Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:25 26.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Тема Ти. Моя религия. Обич моя.нови  
Автор Reverie ()
Публикувано19.08.00 23:46

Моя невиждана радост. Моя прелест, наслада, пияна забрава, проказа и немощ. Млечният път на живота ми осеян е с твоите звезди. Гледам - не виждам. Очите ми прозират през твоите. Слънце. Бленувам те жадно и сластно и безсъвестно мерзко. Тежестта на ръцете ти амброзия е в моите фибри. Обожавам те над кръвта и плътта си. И те - кръвта и плътта ми - пулсират само за теб. Твоето щастие. Господи, прости ми че не мога да обичам себе си така, както Него. Ти, който говориш винаги с мен. Който си до мен и с мен и в мен. И ме слушаш и водиш и обичаш. Помоли заедно с мен Молитвата ми нека бъде истина и Той нека не усети никога болка, ненавист и скука. Твоя

Тема Ти. Моя религия. Обич моя.нови [re: Reverie]  
Автор Майстора ()
Публикувано19.08.00 23:49

Наклони ли се твоят живот, като кулата в Пиза Замини надалеч.....

Тема Ти. Моя религия. Обич моя. [re: Reverie]  
Автор Bobi ()
Публикувано20.08.00 01:27

Браво! Завиждам на човека, за когото е предназнащено. Още веднъж - БРАВО!

Автор Някой ()
Публикувано20.08.00 01:49

Слез малко на земята. Хубаво звучи, но може да си намериш и друг, нали?

Тема Ти. Моя религия. Обич моя.нови [re: Някой]  
Автор Някоя ()
Публикувано20.08.00 09:06

Не може, щом вече го е намерила и е докрай убедена в това, Някой. Праволинейно и неромантично ли звучи? Пардон, ама прагматизмът си е типично женски дефект.

Автор Някой ()
Публикувано20.08.00 14:32

Ами, нейна си работа...

Автор Adi ()
Публикувано24.08.00 04:41

Blagoslovena si ot sxshtestvuvaneto, zhivota, Gospod ili kakto go narechesh, che imash sxrce i dusha za takiva chustva, no horata s drebnite dushici vinagi shte te anatemosvat, a strahlivite vinagi shte bjagat...Ljubovta e za smelite, zashtoto tja edinstvena unishtogava egoto i ni prechistva. Vazhnoto e njakoj den i i da ne pobegnesh...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.