
|
|
И аз си мислех, че я харесва... Ама в този клип няма нищо хубаво. Ако поне малко я уважаваше нямаше да направи толкова гадно нещо.
| |
|
Тема
|
Re: Роби Уилямс - обида или възхвала на Мадона?
[re: MadMaster]
|
|
| Автор |
lachistein™ (Trismegist) |
| Публикувано | 04.02.07 14:00 |
|
|
да, в момента го гледам
идиотско е, но важното е името й да звучи
| |
|
|
|
а ние най-добре знаем това
Това е фарс!
| |
|
|
|
Важно е да й звучи името, ама е важно и къде звучи!
А в контекста на този клип никак не ми стои красиво.
| |
|
Тема
|
[re: MadMaster]
|
|
| Автор |
lachistein™ (Trismegist) |
| Публикувано | 04.02.07 17:57 |
|
|
абе контекст
"мадона" е над всеки контекст :)
| |
|
Тема
|
[re: lachistein™]
|
|
| Автор |
MadMaster (Angelus domini) |
| Публикувано | 04.02.07 18:24 |
|
|
Точно защото е над всичко това, ей такива като Роби Уилямс дори не би трябвало и да си помислят да я принизяват така!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|