|
Тема
|
i neshto po-prozaichno
|
|
Автор |
Elenna () |
Публикувано | 09.09.00 17:48 |
|
kak po djavolite da sedna da ucha? cjaloto predishno pisanie beshe plod na useshtaneto mi che si pileja vremeto, kogato imam da cheta na 250 stranici da pisha oshte 35! neshto me e gepil edin gaden myrzel. dnite si se iznizvat, az izostavam s materiala....:)
daite recepti protiv otlaganeto na dneshnata rabota za utre , ako znaete takiva:)
P.S. clubovete na dir.bg opredeleno ne pomagat, dazhe imam chuvstvoto che oshte poveche si gubja vremeto. SOUTHFAN, chuvstvaj se guzen, zashtoto ti me zaintersuva s tvoite temi i pochnah da se vryshtam da vidja kakvo si mi otgovoril:))) sheguvam se, ne se chuvstvaj guzen...
| |
Тема
|
i neshto po-prozaichno
[re: Elenna]
|
|
Автор |
!!! () |
Публикувано | 10.09.00 00:35 |
|
Izobshto ne poglezhdai v internet!!!
| |
Тема
|
ama kak da ne gledam...
|
|
Автор |
Elenna () |
Публикувано | 10.09.00 03:40 |
|
kato ima tolkova zabavni neshta ponjakoga. vsushtnost obiknoveno vlizam samo za da proverjam poshta, obache posle kato se zalisaaaam i gledaj kak si pileja vremeto:)
| |
|
Мдааааааа, още една нощна птица. Поздрави
| |
|
Elenna, наистина съм soccer-fan.. Така и не разбрах по какво позна :)) Сега съжалявам, че си обещах да не пиша повече на тази тма, защото знам няколко превъзходни творби, които ще паснат на 100% на този клуб.
Защо не поразкажеш нещо за музиката, която харесваш. Едвали е само бившия мъж на Кайли Миноуг и фамозната му австралийска група :))
| |
Тема
|
Мнението на един препатил студент
|
|
Автор |
Toni () |
Публикувано | 10.09.00 11:26 |
|
Двата ми дивиза са: колкото и да учиш, един ден винаги не достига и in the end it all works out for the best. Майтапът настрана, ако нищо не помага, започни да се притесняваш, белким тогава нищо няма да ти отвлича вниманието от ученето. Спокойно, методът 5 дена кеф и лежачка, а после 2 денонощия кошмар са го измислили много преди теб и няма нужда да го доусъвършенстваш. Сядай си на задника и залягай над буквите, че после да не те обливат горещи вълни когато започне неумолимо да приближава утрото, а на теб ти трябва само още един ден за да си готова. Освен това зарежи мрежата. Гледай отношението ти към нея да е като към телевизията. Едва ли ще гледаш филм през деня, когато имаш да учиш, а и дори да нямаш.
И по какво са тия 250 стр.? Ако е нещо локумджийско, примерно история, икономика и т.н. не виждам какъв ти е проблема. За ден-два си ги прочела и след това можеш вече по-спокойно. Знам, че най-трудното е да започнеш, затова направи усилие да се зачетеш и след това то само ще си текне.
Все пак knowledge comes at a price, така че давай смело и безотговорно ;-)
| |
|
|
|
|