|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Как решаваме...
|
|
Автор |
Cвoбoднa вoля () |
Публикувано | 07.11.09 09:13 |
|
кой е подходящият човек, с който искаме да имаме дете?
Има ли екзистенц минимум условия за такова решение? И какво би трябвало да съдържа той?
| |
|
Докато задаваш въпросите си отзад напред, няма да намериш отговорите които търсиш
Децата са следствие, а не причина
Когато се въдвори хармонията, чувствата ще дойдат...
| |
Тема
|
Re: Как решаваме...
[re: Изaбeлa]
|
|
Автор |
blood2 (Несъществуващ) |
Публикувано | 07.11.09 10:19 |
|
Винаги си била гаднярка Изабела и такава ще си.
Мразя се.Много се мразя.И още повече ще се мразя.
| |
|
Предполагам на въпроса трябва да отговорят вече имащите деца!
| |
|
Ти ся с тоя въпрос изби рибата. То трябва цяла дисертация да напише човек, като се обобщят много неща. Има значение и възрастта на искащия дете. Едни са критериите на 20, съвсем други на 30 години. Но най- важното нещо е да има споделена любов и детето да е желано и планирано. Малко ми се струва че задаваш отговори, кой би казал друго нещо?
| |
|
усеща се, поне според мен, голяма съм, на 34 от скоро, миналата година срещнах един човек, и почуствах че искам да изживея живота си с него, и че мога и искам да му родя много деца
Не съм толкова лоша, колкото си мислите. По лоша съм!
| |
|
Ми нищо де, и дисертация да е.. кой както го тегли.
| |
|
Т.е. ти решаваш този въпрос според собствените си емоции?
| |
|
Всяко следствие е причина, и всяка причина следствие. Набий си го в празната кратуна и ако смяташ да се зъбиш на пишещите, по- хубу не пиши.
| |
|
ами така мисля, от всичките мъже които са бжили до мен, само с този почуствах това, естествено не е задължително да е взаимно....
и не, не решавам аз, просто го чуствам, сам човек не може да взима решения за такива неща
Не съм толкова лоша, колкото си мислите. По лоша съм!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|