|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Интересувам се от печки,...
|
|
Автор |
Sargon lll () |
Публикувано | 13.10.06 17:10 |
|
...по-точно фурни до поне 200 градуса. Размерът на камерата да е поне 500х500х500 мм. Интересува ме нещо втора употреба. Не ми трябват готварски печки с фурна... Ако, има нещо близо до Пловдив, ще бъде чудесно.
| |
|
Неупотребявана,руска."уред за стабилизиране на параметри" купена на търг от Силова електроника, с механичен програматор и пишещо устройство.Всъщност е пещ до 400 градуса за изпитване на полупроводници- държи ги некво време на еди колко си градуса,после на други градуси,трети,пети.......... 6 киловата е ,и както казах е нова
| |
|
Няма вид на много нова, но това не е важно. Какви са, поне приблизително, размерите на камерата и работят ли реотаните? Програматорът и пишещото устройство не са от значение. Ориентировъчната цена каква е?
| |
|
Ами пренасяна е,затова не ти се вижда нова.Иначе имам още една по малка,нарича се "Пещ СНОЛ" ,ама защо така,- не знам.Иначе тази има въздуховоди за вътрешно въртене на въздуха,и за външно.Реотаните са вградени,тоест зад вътрешните и стени са. Ще и измеря габаритите,и ще ти кажа.Не съм мислил за цена,но ако 1500 лв. ще те откажат,готов съм да спираме разговора
| |
|
Че той за бон и половина ще си иззида камина и ще си направи и локално парно към нея...
Ваклин Христов
Автомобилна диагностика ЕООД
П.К. 79
3320 Козлодуй
България
| |
|
Значи, искам да знам размерите. Цената е на границата на разумното, и ако аз давах парите, щях да откажа. От друга страна явно тази печка е доста специална, с екстри(от които нямам интерес) и може би, донякъде е оправдана сумата, която желаеш. Печките СНОЛ са ми познати в разновидност с почти кубовидна камера с размер ок. 400х400х400. Ако, става въпрос за това, бих искал да чуя цена и за тази печка. Мисля, че СНОЛ нямат нищо освен обикновен регулатор на температура и евентуално термометър в някои от разновидностите.
| |
|
Ако не е тайна,за какво ще се използват ?
| |
|
За подгряване на детайли преди метализация. СНОЛ-а продава ли се и за колко?
| |
|
Разбрах.Тази голямата вече не се продава,а и цената 1500 се оказа ниска за нея.СНОЛа може да се продаде,ще я потърся къде е.Не съм ги ползвал въобще тези неща.Ще я снимам и ще ти кажа и цена.Плюс това е в Пловдив
| |
Тема
|
Re: Интересувам се от печки,...
[re: ПETтeXXXXXa]
|
|
Автор | Hяkoй (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.11.06 08:07 |
|
Здравейте,
Мога ли да разгледам тази печка? Къде се намира?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|