|
Тема
|
Хидравлика.
|
|
Автор | xor (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.10.06 10:03 |
|
Има ли някъде в България свястна фирма за хидравлични елементи. Става въпрос за вентили, регулатори на налягане, манометри и т.н. Изключвам Хидравлика Казанлък. За предпочитане е в София.
| |
|
Какво разбираш под "свястна"?
| |
Тема
|
Re: Хидравлика.
[re: Sargon lll]
|
|
Публикувано | 30.10.06 18:37 |
|
Ами да има разнообразие и наличност. Не да ми се показват каталози с незнайни срокове на доставка и с още по-незнайни цени. Като ми се счупи някой разпределител на шприца да ида и да си купя нов на някаква човешка цена, в обозрим срок.
Нещо такова разбирам под "свястна".
| |
Тема
|
[re: xor]
|
|
Автор | Macлapoв (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.10.06 20:55 |
|
Само Казанлък за родно производство, и областта - Шипка - това е центъра на хидравличната промишленост в Бг....
| |
Тема
|
[re: Macлapoв]
|
|
Публикувано | 31.10.06 08:46 |
|
Благодаря,
А нещо вносно няма ли?
| |
|
Доколкото разбирам, на теб ти е нужен по-скоро продавач, а не производител. Принципно имам отношение само към пневматика и ползвам маг. Варум в Пловдив. Мисля, че имат и хидравлични елементи, не съм обръщал особено внимание.
| |
Тема
|
[re: Sargon lll]
|
|
Автор | iordan (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.11.07 00:41 |
|
zdraveite ako nqkoi moje da mi pomogne kupih si 6pric samo4e predi6niqt mu sobstvenik mi go dokara v nasipno sastoqnie sglobih go no nemoga da se opravq s hidravli4nite raspredeliteli ako nqkoi moje da dade info blagodarq predvaritelno raspredelitelite sa balgarski na hidravlika malko pozarajdivili ama mislq 4e 6te moga da gi sajivq
| |
|
В София има няколко фирми които доставят хидравлични елементи. Това което търсите може да се намери на различни цени в зависимост от производителя и качеството.
За сглобяването и пускането на хидравликата моля кажете за кой град става дума.
Няма невъзможни работи - има много трудни работи
| |
|
|
|
|