|
Тема
|
тръбогиб
|
|
Автор | alfista (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.09.06 21:00 |
|
интересува ме от къде мога да си купия малък тръбогиб или къде могат да ми направят ролките и лещите за него.
нещо такова мисля да си направя
| |
|
Фирма "Киров"е представител на "Ремс" и май на "Rotenberger"-те имат в каталозите си такива тръбогибки.Но вероятно са доста скъпи.
| |
Тема
|
Re: тръбогиб
[re: alfista]
|
|
Автор |
velsi (отскоро тука) |
Публикувано | 05.09.06 22:38 |
|
Готово такова наистина ще е доста скъпо. По-добре си го направи сам. Всеки стугар може да ти изработи въпросните ролки и лещи. Имай предвид обаче, че не всички тръби понасят този начин на огъване.
| |
Тема
|
[re: dideron]
|
|
Автор | gorodragnev (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.09.06 19:22 |
|
ролките може да ти ги направи всеки квартален стругар.хидравличен крик 10 тона можеш да си купиш от всеки магазин за 1 лев или от някоя работилница дето ремонтират такива неща.другото е заварена конструкция от подръчни материали.могат да се намерят подходящи железа на всеки пункт за изкупуване на скрап.секторите за огъване ще търсиш да вземеш назаем от някой който има такава огъвачка и ще дадеш да ти ги отлеят в някоя леярна.просто е
| |
Тема
|
[re: velsi]
|
|
Автор | aлфиcтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.09.06 13:30 |
|
претесняват ме секторите ,няма от къде да ги взема,неможе ли да се направиат като цял кръг и след това да ги разполова?
| |
Тема
|
[re: aлфиcтa]
|
|
Автор |
velsi (отскоро тука) |
Публикувано | 07.09.06 20:39 |
|
Да, може. Аз съм правил така и не съм срещал проблеми.
| |
|
виж тука за тръбогибката - http://www.knuth.de/frameset_usa.htm,
а за инструментите пиши на dimo33@abv.bg - можем да ти ги изработим
| |
Тема
|
[re: alfista]
|
|
Автор | Miro (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.09.06 11:52 |
|
Probvaj v eBay i tarsi neshto kato Pipe-Tubing-Benders. Tozi kojto si pokazal struva okolo $50.
| |
|
|
|
|