|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
искам да обичам и да бъда обичан.
|
|
Автор | kupon4o_anon_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.01 12:00 |
|
Здравейте , зня че едва ли ще намеря много сериозни хора , но какво да се прави... при тая простотия дето се шири в България едва ли са останали много умни хора. Преди 3 дни скъсах с гаджето си ..... защото беше много тъпа. Не ми пука защото знам че това не беше момичето , което винаги съм търсел. За съжаление не всички биха ме разбрали , ама не ми дреме , защото животът продължава , със или без мен :) Поне за вас...
| |
|
Обичай себе си!
| |
|
Да, Купончо,Fen е прав. Човек първо трябва да обича себе си, за да може да обикне някой друг. А защо реши, че момичето е тъпо ?
| |
Тема
|
Отг: искам да обичам и да бъда обичан.
[re: nbb]
|
|
Автор | мето_anon_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.01 17:54 |
|
Може би първо трябва да попитам: какво е любов и какво е да си обичан? Не ли това чуство само на моментно влечение, подтикнато от естествения стремеж на човек към възпроизвеждане?
| |
|
Ха! Значи, тъпа била! А ти много ли си интелигентен?! Не заслужаваш да бъдеш обичан!
| |
Тема
|
Отг: Лесно е!
[re: Fen]
|
|
Автор |
Lisa (минаващ) |
Публикувано | 09.01.01 18:16 |
|
Да, той май точно това прави. А ти?
| |
|
Първо се научи да обичаш, да оценяваш хората около себе си. Нищо няма да постигнеш, докато мислиш, че всички покрай тебе са несериозни, прости и тъпи. Трябва да обичаш, за да бъдеш обичан!
| |
Тема
|
Отг: искам да обичам и да бъда обичан. :-)
[re: kupon4o_anon_anon]
|
|
Автор | BadMood_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.01 20:49 |
|
Kupon4o :) Ne me mnogo isnao kakvo oznachava "mnogo tupa", moga da se izkaza samo za tova kolko na teb ti e tupo :P Choveche, az se razdelih predi veche 3 meseca s moiata, samo deto ziviah s neia blizo 4 godini! Nedei taka, znam kolko ti e skapano, az lichno oshte ne sum se opravil... Ti obache ne si v podobna situacia i ne si tolkova "vutre". Ta opravi se choveche! I ako moga da kaza neshto po vuprosa, nedei da "pravish kompromisi"! Po-dobre malko poveche vbreme sam, otkolkoto posle - "mnogo e tupa"! Kakto kazvah, sedni si na d-to, pomisli malko KAKVO TOCHNO ISKASH OT MOMICHETATA i togava se probvai pak. Inache v edin moment sam shte si nabiesh kompleksi. "Vse az popadam na" i podobni. Problema e nai-veche v tebe e skromnoto mi mnenie, ne znaesh kakvo tochno tursish, a se metash kakto se kazvashe na vremeto "na kakvoto e ostanalo". Nedei taka, niama da te dokara do nikude! Pozdravi :) BM
| |
Тема
|
Отг: Лесно е!
[re: Fen]
|
|
Автор | сладуранката_anon_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.01 22:26 |
|
Да обичаш е нещо много вълнуващо, хубаво, прекрасно пожелавам на всекиго една такава любов
| |
Тема
|
Аз това съм го постигнал отдавна;)
[re: Lisa]
|
|
Автор |
Fen (пристрастен) |
Публикувано | 10.01.01 10:01 |
|
Желанията ми са други
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|