|  | | 

| 

| 

| Тема |  Изработване на алуминиеви нитове ?   |  |  | Автор | tirtirlin (дразнител) |  | Публикувано | 30.10.12 15:59 |  |  | 

Не мога да качвам чертеж,а и нитът е прост.ф-6 с дължина 6мм. цилиндрична,плоска глава с диаметър 10 мм. и дебелина 0.8мм.

Преди правих в Ивайловград мисля,някъде надолу беше. Също така стоманен такъв нит ме интересува,но с по тънка глава- 0.5 мм.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Изработване на алуминиеви нитове ?  [re: tirtirlin] |  |  | Автор | iori_g (новак) |  | Публикувано | 29.12.12 20:06 |  |  | 

за какво количество става вапрос

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Изработване на алуминиеви нитове ?  [re: iori_g] |  |  | Автор | tirtirlin (дразнител) |  | Публикувано | 02.01.13 19:20 |  |  | 

Зависи от цената и качеството,за килограми говорим.Например 100 кг.
 Виждаме първите бройки,решаваме че са добри,и така.
 Просто имам опит с такива нитове,и знам че имат проблем с качеството,конкретно окръжността на главата,често "бяга от форма".

Също така,от мека стомана също ме интересуват нитове с тази форма,а по възможност и с проходен отвор.

Поздрави !

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Изработване на алуминиеви нитове ?
[re: tirtirlin] |  |  | Автор | iori_g (новак) |  | Публикувано | 12.01.13 09:48 |  |  | 

прати ми 4ерте6 и спецификация

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Изработване на алуминиеви нитове ?  [re: iori_g] |  |  | Автор | tirtirlin (дразнител) |  | Публикувано | 19.01.13 13:54 |  |  | 

http://dox.bg/files/dw?a=eb2b47fa1c

Вижда ли се така ?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Изработване на алуминиеви нитове ?  [re: tirtirlin] |  |  | Автор | iori_g (новак) |  | Публикувано | 20.01.13 11:40 |  |  | 

пишете ми на jordan_d@abv.bg

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Изработване на алуминиеви нитове ?  [re: tirtirlin] |  |  | Автор | kitamura (непознат
) |  | Публикувано | 27.01.13 19:06 |  |  | 

Пиши на този адрес

plastmolds@abv.bg

Мисля, че може да свършим работа. Става въпрос за София

|  |  |  |  

|   | 
 |