|
Тема
|
Камък за гедоре...
|
|
Автор |
Bakлин Xpиcтoв (по идеите) |
Публикувано | 29.11.06 08:42 |
|
Хора, кажете от къде да си купя един камък 27 на който дълбочината отвътре е минимум 65 мм.Където и да съм попитал винаги изразяват готовност и после ... тишина. Вече имам 2 броя 27, но за съжаление са плитки. Евентуално ако някой знае с каква пластина може да се престъргва такава стомана да ми каже да си ги дообработя. Трябват ми за да мога комфортно да свалям дюзите на дизеловите двигатели.
Между другото, продават се в немския ибей, но това е краен вариант за покупка.
Ваклин Христов
Автомобилна диагностика ЕООД
П.К. 79
3320 Козлодуй
България
| |
|
А на "плитките" не мож ли завари тръба, колкото си искаш дълга?...
Заварката - при майстор!
...................
Когато правя нещо, то изглежда ... лесно!
| |
|
Не си ме разбрал или аз съм го написал неразбрано. На дюзата има много чаркове преди да стигнеш до шестограма 27. Тези чаркове трябва някъде да влязат. Не става ясно като заваря тръба какво ще спечеля. Вариант е да го отрежа и да го наставя. Сигурно това имаш предвид, но това е сложно мероприятие и на цена ще отиде много над разумните 20 кинта. Има си готови, въпрос е къде ги продават в България.
Ваклин Христов
П.К. 79
3320 Козлодуй
България
| |
|
От описаното - помислих си, че искаш "глух" ключ с дълбочина не по-малко от 65 мм.
Пък то ще излезе че искаш "ключ-лула" с изкривяване на дръжката на не по-малко от 65 мм.
Пак важи заваряването на "Г" - предварително изковано за в случая, ама защото са закалени чашките - затова ти казвам да отидеш при майстор-заварчик.
............................
Когато правя нещо, то изглежда ... лесно!
| |
|
Провери .
| |
|
Тук няма.... От там бяха купени двете удължени които не са 65 мм, а не повече от 35. Явно ще се купува от ибей.
Ваклин Христов
П.К. 79
3320 Козлодуй
България
| |
Тема
|
Re: Камък за гедоре...
[re: Bakлин Xpиcтoв]
|
|
Автор | PRESSURE (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.11.06 15:57 |
|
Провери в ТАшЕВ ГАЛВИНГ на дървенишко шосе. Там съм купувал пак доста дълбок камък точно 27, но не знам точно колко е, на око го гледах. Вършеше ми работа за термодатчик на Голф с доста стърчаща букса.
| |
|
Ще проверя...
Ваклин Христов
П.К. 79
3320 Козлодуй
България
| |
|
|
|