Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:03 16.11.24 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ЛЮБОВнови  
АвторALAN_anon_anon (Нерегистриран)
Публикувано05.01.01 15:07

Имам всичко. Фирма за международен транспорт. Пътувания в чужбина и то много. Нямам проблеми със здравето и парите. Жена ми е много хубава,дъщерята също и ги обичам. Живея в София, в Лозенец, в голям апартамент.Карам лично Чероки и имам над 30 камиона. Нямам проблеми с нищо. Мога да имам всяка курва.
Влязох веднъж в т.н. чат и се влюбих в един ник, букви - само по думите които четях.
Това е невъзможно!
Искам да се откача, а не мога!
Какво да правя?

Тема Отг: ЛЮБОВнови [re: ALAN_anon_anon]  
АвторХей_anon (Нерегистриран)
Публикувано05.01.01 15:37

Дали наистина го искаш ? Не вярвам.Ако е така, до сега да си го направил.Явно нещо в тези думи е накарало душата ти да търси това, което ти самият не си признаваш, че ти липсва.

АвторНяма_значение_anon (Нерегистриран)
Публикувано05.01.01 16:50

Аз познавам много хора от чата кажи кой е ника и може да ти помогна. Ще ти уредя среща с този ник и като я видиш ще се разочароваш и няма вече да си влюбен и да страдаш.
Остави си някакъв адрес на поща на който да ти пиша.
И аз се влюбвам в много никове и като се видя после с хората се разочаровам и преставам да бъда влюбена

Автор Lisa (новак)
Публикувано05.01.01 18:02

Не, това не е любов. Не се лъжи и не влизай в чатовете. Те са за самотници. В чата повечето от хората се представят за такива, каквито искат да бъдат, такива, каквито са в мечтите си. Това не е действителност. Защо не се срещнеш с нея? Ще видиш, че не е това, в което си се влюбил.

Тема Отг: ЛЮБОВнови [re: Lisa]  
АвторНяма_значение_anon (Нерегистриран)
Публикувано05.01.01 18:53

Нали и аз това му казвам да го заведа на един чат купон и ще види само как ще се разочарова.....
От две години съм в лафчето на дир.бг и никога досега не съм срещнала нито един човек който да ми е харесал на екрана и да ми е харесал в действителност после като го видя ..........

Тема Време е да...нови [re: Няма_значение_anon]  
Автор Fen (пристрастен)
Публикувано05.01.01 19:01

зарежеш Лафчето!

Благородните екземпляри като мен, не посещават такива места

Тема Отг: ЛЮБОВнови [re: Lisa]  
АвторХей_anon (Нерегистриран)
Публикувано05.01.01 21:22

Май не си много сигурна в това, което казваш.А ако си намерил своята любов в чата, без да си я търсил ? И ако се влюбиш след като се срещнете - тогава какво ? Би ли ми дала отговор на тези въпроси ?

Автор KRlS (член)
Публикувано05.01.01 21:53

За пръв път чувам за такава любов... че това не е любов!

Тема Отг: Ne se pravi!нови [re: BadMood_anon]  
Автор sweet! (непознат )
Публикувано06.01.01 01:57

Vizh sega... opitvam se da te razbera...
no vizh ne e hubavo da si tolkova ostur... ne mislish li che si bil prekaleno riazuk. vseki ima pravo na svoite si bolki... ne biva da reagirash tolkova zhestoko i bezposhtadno...

Автор non_anon (непознат )
Публикувано06.01.01 02:51

:-)))))))) lesno e.izjivei si virtualnata ljubov dokydeto mojesh,sreshtnete se i vsichko shte svyrshi.vse pak ljubovta e mnooogo hubavo neshto.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.