Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:54 04.07.25 
Технически науки
   >> Машиностроене
*Кратък преглед

Тема Кой се наема да изработи това...?нови  
Автор Lautrec (непознат )
Публикувано13.12.12 10:27

Някой може ли да изработи тези детайли?
Детайлите не са технологично оптимизирани, така че ще се коментират. Детайли а_1 и а_2 като че ли са най-трудни, затова си мислех, че може да се раделят на няколко по-малки детайла. Съзнателно не съм оптимизирал детайлите, защото се оказва, че различните стругаро-фрезисти имат различни мнения, кое как да се направи. По-добре да го обсъдя с човека на място или дори тук, предварително. Едно ще ви помоля, да не ми "режете главата"

.
Ако се стигне до изработка, предварително ще ви моля да не постъпвате като "един" който ми каза, че първо трябвало да го направи после щял да ми кажа цената , а друг "един", абе ще се разберем за парите.../b] .

п.п.
пропуснах да спомена, че размерите са в сантиметри

Редактирано от Lautrec на 13.12.12 10:32.

Тема Re: Кой се наема да изработи това...?нови [re: Lautrec]  
Автор Kossoman ()
Публикувано14.12.12 09:34

Ако искаш, можем да го обсъдим като цял механизъм, а не като отделни детайли. Фиксиране на седем позиции през 14 градуса и 47 минути... Като гледам, конструкторът има идеи, но технологията му е като през матово стъкло. Което не е кой знае какъв недостатък де. Освен това нищо не си казал за материала - титан, карбонови нишки, кашкавал... Пиши едно лично съобщение да си уточним позициите и работата може да стане.

Тема Re: Кой се наема да изработи това...?нови [re: Kossoman]  
Публикувано14.12.12 10:44

В отговор на:

..... конструкторът има идеи, но технологията му е като през матово стъкло. Което не е кой знае какъв недостатък.....

Мисля да се съглася. Но последното както сам казваш, не е чак такъв проблем. Затова има хора за всичко. В крайна сметка не може всеки всичко да знае.
В отговор на:

....нищо не си казал за материала - титан, карбонови нишки, кашкавал.

Ех да можех да си позволя удебеленият шрифт... Но виж, кашкавала мисля да си го приготвя паниран.

А сега по-сериозно. Материалът варира. От алуминиева спав до стомана, дори нераждаема такава. Просто всеки детайл ще се натоварва различно в процеса на експлоатация.

Редактирано от Lautrec на 14.12.12 10:49.

Тема Re: Кой се наема да изработи това...? [re: Lautrec]  
Автор kitamura (непознат )
Публикувано25.12.12 11:04

Ако още се интересуваш от изработка на детайлите пиши на plastmolds@abv.bg

Тема Re: Кой се наема да изработи това...?нови [re: Lautrec]  
Автор tirtirlin (дразнител)
Публикувано03.01.13 10:35

Къде отиде снимката ?

Тема Re: Кой се наема да изработи това...?нови [re: kitamura]  
Публикувано03.01.13 16:44

. Пускам ги тук, зашото първият пост не може да бъде редактиран.
Наложи се да променя някои неща. Корекциите не са драстични, дори са незабележими. Първоначалния замисъл се запази.
Моля единствено сериозни предложения. Обмисляйте предварително цените които ще ми предложите. Не съм обект за подигравки и няма да го допусна. И за да ме разберете, давам пример. Мрънкане без ясна цена, поне прблизителна или дори по-лошо, цена за тези детайли достатъчна за лек автомобил.... Е това е "гавра"! Спирам до тук, за да не се обиди някой, случайно. Оплакванията са ми към фирмите и частните лица които виждате ли ИСКАТ да "помогнат".

Иначе приемам разумни и сериозни предложения.

Нека да си имаме взаимно уважение. Останалото е безобразие и хора без работа или желание за такава!

Редактирано от Lautrec на 03.01.13 17:04.

Тема Re: Кой се наема да изработи това...?нови [re: kitamura]  
Публикувано03.01.13 17:01

kitamura имаш поща.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.