Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:48 03.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Да търсиш нещо, дето не е там...нови  
Автор parvaty (необичайна)
Публикувано29.09.10 21:11

...

търся нещо, което знам, че не е там... дет се вика "защо отваряш шкафа с лъжиците, дъще?"... "търся някой"... "ами... не е там!" Ужас, не мога да се фокусирам, а имам толкова много ангажименти тия дни...

Тема Re: Да търсиш нещо, дето не е там...нови [re: parvaty]  
Автор Summer Wine (пакостница)
Публикувано29.09.10 21:27

Като например "На кое нещо казваш "Нищо", а дъще?"

Wine Me & Dive Me

Тема не, Опиум...нови [re: Summer Wine]  
Публикувано29.09.10 21:39

не търся нещото...

даже не ми пука за него... емоцията търся, мисълта... усмивката, очите... а не съм сигурна, че ги помня добре... ръцете... търся... отварям шкафове, само и само да не мисля... гадна, много гадна вечер... а Енрике ми пее под прозорците... а дори не мога да отида да го послушам - на две минути е... толкова работа имам... а пустите мисли търчат ли, търчат... все към килера... заключения!!! егати... а Времето било лекувало... какво???

Тема Re: не, Опиум...нови [re: parvaty]  
Публикувано29.09.10 21:44

Как не го понасям тоя енрике...
А аз сговних положението.... избиха ми душевните нинджи, изпокарах се с околните и понеже ми наизлезе чувство на вина, иззлобях още повече...

А ти - какво да ти кажа... Щом търсиш, значи не си загубила вкуса, ама не на онова нещо - някакво никакво, а на усещането, което отново ще те сполети.

Wine Me & Dive Me

Тема Недей пък ти,нови [re: Summer Wine]  
Публикувано29.09.10 21:58

макар да те разбирам... и на мен нещо като ми е криво, си го изкарвам на околните, ама не е редно... щото, те са ти най-близките! Днес баща ми ми дръпна 15 минутно конско, какъв съм егоист, как мисля само за себе си, и т.н., и то защото отидох на курса с колата, която той щеше да ремонтира (някви свещи и маркучи!?!), и отгоре на всичкото ми я вдигна паяка, та някъв момък от "паркинги и гаражи" ме закара до Театър София, да си я взема...

изобщо, егати деня, егати чудото... та, има моменти, в които не върви - има цели такива месеци, обаче... не си го изкарвай на близките... ... И не се обвинявай - нямаш вина никаква! ще изгрее Слънцето пак на твоята улица!

п.п. абе, вече не знам дали пък искам да ме спохождат някакви чувства... макар, че трябва да внимаваш какво си пожелаваш, ама ... много гадно, бе...

п.п. Енрике не може да пее на живо, поне от това, което чувам от балкона!!! Уви!

Редактирано от parvaty на 29.09.10 21:59.

Тема Re: Недей пък ти,нови [re: parvaty]  
Публикувано29.09.10 22:06

Абе слънце си имам в изобилие, просто повече облачност тия дни....

Wine Me & Dive Me

Тема Re: Да търсиш нещо, дето не е там...нови [re: parvaty]  
Автор Villy. (Аз)
Публикувано29.09.10 22:12

Не го търси!

Ако е твоето, само ще се покаже, ако не е, няма да го намериш и след 100год. търсене.

Тема Това много готино! [re: Summer Wine]  
Публикувано29.09.10 22:22

Слънце имам, ама е повече облачно! Тъй де, то Слънцето е константа, кво, кат в момента не ни грее! Готин лаф!

Тема Re: Това много готино!нови [re: parvaty]  
Публикувано29.09.10 22:25

Верно, сега като се прочетох ме изкефи много... Като яхна метлата и ставам голям творец... И знаейки за това умишлено не рисувам, че ще направя културна революция...

Wine Me & Dive Me

Тема Re: Това много готино!нови [re: parvaty]  
Автор Galeon ()
Публикувано29.09.10 22:25

налягането пада,а организма прекалено дълго това лято свикна на жеги....Вдруги ден пак ще изгрее,имай търпение)

...jer dobrim curama ,uvjek se ruzno desava..

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.