Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:46 14.07.25 
Технически науки
   >> Машиностроене
*Кратък преглед

Тема www.knuth.de - къде?  
Автор Syncro (новак ли?)
Публикувано16.06.08 16:24

Преди време на Пловдивския панаир раздаваха каталози на тази фирма.
Днес си харесах техен артикул,но се оказа,че нямат представителство в България - поне на сайта им
Имат ли представителство някъде в България?

Тема Re: www.knuth.de - къде?нови [re: Syncro]  
Автор Sargon lll ()
Публикувано16.06.08 20:10

Не знам, дали имат представителство, но не те съветвам да купуваш от тях. Продукцията им е изключително некачествена, произведена в Китай. Много смешна фирма - на панаира говориш с руснаци и каталозите са на руски, фирмата е немска, пък машините - китайски... Предишният ми шеф купи струг от тях, без въобще да се посъветва с мен и трябва да ти кажа, че е абсолютен боклук.

На другата година пак на панаира видях един струг също като този, който той купи. Само че, имаше емблема на друга фирма. Оказа се, като поразпитах, че Knuth и други фирми си поръчват стругове, фрези и т. н. в Китай, онези им правят едни и същи машини, а на края им слагат съответния щемпел.

Тема Re: www.knuth.de - къде?нови [re: Syncro]  
АвторKuku (Нерегистриран)
Публикувано17.06.08 07:47

Има , да.ЕКО СТАР БЪЛГАРИЯ - ПЛОВДИВ. тел 032 640931.факс 641481. Стоянова. Не съм купувал нищо друго освен шублери.Все още работят. С дисплей са . 3 години от купуването. Като гледаш в каталога, където има знак Q- Са с по-добро качество от масовото им. Чети внимателно и гледай размерите. Някои неща изглеждат по-големи от колкото са. Много добре си личи по аварийния стоп на машините.

Тема Re: www.knuth.de - къде?нови [re: Kuku]  
Автор roum (приятел)
Публикувано17.06.08 09:45

Фирма Карнес внася от тях за Русе
Аз също не ти препоръчвам да си купуваш техника за професионална работа от тази марка, произвеждат се не само в Китай кактоказа колегата поръчват ги някъде си с тяхната търговска марка, нещо като АРО на МЕТРО има машини поръчани в Русия, България, Румъния, Китай, Турция, Корея и др.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.