Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:27 03.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Въпросътнови  
Автор Изaбeлa (mere)
Публикувано03.11.09 09:12

Сигурно сте чували този въпрос : Какво правиш с такъв/такава като мен? Или: Защо точно аз?
Обикновено, той върви с един очарователно очакващ детски поглед или блясък в очите, сякаш зад гърба си криете коледният му/и подарък.

Та как отговаряте на такъв въпрос и какви емоции и мисли предизвиква във вас?

Когато се въдвори хармонията, чувствата ще дойдат...

Тема Re: Въпросътнови [re: Изaбeлa]  
Автор мapдyk (Enlil)
Публикувано03.11.09 10:19

един месец само у гъзо

доволна ша останеш

Veni, vidi, vici

Автор landing ()
Публикувано03.11.09 10:52

Чудно как това ти питане идва в момент когато на мен ми зададоха този въпрос.
Да ти кажа онемях от него. Мен ме попитаха защо избра точно мен. Смятам, че се избират доматите на пазара, човек не се избира. Аз лично не мога да избера в кого да се влюбя, просто се влюбвам. Отговорът ми беше в този смисъл, но май не беше задоволителен за питащия, защото вместо коментар имаше съдържателно мълчание.

Тема Re: Въпросътнови [re: landing]  
Автор blood2 (Несъществуващ)
Публикувано03.11.09 10:58

" Смятам, че се избират доматите на пазара, човек не се избира. "

Едно и също е.Любов няма.

Всичко е илюзия.Просто искаш да изразиш чувствата събрали се в теб към някой човек.Не те интересува кой е той,а се хвърляш на първият срещнат.

Какъв е смисълът да знаеш истината,след като не можеш да помогнеш дори на себе си?

Автор Cвoбoднa вoля ()
Публикувано03.11.09 11:29

Чували сме го.. аз на такиа вече не отговарям.

Автор S|ayeR ()
Публикувано03.11.09 11:42

Понеже искам на възможно най-много места да извикам ЧПС, ЧЪПЪСЪъъ, Честит Първи Сняг

, ше ти отговоря.

Така зададен въпрос е много кофти и може би по-често жените го питат. Но зададен примерно - "Хайде сега кажи какво най харесваш в мен" или "с какво първо ти привлякох вниманието", или "кога разбра, че съм най-най-най, а не просто по-по-по", или по някакъв друг начин, който не изразява престорена несигурност, ами любопитство и желание да се говори за теб, което всички си го имаме, въпросът вече става като игра. Обаче отговорът трябва да си е индивидуален и наистина нещо за него/нея да кажеш, щото "много си красив/а, забавен/а" и тн не върши особена работа и само би демонстрирало, че не се познавате достатъчно добре и ше й/му стани гаднууу. Всеки иска да бъде оценен не повърхностно, ами реално.

kick me, hike me, don't you wrong or right me

Редактирано от S|ayeR на 03.11.09 11:43.

Автор jumblies ()
Публикувано03.11.09 13:06

уважи ги малко барем тия човеци стига ги принизява до мищоци

така ли възприемаш хората около себе си- мишки?!

Тема Re: Въпросът [re: S|ayeR]  
Автор landing ()
Публикувано03.11.09 13:23

Пуууу, не сетих да отговоря "щото много си красив"

Слайър, ти си от Пловдив, фанах те по снега! Много му се радвам и ааааз!!!

Тема Re: Въпросът [re: landing]  
Автор Cвoбoднa вoля ()
Публикувано03.11.09 13:24

Че то и в Соф'я вали

Тема Re: Въпросът [re: blood2]  
Автор landing ()
Публикувано03.11.09 13:27

Е, как бе Блъди да не ме интересува кого обичам? А това за хвърлянето на първия срещнат означава ли че 350 пъти в годината се хвърлям на някой? Несериозно, мой човек

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.