|
Тема
|
Влюбване
|
|
Автор |
filmfest (темперамент) |
Публикувано | 18.08.15 16:48 |
|
Влюбих се в мъж. Първо той ми разказа всичко за себе си. Всъщност се запознахме в една пицария.
| |
|
И после квооооооооо.........??????????????
Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!
| |
|
Беше, като муха без глава, какво да се прави, но те и всичките са такива. Луташе се наляво-надясно, като всички останали обаче мен ме интересуваше него.
| |
|
ти мъж ли си също?
Quod licet Iovi, non licet bovi
| |
|
Мъж съм си.
| |
|
И как стана? Дай детайли,че много ни е интересно....
| |
|
Евроатлантически ценности.
| |
|
И на мен ми се е случвало, в жена. Жена съм.
Не знам как стана. И до ден-днешен нямам обяснение.
Имам 2-3 такива случая. Всичките бяха като гръм от ясно небе.
Необясними са. Харесвам си мъже. Никога не съм била с жена...
| |
|
За съжаление пиша от телефона си и не мога да бъда много обзорен. Общо взето, като се видяхме мен ме прониза топлинно излъчване в сърцето. Няма как да излъжа себе си с преживяването на подобна емоция. Живеем в различни градове в България. Писахме си писма по пощата. В едно от тях ми беше оставил телефона на приятелката си и аз тогава не му писах повече..
| |
|
Re: Влюбване [re: filmfest]
Автор The Stranger (GAME OVER :))
Публикувано 18.08.15 17:03 следващо непрочетено мнение Отговор на мнението
тъй като си и богат та и резултат от това нямаш никъде а и няма и да имаш скоро защото ти сам си избрал пътят и силата която те води. аз няма да ти помогна защото вече си ми очертан като огромен тип противник. от друга страна ти си много ниска и къса цел за мен. Правя само една забележка въз основа на един направен компромис от теб към мен.тук-
И после квооооооооо.........??????????????
стигнал си до грешен извод. Той до никъде няма да те доведе а и няма и как защото сам си се забил в него. Втори път заради същият компромис направен от теб към мен -
нещо някъде около теб се е случило лошо. използвана е била една енергия първо за да ти навреди второ за да се изкарат пари от теб.
мисли по въпроса.
| |
|
|
|
|