Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:54 04.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Тема 12 години по-късно и отново с теб в мислите  
Автор aivi-aivi (непознат )
Публикувано22.12.09 15:49

Беше преди 12 години, за кратко, но ме беляза, като гадна затворническа татуировка, която не може да се заличи. Мисълта за теб изчезва и се появава в най- неочаквани и неподходящи моменти, а с нея и лепкавото чувство самота. Започвам да се оглеждам и да те търся, знам къде си, а не мога да стигна до теб. Мого да се кача на колата, да хвана автобуса или влака и да дойда и да ти кажа просто Здравей........! Хем си близо, а с години си далече. Съдбата ми даде знак два пъти, възможно ли е два пъти да е случайно? Не мога да спра, да те отхапя от сърцето си и да те изплюя. ти си като тумор, който ме разяжда. 12 години си ми пред очите, чувам гласа ти, заравям пръсти в косата ти .......и се будя обляна в пот. Отново вали сняг. Пораснахме и ти си друг, и аз съм друга, а вкусът в устата остава-натрапчив и постоянен. Любовите идват и си отиват без да оставят следа, а ти си все там. Сигурно един ден ще умра с отворени очи за гледам света, в който може би още си ти.И ето отново русите коси стават червени и израстват меки букли, малките бръчки изчезват и аз съм отново онова момиче с морето до колене.
Колко ли сърца, като моето има на този свят? Дано твоето не е едно от тях. Толкова пъти продължавах смело напред, че вече им забравих бройката. Дали не съм се пристрастила към болката по теб? Боже..............как стигнахме да тук, че да забравим как се обича!?

Тема Re: 12 години по-късно и отново с теб в мислитенови [re: aivi-aivi]  
Автор blood2 ()
Публикувано22.12.09 18:28

Мм,да.Всички обичаме Дяволът дори повече от себе си.

Надявам се през 2010 година да имам смелостта да се самоубия.

Автор sonatic (изчезващ вид)
Публикувано22.12.09 19:35

Прегръщам те! Звучиш.... истински.

Тема Re: 12 години по-късно и отново с теб в мислитенови [re: sonatic]  
Автор aivi-aivi (непознат )
Публикувано22.12.09 19:53

Благодаря ти, но все пак това няма да ми помогне да се събера отново. Всъщност защо не ...... и аз те прегръщам.

Автор ellynora (непознат )
Публикувано23.12.09 00:39

Всичко е на принципа "Клин клин избива". Ако не намериш достоен по качества заместител, ще съхраниш тези си чувства до края. С всеки е така. Ако ти кажа, че не си сама, надали ще се успокоиш. За такава болка друг лек няма. Той или се появява ненадейно, или никога. Всички останали любови са бледи подобия на истинската, а колко ли е истинска, след като не е била възможна и за 2 те страни? Или в спомените си имаме склонност да идеализираме нещо не чак толкова изключително? В любовта е нужна взаимност, иначе единия винаги страда повече от другия, винаги единия обича повече и влага повече. Но дори и да е била истинска, любовта много бързо се руши. Може да изчезне изведнъж или постепенно. Аз почти се излекувах. Пожелавам ти го и на теб. Мен ме държа цели 20 г. за съжаление, защото това е изгубено ценно време. Животът е кратък. Трябва да се живее максимално според ситуацията. Няма място за мрънкане и самосъжаление. Всеки човек е ценен. Важно е да намери този, който да го оцени и с който да се разбира.

Тема Re: 12 години по-късно и отново с теб в мислитенови [re: ellynora]  
Автор landing ()
Публикувано23.12.09 06:49

Казват - лекувало времето.
Времето не лекува.
Мъката - като жилите -
със възрастта се подува.

Времето е проверката
за болестта голяма.
То би помогнало само там,
където болест няма.

Емили Дикинсън

Тема не точно ...нови [re: landing]  
Автор Santa Claus is cumming (-)
Публикувано23.12.09 13:53

... всяка болест е лечима, но тя сама не може да се излекува

Автор sonatic (изчезващ вид)
Публикувано23.12.09 14:50

Мазохисти сме ние. Обичаме това страдание, колкото и да го отричаме. Хубаво е на душата, когато копнее за нещо. Така, макар и да се чувства непълна, все я има надеждата, че някъде там нещо ще я изпълни докрай. Душата. Макар и да знаем, че е само блян понякога.

Поздрав за теб

Тема Re: не точно ...нови [re: Santa Claus is cummi]  
Автор мapдyk (Enlil)
Публикувано23.12.09 20:03

Veni, vidi, vici

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.