|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Признавам си!
|
|
Автор |
Непозната () |
Публикувано | 10.08.00 09:49 |
|
Признавам си ,много съм лоша към мъжете.Лъжа .Е,не точно ,че ги лъжа ,но им давам напразни надежди ,флиртувам ,правя си каквото искам и без да искам ги наранявам.Не искам да разбивам ничие сърце ,а така се получава!:(
Обратно ,към жените гледам да съм много точна ,да не въжи старата приказка за женското приятелство ,а те особено ако не ме познават съвсем ,не ми вярват .....
Всъщност има един мъж ,с който искам да бъда добра ,когото да не лъжа ,а той май не вярва в това!?!
Признах си!беше като изповед в църква!:))))))
| |
|
Е, нищо ново под слънцето:))))
| |
|
... и какво от това....
ВСИЧКИ ГО ПРАВИМ !!!
Нали точно затова е шарено и интересно!!! :-)
| |
|
Интересно, дали очакваш опрощение - като след изповед? Или разрешение да не се чувстваш ... виновна, някак, или смутено-гузна след като мине весело-приятната част. Струва ли ми се, или ти е самотно? И май малко те е страх - за този, специалния човек в живота ти, който не ти вярва? Иначе, да всички го правим - по-често или не толкова, но не ни и занимава така. Май. Защото е много вероятно това да си е някаква си частна истина. Както и да е. Стискам палци да ти повярват - тези, на които държиш.
| |
|
Щом не вярва какво му е специалното на този мъж? Да не си го измислила?
| |
|
Viarva, no ne napalno.
No pak darzi na teb. m
| |
|
Vsastnost ne si losha, dobra si.
A s tozi maz prosto badi chestna, ne se opitvai da ne go lazsh a prosto ne go pravi. Toi ste oceni tova. I ste te Obicha
| |
|
Май само признание не е достатъчно не мислиш ли
| |
|
Hem ne iskash da razbivash nichie sarce, hem osaznavash che im davash naprazni nadezdi i se chudish zasto taka se poluchava.:)))))
Intyeresno !!!
| |
|
Taka e. Ne e dostatachno.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|