|
Тема
|
Apple ][
|
|
Автор | Brqh (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.01.04 16:39 |
|
Zdraweite!
Nqkoi da ima ideq za nqkakvo prilojenie na edin star Prawec 8C.Grehota e,kasa mi se sarceto kato si pomislq,4e stava edinstweno za bokluka.Wse pak,ot tam zapo4na wsi4ko :)
Mersy!
| |
Тема
|
ами за игрички става сигурно
[re: Brqh]
|
|
Автор | fan (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.02.04 20:49 |
|
класика!
| |
|
ми ако си издириш игри за apple II ще има за какво да става, иначе помисли за следната ситуация:
намираш текстов редактор, в който въвеждаш научния труд на живота си (т.е. димпломна работа)
след това търсиш флопи, ама флопито едва ли ще прочетеш на друга машина?!
затова търсиш принтер, та да го принтнеш директно????!!!!
или може би мрежов адаптер за да го хвърлиш по мрежата?!!!??!?!?!!??!?
| |
|
за 8Ц имаше един много хубав текстов редактор, казваше се Парис и беше на български език. Невероятен беше!
На две дискети е, ако искаш потърси го
Welcome to the dreamland :)
| |
Тема
|
Re: Apple ][
[re: Brqh]
|
|
Автор | Dancho (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.04.04 09:44 |
|
Stava i za prodavane :)
S udovolstvie bih si kupil Pravetz 8C, imam kum 100ina disketi s igri ostanali... moga da si predstavya kolko rabotyat. Ne che ne sum si kachil emulator na Apple II i na PC-to, che i na Palma... abe mania si e... ako reshish da se oturvesh ot nego - anti@abv.bg :)
| |
Тема
|
[re: Dancho]
|
|
Публикувано | 08.07.04 23:33 |
|
Хаха ;) Няма да го продам аз, след време като със старите автомобили ше стане : ще ги връткат на разни рампи, а мониторите им ще проблясват, флопито току ще простърже мощно, а някой млад гении ще каже, видите ли, старо ама добро - един път му подкарах мрежа и хакнах сайта на Пентагона :)
Не, такова бижу не се продава :)
| |
Тема
|
Re: само за игри, бате
[re: Terko]
|
|
Публикувано | 08.07.04 23:39 |
|
Имам го Париса май, трябва да преровя дискетите. В учебниците за архитектура имаше една програмка на последната страница - направо 3dsmax :)
Сега си намерих Arhons и чакам един приятел да намери време за един multiplayer ;o
| |
Тема
|
|
|
Автор | eмyлaтop (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.07.04 00:10 |
|
Данчо. моля те обясни ми вси4ко с емулацията на МаК-а върху РСИзпрати ми и една добра МаК ОС а пък аз можеи да се опитам да те информирам къде да си намерищ стар РС такъв какъвто искаш В мазето имам един Правец М запазил си го бях с учебна цел с монитор и две флопита но не знам дали ще ти свърши работа пиши на www.stoyanow2000@yahoo.com
| |
Тема
|
kaza PALM...
|
|
Автор | TuxoMup (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.10.04 08:54 |
|
дай линк за емулатори на МАК за палм, ако може:!)
| |
|
|
|
|