Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:19 15.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Какво е ?! ..нови  
Автор pravil-nick (.. от зор)
Публикувано25.03.10 16:19

Иска ми се да чуя мнения, определения, интерпретации, вътрешен усет и кото-там-се-сетите, за понятието "близост". Та .. що е то близост ?!

Благодаря ви ..

"хвърляй чинии по него по стъбите във входа, набий го с тръбата на прахосмукачката"

Тема Re: Какво е ?! ..нови [re: pravil-nick]  
Автор Cвoбoднa вoля ()
Публикувано25.03.10 17:12

Ми да кажем споделеност. Ненам дали е едно и също или едното без другото не може, ама това ми хрумва на примаписаница.

Тема Re: Какво е ?! ..нови [re: Cвoбoднa вoля]  
Публикувано25.03.10 18:58

Колко да е таз споделеност ?! Щото аз мога да споделям за "топло ми е, студено ми е" и на комшийката.

"хвърляй чинии по него по стъбите във входа, набий го с тръбата на прахосмукачката"

Автор Cвoбoднa вoля ()
Публикувано25.03.10 19:09

Ако ще прайм уравнения, давай по нива:

духовна близост- духовна споделеност
физическа близост - физическа споделеност
умсвтена такава- умствена онакава
колкото повече- толкова повече
накрая мечо пух винаги е прав деба

Публикувано25.03.10 19:17

Мда .. идеята ми бе, да прочета просто мнения .. тихо, а прозвучах като заяждане. Прося извинение за което.

Но само "споделеност" ми прозвуча като - "ми .. аз ми се прави секс с теб", което си е споделяне, а Ебекта не е задължително да ми е близък. Та .. нищо лично - "звученето" дължим на боклука, който съм.

Автор Cвoбoднa вoля ()
Публикувано25.03.10 19:27

Ми на мен не ми прозвуча като заяждане. Да каем, че се опитах да доопъна дъвката от първото си мнение

Публикувано25.03.10 20:07

За тебе дъвка, за мене манджа

.. с грозде при тва. Смятай, на кво дередже съм, за да задавам такъв въпрос.

Автор Cвoбoднa вoля ()
Публикувано25.03.10 20:17

Кат ше е манджа... рошава да е

Мноу добре знаеш кво е близост. Кво ти е на дережето?

Публикувано25.03.10 21:08

Ми .. избягаха ми параметрите. Доколко трябва да допуснеш един човек да вършее на хармана на личното ти пространство, така че хем да го предпазиш от себе си, хем да те чувства близък ?!

Автор snowflakes never cry ()
Публикувано25.03.10 21:20

Много пъти хората по-често чувстват близък този, на когото те споделят, а не този, който им споделя, така че нямаш проблем.

Нали знаеш поздравчето - How do you do, че и отговорът е отново How do you do.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.