|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Винтов крик?
|
|
Автор | Пeтя (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.11.08 18:17 |
|
Здравейте!
Имам винтов крик ,лята конструкция.Трябва да се изчисли винтовия крик,ако осовото натоварване е F=24,5KN,а работния ход на винта е Hl=0,330m.
Моля ако някой може да помогне
| |
Тема
|
Re: Винтов крик?
[re: Пeтя]
|
|
Автор |
roum (приятел) |
Публикувано | 30.11.08 18:27 |
|
Девойче, мога да ти взема парите, обаче така не се става инженер за това няма да го направя.
Амамн от такива като тебе !!!
Редактирано от roum на 30.11.08 18:27.
| |
|
Ех, Батка, пак ще влезем в спор с теб. Мичето, че индженер нема 'а стане, нема. Ама ако е с приличен външен вид ще е полезно да завърши за по-добра бъдеща реализация. Я да качи една снимка да видим заслужава ли си инвестицията.
| |
Тема
|
Re: .......?
[re: Bakлин Xpиcтoв]
|
|
Автор | пeтpaнчo (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.08 08:13 |
|
Дядка, ти къде се слагаш?
| |
|
Каза ли му го
Лакомията за пари пак всичко ще направи
Спри се бе човек, знаеш ли колко такива са се пръкнали дето хабер си немат от света а ще ми конструират съдове под налягане и газопроводи, да неговорим че и къщи правят ...
| |
Тема
|
[re: roum]
|
|
Автор | Пeтя (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.08 12:44 |
|
Пак питам дали някой може да помогне.И в същност инженер няма да ставам.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
roum (приятел) |
Публикувано | 01.12.08 13:09 |
|
Олекна ми
| |
|
Нямаш ли ръководство? Това е може би най-простият проект по Машинни елементи. Има 3-4 формули, без сложни аритметични действия в тях. Що се отнася до чертежа, той е съвсем тривиален. Бих ти помогнал, но тази седмица имам изпит, скоро след това евентуално още един и ще съм свободен вероятно чак по Коледа. Ако, не е спешно, свържи се с мен тогава. Сега просто не искам да се отвличам с нищо друго, освен да се базикам по клубовете. Пробвай и в клуб "Инженери".
| |
Тема
|
Re: Винтов крик?
|
|
Автор | cтyдeнт (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.08 16:36 |
|
Ако искаш сметки за крика пиши на juji@operamail.com и ще видим какво ще направим...Сериозно
| |
|
Сега сериозно. Наистина е така. Конструират, проектират и какво ли още не. Всичко им е компютърна игра. Схемата не съм я измислил аз, а хора на които благородно завиждам. Всичко да стане ширпотреба. Животът също. Напълно съм съгласен с тях. По тази причина дай на всеки това което му е нужно за моментното щастие. Отдели го от глобалното. Нека да му е готино днес. Това е верният път към потребителското мислене. Последните думички спокойно могат да се приравнят към робството. За ускоряване на процеса, в даден момент, паричната маса започва да се изтегля от обръщение. Послойно всички минават в робските редици. Започва се от долу и до някакво ниво. Та те така.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|