|
|
|
Тема
|
Пиролизен реактор
|
|
| Автор |
N. Krasimirov (непознат
) |
| Публикувано | 26.10.12 22:07 |
|
|
Здравейте, търся човек, който не само е наясно с процеса, но и знае как да конструира малка пиролизна установка за обработка на излезли от употреба автомобилни гуми. Предлагам добро заплащане за отделеното време и положените усилия.
За повече детайли, можете да се свържете с мен тук или на посочения в профила е-мейл адрес.
| |
|
|
|
ха-ха-ха!
не се сдържах
на: Редактирано от ha! на 27.10.12 09:51.
| |
|
|
|
Колега, разбирам, че в този форум пишат всякакви хора, много от които не са ровили достатъчно из интернет и директно пишат тук, но аз не съм от тях. Запознат съм с "офертите" на БГ фирмите и "невероятните им технологии", които едва ли не обещават чисто дизелово гориво.
Не ми е нужно това, имам съвсем друга идея и първо ми е нужна тестова установка, от която да се получат ~10-на литра фракция.
Ще помоля както теб, така и останалите, които нямат интерес към предложението ми, да подминат темата и да запазят усмивката си за себе си :).
Ако все пак има някой сериозен, нека се свърже с мен на e-mail nkkbg@abv.bg за да се уговорим.
| |
|
|
|
Сега пък на мен ми стана смешно.
Запознат си с хората и офертите и искаш селският каруцар да ти направи машина за 10 кила суха фракция.
Вярваш ли във вешици?
P.S. не молиш където трябва. Молитвите са на друго място.
Успехът се гради на знания и собствена религия!
| |
|
|
|
Подготвен съм за подобен тип мнения, няма проблем. Форумите са хубаво нещо, но за жалост при нас в България, всеки "знае" всичко и естествено го "пази" за себе си. Е, за да се присмеем на "неукия" и да "блеснем" с остроумие, няма проблем, ще напишем 3 реда, все пак е безплатно, нали ? :)
Въпроса е, че понякога "капацитетите" като теб не са наясно за какво става въпрос, но въпреки това са компетентни. Нямам изисквания към ценза, още по-малко до адресната регистрация на евентуалния човек, който може да помогне. Така че и селски каруцар да е, няма проблем, стига да знае за какво става въпрос (за разлика от теб).
Въпросните "10 кила", са всъщност 10 литра и не става въпрос за "суха фракция". Написал съм ясно, че става въпрос за тестова установка, но ще спра до тук с разясненията, не си заслужава да ти обяснявам.
Не смятам да отговарям повече на такива постове от "разбирачи".
Все пак, отново ще напиша e-mail-a си, nkkbg@abv, ако има човек, който наистина има желание да се занимава с това нещо, нека се свърже с мен. Знанията му ще бъдат оценени.
Поздрави!
| |
|
|
|
Не съм разбирач особенно в молитвите, колкото и да се молиш и да искам да ти помогна немога.
Защо не потърсиш професионалистите в бранша а търсиш селският каруцар за акъл данеби да търсиш себеподобен да сте двамца.
Искаш нещо което струва скъпо за да реализираш нещо евтино, те тарикати много като теб в тази държава сте прекалено на гъсто.
Адресна регистрация.
Успехът се гради на знания и собствена религия!
| |
|
|
|
ще прескоча простотиите които написа и ще обърна внимание на конструира комбинирано със заплащане на отделеното време. още хълцам. от смех
| |
|
Тема
|
Re: Пиролизен реактор
[re: ha!]
|
|
| Автор |
Тити9 (гад) |
| Публикувано | 30.10.12 11:57 |
|
|
И кое му е толкова смешното, че нещо чувството ми за хумор го няма?
| |
|
|
|
|