|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
ЛЮБОВ
|
|
Автор | ALAN_anon_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.01 15:07 |
|
Имам всичко. Фирма за международен транспорт. Пътувания в чужбина и то много. Нямам проблеми със здравето и парите. Жена ми е много хубава,дъщерята също и ги обичам. Живея в София, в Лозенец, в голям апартамент.Карам лично Чероки и имам над 30 камиона. Нямам проблеми с нищо. Мога да имам всяка курва. Влязох веднъж в т.н. чат и се влюбих в един ник, букви - само по думите които четях. Това е невъзможно! Искам да се откача, а не мога! Какво да правя?
| |
Тема
|
Отг: ЛЮБОВ
[re: ALAN_anon_anon]
|
|
Автор | Хей_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.01 15:37 |
|
Дали наистина го искаш ? Не вярвам.Ако е така, до сега да си го направил.Явно нещо в тези думи е накарало душата ти да търси това, което ти самият не си признаваш, че ти липсва.
| |
Тема
|
[re: ALAN_anon_anon]
|
|
Автор | Няма_значение_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.01 16:50 |
|
Аз познавам много хора от чата кажи кой е ника и може да ти помогна. Ще ти уредя среща с този ник и като я видиш ще се разочароваш и няма вече да си влюбен и да страдаш. Остави си някакъв адрес на поща на който да ти пиша. И аз се влюбвам в много никове и като се видя после с хората се разочаровам и преставам да бъда влюбена
| |
|
Не, това не е любов. Не се лъжи и не влизай в чатовете. Те са за самотници. В чата повечето от хората се представят за такива, каквито искат да бъдат, такива, каквито са в мечтите си. Това не е действителност. Защо не се срещнеш с нея? Ще видиш, че не е това, в което си се влюбил.
| |
Тема
|
[re: Lisa]
|
|
Автор | Няма_значение_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.01 18:53 |
|
Нали и аз това му казвам да го заведа на един чат купон и ще види само как ще се разочарова..... От две години съм в лафчето на дир.бг и никога досега не съм срещнала нито един човек който да ми е харесал на екрана и да ми е харесал в действителност после като го видя ..........
| |
|
зарежеш Лафчето!
Благородните екземпляри като мен, не посещават такива места
| |
Тема
|
[re: Lisa]
|
|
Автор | Хей_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.01 21:22 |
|
Май не си много сигурна в това, което казваш.А ако си намерил своята любов в чата, без да си я търсил ? И ако се влюбиш след като се срещнете - тогава какво ? Би ли ми дала отговор на тези въпроси ?
| |
|
За пръв път чувам за такава любов... че това не е любов!
| |
|
Vizh sega... opitvam se da te razbera... no vizh ne e hubavo da si tolkova ostur... ne mislish li che si bil prekaleno riazuk. vseki ima pravo na svoite si bolki... ne biva da reagirash tolkova zhestoko i bezposhtadno...
| |
|
:-)))))))) lesno e.izjivei si virtualnata ljubov dokydeto mojesh,sreshtnete se i vsichko shte svyrshi.vse pak ljubovta e mnooogo hubavo neshto.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|