Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:45 15.07.25 
Музикални
   >> Madonna
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема 50 years UK chart historyнови  
Автор nik ()
Публикувано20.11.02 22:55

Със само 20 от общо 50 години в Бриетанската класация, Мадона е в топ 5 на най- успешните изпълнители, и на първо място сред жените с най- много #1, топ 10 и топ 40.

Класацията (засега) изглежда така:

#1 Elvis
#2 Cliff Richard
#3 The Beatles
#4.Madonna
#5 Michael Jackson
#6 Rod Stewart
#7 Elton John
#8 Abba
#9 Queen
#10 David Bowie

След 10 години със сигурност ще е по- нагоре (ако е жива)

Ето още по темата:
source: Vicky's 50 Years of the UK Chart-Top 100 Artists countdown. Madonna ranked 4th of all time on the list. Excellent job Madonna! And Great job Vicky! Check out the rest of the chart also. She did a magnificent job researching and compiling it, and writing commentaries for each artist.

4 MADONNA

#1s: 10
Top 10 hits: 50
Total weeks on chart: 569

Madonna made her chart debut on the chart of week ending 14 January 1984, with 'Holiday', which originally peaked at #6, but in 1985 reached #2 as a reissue. It was reissued again in 1991, peaking at #5, making it one of only 5 singles in the first 50 years of the UK chart to hit the Top 10 on 3 separate occasions. Her incredibly consistent chart career includes a record 31 consecutive Top 10 hits, stretching from 1984 to 1994. She has also had more #1s, more Top 10 hits and more weeks on the chart than any other female artist, and is the highest placed woman in this chart. Spookily, she achieved her 50th Top 10 hit on the last week of the chart's first 50 years. Her 10 #1s are 'Into The Groove' (1985), 'Papa Don't Preach' (1986), 'True Blue' (1986), 'La Isla Bonita' (1987), 'Who's That Girl' (1987), 'Like A Prayer' (1989), 'Vogue' (1990), 'Frozen' (1998), 'American Pie' (2000), and 'Music' (2000). She has also amassed a further 16 Top 3 hits, 'Like A Virgin' (#3, 1985), 'Material Girl' (#3, 1985), 'Crazy For You' (#2, 1985, and #2 again in a remixed version, 1991), the aforementioned 'Holiday' (#2, 1985), 'Borderline' (#2, 1986, originally #56, 1984), 'Live To Tell' (#2, 1986), 'Cherish' (#3, 1989), 'Hanky Panky' (#2, 1990), 'Justify My Love' (#2, 1990), 'Rescue Me' (#3, 1991), 'This Used To Be My Playground' (#3, 1992), 'Erotica' (#3, 1992), 'Don't Cry For Me Argentina' (#3, 1996), 'Ray Of Light' (#2, 1998), 'Beautiful Stranger' (#2, 1999), and 'Die Another Day' (#3, 2002).

Тема ne6to burka6!!!!!!!!!!!!!нови [re: nik]  
Автор philip (Halliwell fan)
Публикувано21.11.02 00:02

HAAAAAAAAAAA DOBRE SE HILIH!
BLAGODARQ!
AMA NE NA MENE TIA!

GERI HALLIWELL KOLKO NOMER EDNO IMA SOLO + TEZI NA SPICE GIRLS DOKATO BE6E V ONAZI GRUPA................?

"Geri body Yoga"2-OUT NOW*****

Тема неподготвен синови [re: philip]  
Автор nik ()
Публикувано21.11.02 20:41

Хахаха, ами просто #1 се смята отделно за солова и групова кариера. За пример- Майкъл Джаксън и Джаксън Файв; Даяна Рос и Сюприймс, Джон Ленън и Бийтълс. Освен това не аз съм изготвил класацията, а Джери май ще си и остане с 2, 3 или колкото там #1 е постигнала, макар че не за това става дума. Още веднъж, соловата кариера и кариерата в група са две различни неща.

Тема moje , ama ne e vernoнови [re: nik]  
Публикувано21.11.02 21:30

dobreeeeee ! samo , 4e slednata info se spomenava vseki pat kato snane vapros za tova....

GERI ima 4 solovi nomer edno (ITS RAINING MAN e 2 weeks nomer 1, 5 defakto)
+
8 pesni na SG s koito e nomer edno .
=
11

i ako iskash da znaesh tq i MEL C sa s pove4e nomer 1 ot Madonna .

s edin pove4e :PPPPPPPPPPPPP
manipulirash horata .
Ne sam saglasen s tebe . kakto i da e de. Ne pretendiram , 4e sam podgotven ili se gotvq to4no za tova.
naistina Madonna ima nai-mnogo pesni v klasatziata .

Dogodina , da ti kaja samo za tvoe uspokoenie GERI , MEL C , EMMA I VICTORY shte imat novi albumi i pesni i tova gore shte se promeni .
Dano i Madonna barem vzeme da se izravni nai-nakraq , 4e mi pisna Geri da e nomer edno tam.
a 6to se otnasq do soloto........ vseki izbira sam
stay cool

Тема Re: moje , ama ne e vernoнови [re: philip]  
Автор nik ()
Публикувано22.11.02 18:26

И все пак, повярвай ми, провери, и ще видиш, че соловата кариера и кариерата в група са две различни неща.
Що се отнася до продуктите на бившите спайски догодина, не съм убеден, че някоя от тях може дори да доближи потиженията на групата от 1995-6. Джери и Мел Си са с най- големи шансове, но за мен в най- добрия случай ще имат топ 10 в Англия.

Тема Re: moje , ama ne e vernoнови [re: nik]  
Публикувано23.11.02 00:22

mi nito az moga da te ubeda , nito ti mene :)

vapros na vkus .

mnogo obi4am Madonna i q uvajavam , no Geri mi e lubimka. daje ne gi sapostavqm. vsi4ki momi4eta ot SG obi4at Madonna , a i tq gi haresvashe. edna ot lubimite mi snimki na Geri e tazi , na koqto sa pregurnati s Madonna.
mejdu drugoto Madonna kolko nomer edno ima s biv6ata si grupa?

da ne kazvam tejka duma , no v dobrata-stara-tupa Anglia spaiskite sa mnogo na po4it.
jalko 4e Madonna s takava hubava pesen, a o6te pove4e pesen kum kultoviq Bond uspq da stigne samo do nomer 3.

Автор Very_Bad_Girl (Moi...Lolita)
Публикувано23.11.02 16:45

moje li da postne6 snimkata

Waiting For You...

Тема Re: moje , ama ne e vernoнови [re: Very_Bad_Girl]  
Публикувано24.11.02 10:10

dai si maila , za da ti q pratq . nqmam link. :((((

Автор Very_Bad_Girl (French Kiss)
Публикувано24.11.02 18:44

tina_bad_girl@abv.bg

Hanky,Panky...

Тема снимкатанови [re: Very_Bad_Girl]  
Автор nik ()
Публикувано24.11.02 23:22

Снимката може да бъде видяна на този адрес:

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.