Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:26 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Macintosh
*Кратък преглед

Тема Apple ][нови  
АвторBrqh (Нерегистриран)
Публикувано21.01.04 16:39

Zdraweite!
Nqkoi da ima ideq za nqkakvo prilojenie na edin star Prawec 8C.Grehota e,kasa mi se sarceto kato si pomislq,4e stava edinstweno za bokluka.Wse pak,ot tam zapo4na wsi4ko :)
Mersy!

Тема ами за игрички става сигурнонови [re: Brqh]  
Авторfan (Нерегистриран)
Публикувано10.02.04 20:49

класика!

Тема само за игри, бате [re: Brqh]  
Автор djidji_gas (перото)
Публикувано22.03.04 11:15

ми ако си издириш игри за apple II ще има за какво да става, иначе помисли за следната ситуация:
намираш текстов редактор, в който въвеждаш научния труд на живота си (т.е. димпломна работа)
след това търсиш флопи, ама флопито едва ли ще прочетеш на друга машина?!
затова търсиш принтер, та да го принтнеш директно????!!!!
или може би мрежов адаптер за да го хвърлиш по мрежата?!!!??!?!?!!??!?

Тема Re: само за игри, батенови [re: djidji_gas]  
Автор Terko (Smile!:))
Публикувано08.04.04 13:26

за 8Ц имаше един много хубав текстов редактор, казваше се Парис и беше на български език. Невероятен беше!
На две дискети е, ако искаш потърси го

Welcome to the dreamland :)

Тема Re: Apple ][нови [re: Brqh]  
АвторDancho (Нерегистриран)
Публикувано15.04.04 09:44

Stava i za prodavane :)

S udovolstvie bih si kupil Pravetz 8C, imam kum 100ina disketi s igri ostanali... moga da si predstavya kolko rabotyat. Ne che ne sum si kachil emulator na Apple II i na PC-to, che i na Palma... abe mania si e... ako reshish da se oturvesh ot nego - anti@abv.bg :)

Тема Re: Apple ][нови [re: Dancho]  
Публикувано08.07.04 23:33

Хаха ;) Няма да го продам аз, след време като със старите автомобили ше стане : ще ги връткат на разни рампи, а мониторите им ще проблясват, флопито току ще простърже мощно, а някой млад гении ще каже, видите ли, старо ама добро - един път му подкарах мрежа и хакнах сайта на Пентагона :)
Не, такова бижу не се продава :)

Тема Re: само за игри, батенови [re: Terko]  
Публикувано08.07.04 23:39

Имам го Париса май, трябва да преровя дискетите. В учебниците за архитектура имаше една програмка на последната страница - направо 3dsmax :)
Сега си намерих Arhons и чакам един приятел да намери време за един multiplayer ;o

Тема Re: Apple ][нови [re: Dancho]  
Авторeмyлaтop (Нерегистриран)
Публикувано11.07.04 00:10

Данчо. моля те обясни ми вси4ко с емулацията на МаК-а върху РСИзпрати ми и една добра МаК ОС а пък аз можеи да се опитам да те информирам къде да си намерищ стар РС такъв какъвто искаш В мазето имам един Правец М запазил си го бях с учебна цел с монитор и две флопита но не знам дали ще ти свърши работа пиши на www.stoyanow2000@yahoo.com

Тема kaza PALM...нови [re: Dancho]  
АвторTuxoMup (Нерегистриран)
Публикувано26.10.04 08:54

дай линк за емулатори на МАК за палм, ако може:!)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.