|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
samo v London li ima dgentjlmeni?
|
|
Автор |
leidi Muriel () |
Публикувано | 22.08.00 14:01 |
|
zasho niama i tyk?vsichki myge se opitvat da bydat grubi za da pokagat prevazhodstvoto si nad genata vmesto da sa negni i vnimatelni!
| |
|
много рядко се срещат тук, но все пак има :)))
А в Лондон пък има лошо време - мъгла, дъждове...
От живота и от мъжете ше полу4иш това, което вярваш , 4е заслужаваш.
Дано срешнеш такива хора,за каквито ме4таеш.
Има ги, някъде.
| |
|
Не, лейди, не само в Лондон. Джентълмени има навсякъде, но сме останали малко. Ние освен джентълмени сме и истински мъже, не обичаме да парадираме с качествата си. Ние сме сериозни, мълчаливи, понякога затворени в себе си и избягваме да привличаме вниманието на околните. Просто защото осъзнаваме превъзходството си пред останалите "лигльовци" и не се нуждаем от признание. Затова трудно се забелязваме в тълпата. Ние не обичаме да приказваме излишно и да се хвалим с постиженията и възможностите си, ние действаме.
По какво можете да ни познаете ли? Ами вглеждайте се внимателно. Спокойна, твърда и уверена походка. Без излишно бързане или бавене. Плавни и въпреки това отсечени движения. Изправена стойка. Спокойно изражение. Но най-много ни издават очите и особено погледа ни. Едновременно мек и остър, но същевременно ласкав.
И т.н., и т.н. ... Има още, но много се разприказвах.
| |
|
Искам да се запозная с тебе:)))
| |
|
Samo v London niama!
Priemi kakvoto kazvam za viarno!!!!
| |
|
Goliama glupost kaza. V London sym ot 5 godini. Tuk sa nai-golemite typanari !!! Samo ne me pitaite, che kakvi neshta shte vi razkaja!
| |
|
Zashto niama i tuk takiva pitash....
Ami to ne e mnogo sigurno che i onezi tam sa chak takiva djentylmeni na kakvito im se nosi slavatа, ama ajde.....
Tuk pri nas oba4e polojenieto s vyzpitanieto i obnoskite naistina nikak ne e rozovo i kato che li sym sklonen da priema 4e ima neshto vqrno v tova koeto kazvash.
Ne pretendiram da sym naj-golemiq djentylmen i kavaler v taq dyrjava, no ako iskash da si pogovorish s nqkogo vse pak
pishi mi na tozi adres po-dolu :-)
| |
|
ooo,ama kakvi dgentalmeni imalo v tozi klub!
hm...mislia da se zaselia za po-dylgo tyk.....;)
| |
|
Да, случи ми се да прекарам една седмица в Лондон.
Там няма толкова джентълмени и лейдита, колкото ЕСТЕСТВЕНИ хора. И никъде я няма тая нелепа война между половете, каквато се води по нашите балкански ширини. Когато там спреш поглед върху някой или пък се засечете ей така в движение, от другата страна или ти се усмихват или пък директно те питат "С какво мога да Ви помогна?", "Имате ли някакъв проблем?". Този въпрос у нас се задава само във фирмените магазини. Щото инструкцията е такава....
Кой тука ти демонстрира превъзходството си бе, лейди Мюриел? Българинът и българката се разминават като айсберги, а ако пък нещо се случи, тогава спират да ти гледат сеира. Щото това ни е криворазбраната BG гордост. Сакън някой да ни я пипне! Просто това сме ние хората, които населяваме страната на потурките, киселото мляко и Стоичков. И това което наричаш "нежност и внимание", по другите места не се нарича дори "добро възпитание" ами се попива директно от въздуха. Да, случи ми се на няколко пъти мъже /?!/ да задържат от 5-6 метра разстояние, с портиерска усмивка, някоя автоматична или въртяща се врата, към която съм се насочил. Един вид морална отговорност, която поемат към човека който минава след тях. Да не го стреснат като му я пуснат внезапно. И това е само един пример. Всеки гледа да не осакати по някакъв начин личното ти пространство - било с някакви децибели, миризми, невнимание, недоразбиране и т.н. И знаеш ли как? Като се ГРИЖИ в някаква степен за теб. Представям си в България това поведение как би се изтълкувало...
Та такива ми ти работи. Въпросът за джентълменството не би трябвало да е полов. Но в България на него уви се гледа като на ПОЛОВО ПОВЕДЕНИЕ.
И по презумпция се поставя в графа "свалячи".
| |
|
Oooo ti naj-golqm djentylmen sred djentylmenite i na-istinski myj sred myjete.
Vsichki tuk ( ili pone az) ostanahme zapleneni ot tvoite neveroqtni kachestva i unikalen char. Zaslepeni napravo !
Preklanqme ti se daje !
No kak da razbirame tova :
" Nie koito.....ne obichame da paradirame s kachestvata si.....izbqgvame da privlichame vnimanieto na okolnite......ne se nujdaem ot priznanie....ne obichame da prikazvame izlishno...." ???
Vsyshnost maj nqma znachenie.
Kogato chovek pritejava takiva fenomenalni kachestva moje da si pozvoli da govori i gluposti ponqkoga...:-)
Mechtaq si i az da byda kato teb !
P.S.- Mechtaq si ama drug pyt...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|