Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:06 03.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Вили, още една такава бележка:нови  
Автор parvaty (необичайна)
Публикувано04.10.10 12:27

При следващо публикуване на лична бележка без съгласието на този, който я е написал ще те изпратя в почивка директно за един месец

И лично ще помоля администратора НА КОЛЕНЕ да те банне! Казах ти, че не искам да общуваш с мене, ти си позволяваш да ми пращаш лични бележки, че и констатации да ми правиш!

Мога ли да те попитам на какво основание си вадиш генералните изводи???

Знаеш ли защо не съм спала снощи изобщо? Или смяташ, че щом някой не си ляга, непременно е кукувичка?

п.п. нито съм сама, нито съм в килия - не ми е нужно състраданието ти!

МОЛЯ, СПРИ ДА ХОДИШ ПОДИР МЕН!!!

Съвет : като не искаш да й четеш бележките не ги чети , не е задължително . Също не е задължително да отговаряш на мнения. Изобщо в тоя живот по избор е почти всичко, освен онова , което е свързано с хората в живота ти, които не избираш

Редактирано от Бapбapeлa на 04.10.10 18:31.

Тема Re: Вили, още една такава бележка:нови [re: parvaty]  
Автор Villy. (Аз)
Публикувано04.10.10 12:33

Ето за това говоря!

И какво сега? Трябва всички на те съжаляват, че лошата Вили ти е казала някаква истина на лична бележка?

п.п.
Както съм написала, нямам лоши чувства, но винаги можеш да се оправдаеш с мен, за положението в което сама се вкарваш, дори и с тази тема.

Редактирано от Villy. на 04.10.10 12:39.

Тема Абе, ти нормална ли си?нови [re: Villy.]  
Публикувано04.10.10 12:36

Как да те накарам да спреш? Каква допирна точка имаш с мене? Кой да ме съжалява, за какво? Верно съм за съжаление, че съм взела да ти се връзвам! НЕ МИ ПИШИ БЕ!!!! Какво толкова сложно има? НЕ ИСКАМ да се социализирам с тебе - нали видя, и в темата си ми писала, и не ти отговорих!

КАКВО ИСКАШ ОТ МЕНЕ, БЕ??? Почвам да те подозирам в някои наклонности, ма няма те огрее, честно, кака! Спри се!

Тема Re: Абе, ти нормална ли си?нови [re: parvaty]  
Автор Villy. (Аз)
Публикувано04.10.10 12:45

Ако не изтриеш бележката от темата си, ти ще си наказана от модератора, защото това е грубо нарушение от правилника на клуба.

Относно мечтанията ти, колко си ми важна ... дерзай

Приличаш ми на побесняло куче. Иска храна и топлинка, като всички останали, но не може да спре да си мисли, че пази нещо много ценно и за това ръмжи и хапе хората които му подават хляб и искат да го погалят.

Редактирано от Villy. на 04.10.10 12:53.

Тема тогава, защо ми пишеш?нови [re: Villy.]  
Публикувано04.10.10 12:53

какво ти пука кой колко е болен? самарянка???

Модератора може да прецени да изтрие темата ми, или да ме накаже - тя ще си реши!

Тема Re: тогава, защо ми пишеш?нови [re: parvaty]  
Автор Villy. (Аз)
Публикувано04.10.10 13:01

Бъркаш толкова много понятия, че направо да ти се начуди човек в кой свят живееш.
Ако бях самарянка, нямаше да съм толкова директна. Давам ти само обратна връзка, защото виждам как ходиш и се буташ в хората като слепец, а после обвиняваш тях, че не гледат къде вървят. В КНР направи това с ваденето на бележки по същият начин и пак по същата причина. Замисли се!!!

Пусна темата и в ГЗС-то и като никой не ти обърна внимание прорева на админа да ти я изтрие ... Евала мацка, кефиш! Чудно ми е, какво мислиш, че постигна с това?

Редактирано от Villy. на 04.10.10 13:38.

Тема Re: Вили, още една такава бележка:нови [re: parvaty]  
Автор тxъмб (портокалче)
Публикувано04.10.10 14:42

Ех, жени...

Тема Re: Вили, още една такава бележка:нови [re: тxъмб]  
Автор Villy. (Аз)
Публикувано04.10.10 15:29

Хубава работа, ама женска да го ева

Тема Re: Вили, още една такава бележка: [re: parvaty]  
Автор jumbles ()
Публикувано04.10.10 16:32

е те на тва му се вика либоф в действие ... що се цупиш

Тема Re: Вили, още една такава бележка:нови [re: jumbles]  
Автор Villy. (Аз)
Публикувано04.10.10 17:23

Щот не може ме употреби

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.