Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:27 13.11.25 
Музикални
   >> Madonna
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Нечовешки Грамита?нови  
Автор ДeбeлorъзHинджa (pure nobility)
Публикувано09.02.06 17:33

Някой гледа ли Грамитата тази нощ? Доколкото чета в нета, било е нечовешка история. Мадона си пяла Hung Up на оупънниг шоу, в което само аз не съм бил поканен да пея. Ето как го определя американската преса:

Most confusing opening song — ever: As the telecast opened, 3-D animations of the cartoon hip-hop/rock hybrid band Gorillaz "played" before De La Soul and Madonna emerged, seemingly out of nowhere, to duet with the imaginary group. Anyone who follows the Gorillaz' surreal (and somewhat under the radar) career got it. The rest of America likely issued a collective, "Huh?"

По форумите се чуват истерични гласове - "защо мадона не пя сори? албумът губи позиции, а тя не прави нищо! изпусната е огромна възможност!"

U2 (както винаги, пфу), си тръгнали с доволно количество Грамита. Всъщност спечелили във всяка категория, в която били номинирани. Марая се задоволила само с 3 и то в категории от сорта на "най-добър R&B албум, изпълнен от жена с увиснали цици и средна възраст" (ако го нямаше това с възрастта дори и тук щеше да я бия Арета).

Irish rock band U2 won five Grammys on Wednesday night, including album of the year for "How to Dismantle an Atomic Bomb" and song of the year for "Sometimes You Can't Make It on Your Own." "Dismantle" was competing with collections from Kanye West, Paul McCartney, Gwen Stefani and Carey. Carey won three awards but didn't hear her name in the major categories after earning eight nominations — a disappointment considering that her "The Emancipation of Mimi" was the bestselling CD of 2005 and a stunning rescue of her foundering career.

Бионсе пяла с Принс - интересно. Дори може би по-интересно от Мадона

Редактирано от ДeбeлorъзHинджa на 09.02.06 17:40.

Тема Re: Нечовешки Грамита?нови [re: ДeбeлorъзHинджa]  
Автор m boy ()
Публикувано09.02.06 18:00

Ами аз стоях пред телевизора до към 03:20, защото след Gorillaz и Madonna ми стана скучно. Мadonna си изпя песента много добре, но това изпълнение сме го гледали вече много пъти от наградите на MTV насам и съществена разлика май нямаше освен това, че беше облечена като във видеото на SORRY.

Автор LOCKY_ (Numb)
Публикувано09.02.06 18:06

Слушай Нинджо, точно това ли намери да коментираш... как Мадона пропуснала възможност?
Извинявай, но тези Грамита си бяха за Мими и аз изобщо не знам какво, по дяволите, диреше Мадона там.
А за ЮТу ще викаш "пфу" като ги чуеш... ясно? Дотогава си се кефи на Глорето и не вземай отношение за неща, които не разбираш.

Автор MadMaster (Angelus domini)
Публикувано09.02.06 18:44

Аз по традиция ги изпуснах наградите... Ама, щом Мадона пак е изпълнявала "Hung up" (вече за n-ти път), май нищо интересно не съм пропуснал.

Dies irae, dies illa...

Тема Re: Нечовешки Грамита? [re: ДeбeлorъзHинджa]  
Автор damita (вярофил)
Публикувано09.02.06 20:04

Моите пристрастни наблюдения над церемонията снощи:

Тема Re: Нечовешки Грамита?нови [re: LOCKY_]  
Публикувано09.02.06 21:14

и аз не знам какво диреше, но каквото и да е дирила, не го е намерила така, както марая нищо не направи с тези награди. е, всъщност направи - срещу сметката й с грамита ще стоят още 3 такива, макар и в категории от сорта на "бест контепоръри ар енд би албум". при пеесе хиляди вида ар енд би категории, щеше да е срамота да не вземе ни една наградка. пресата е единодушна - марая е прецакана (чети линковете). всъщност никак не е прецакана - повечето критици обявиха албума на мими като среден, което е крайно незадоволителна оценка дори за номинация. не знам как тази критика, която се изказа не особено ласкаво при излизането на свинските еманципации, даде толкова много номинации. заради продажбите? хм, странно...
в някои от линковете има и съвет - да спре с тези госпъли. има и съвет към почитателката й криса - да се гръмне :) е, не точно да се гръмне, но поне така звучи тона на журналиста, който е отразил събитието.

а ю ту ми писнаха със сладникавите им истории, еднообразни албуми и драматични трепкания на китарата. ю ту, шерил кроу и хилъри суонг взимат непрекъснато награди за един и същи номер, аре моля вЕ

как ме бива...

Автор LOCKY_ (Numb)
Публикувано09.02.06 21:24

Абе ти какво на ЮТу си чул изобщо... Новия албум е пробив в кариерата им, как няма да вземат Грами... А това, че ги сравняваш с Шерил Кроу и Хилари незнам си коя, показва колко ги познаваш.
Какво искаш да ти свирят, че да са "различни". Та те са рок банда, за Бога... при това най-великата рок банда от Стоунс насам...
Айде да видим "различната" Мадона дали и номинациика ще има догодина, камо ли мижава наградка.

А за Мими наистина съм поразен от "авторитетите", които ми пробутваш... Я ги питай да не би да трябва и аз да се гръмна.... и ако трябва, с какъв калибър точно да го сторя, че да е по-безболезнено.

Тема Re: Нечовешки Грамита?нови [re: damita]  
Автор SKiN (нанкащ)
Публикувано09.02.06 21:58

Само като чух спечелилите и ми идеше да се изсмея. Не ги гледах, нямаше как, но ми се повръща от ЮТу. Очаквах шоуто да бъде на Марая в интерес на истината. Чух малко от изпълнението и и наистина тя е перфектният лайв изпълнител, но само с това си остава. Последният и албум се състезава с мадонският на пистата на бездарието и безвкусицата, а фактът, че Шерил Кроу ПАК беше там, е просто по - гнусен и от полуизсъхнало блато.

People are people

Тема Re: Нечовешки Грамита?нови [re: LOCKY_]  
Публикувано09.02.06 22:09

това са нечовешки грамита! пълен боклук! критиците се продадоха!

как ме бива...

Тема Re: Нечовешки Грамита?нови [re: SKiN]  
Публикувано09.02.06 22:10

е без шерил няма грамита! как така не взе нищо? или пък взе? не, трябва да е взела, няма как да не е.

как ме бива...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.