Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:23 17.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема любовта не съществуванови  
Автор Били (Billy) ()
Публикувано04.09.00 20:24

обичах едно момиче в продължение на две години. Оказа се, че ме е лъгала. нещата отидоха до сватба, за да ми бъде сервирана новината, че се е заблудила, месец, след като я поисках от майка и... Запознах се по най-невероятния и романтичен начин с едно момиче, което съвсем случайно ме заговори в чата на Сърч.бг, Нещата се развиха толкова невероятно и спонтанно, че дори направих нещо, за което не съжалявах ден след като се прибрах у дома. Беше ми казано, че не желаят да им се обаждам, да им пиша, дори да не им пълня пощата с глупости, защото няма да ги четат, на раздяла плака и та и аз..... незная защо така стана. Може би просто и тя ме е лъгала вие как мислите В едно вече се убеждавам - на Земята явно не съществуват честни, искрени и открити момичета още от началото - всички те правят експерименти докъде може да стигне обаянието им и колко могат да направят мъжа за две стотинки. Благодаря ви мили дами, че се грижите нещата да са така добре наредени. Ако някоя сериозна дама изпитва подобна омраза към мъжката част на планетата, нека ми пише на o_borissov@yahoo.com. Ще отговоря на всички с присъщата си откритост и всеотдайност. Все пак надеждата ми, че ще намеря момичето на сърцето си ще умре веднага след мен, но дотогава......

Тема Виж сега , познати истории...нови [re: Били (Billy)]  
Автор topgun ()
Публикувано04.09.00 20:45

не прави правило от 1, 2 или ако щеш 200 изключения ... ако трябва да перефразирам Галилей -И все пак тя съществува - можеш ли да повярваш в това ;-)) Трудна , болязнена, мъчителна - но съществува!!!!

Тема Да - любовта не съществуванови [re: Били (Billy)]  
Автор AnotherOne ()
Публикувано04.09.00 20:47

Още един глас ЗА и в подкрепа на този, дето го е писал това отгоре! Наистина и по мойте скромни наблюдения и личен опит, май наистина не съществуват, честни искренни и открити момичета или поне такива на които малко да им пука И за мъжа до тях. Може би звучи малко пресилено или дори крайно, но така мисля поне.... Ако някое момиче може да извади по-силни аргументи и да ме обори, нека го направи - Mail-а ми го виждате !

Тема Виж сега , познати истории...нови [re: topgun]  
Автор AnotherOne ()
Публикувано04.09.00 20:53

"Съществува" казваш....е къде я видя бе, братче, къде ?? Аре покяжи я, та всички да я видят, а не само да си дърдорим за Нея ? И на мен ми иска да съществува, такава каквато трябва да бъде, ама ей го на - само на кино я има като че ли. И то не във всеки филм.... Щом сме го ударили на перефразиране (така ли се пишеше тази дума по дяволите), то нека аз перефразирам Йовков: "Боже, колко ЗАБЛУДА има по този свят, Боже....."

Тема Виж сега , познати истории...нови [re: topgun]  
Автор Били (Billy) ()
Публикувано04.09.00 20:56

дрън-дрън това са глупости 200 изключения просто оззначават, че това е правило, а колкото до това, че са само две.. ами.. много хубаво ако на всеки женски боклук отделяш по две години искаш ли да сметнеш колко години ти остават да живееш бе? Тъпа работа мисля... просто жените не знаят за какво са се родили изобщо.. ама както и да е.. вече наистина няма никакво значение за мен на тоя скапан свят. Слагам край на всичко това.

Тема Виж сега , познати истории...нови [re: Били (Billy)]  
Автор SOUTHFAN ()
Публикувано04.09.00 21:03

Give him da chair.... :)))) Just a joke :))

Тема Бря, че Мъже са се навъдили ;)нови [re: AnotherOne]  
Автор Фон Гри(з) с ориз ()
Публикувано04.09.00 21:05

Как се привеждат "по-силни аргументи", ако до момента няма никакви ? Аз обичам. И мен ме обичат.

Тема любовта съществуванови [re: Били (Billy)]  
Автор една вещица ()
Публикувано04.09.00 23:25

приеми моя съвет на жена - мъжът трябва да бъде настоятелен! повярвай ми: мъжът може да спечели всяка жена, но трябва много, много да я иска и то точно нея, разбира се:))) знаеш ли аз колко пъти съм казвала : махай се! изчезвай! да не съм те видяла повече! на мъже, които съм обичала..... също така съм казвала и друго, че има друг, пак на тези, които съм обичала.....ммммммда, разбери, в крайна сметка ние избираме този, който ни иска много и наистина - ето това е:))))))

Тема Момент [re: Били (Billy)]  
Автор Koko ()
Публикувано04.09.00 23:35

Имам чувството че някой хора започват да мразят момичетата заштот те не им играят по свирката. Осъзнайте се малко бе момчета. Ако обичаш някого, това не значи че и той (тя) трябва да те обича. Като не става - не става. Това е демокрация.

Тема Моментнови [re: Koko]  
Автор SOUTHFAN ()
Публикувано05.09.00 00:06

Не смятате ли, че започнаха да стават малко множко експертите в този клуб?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.