|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Едно обяснение...
|
|
Автор |
Abraksas () |
Публикувано | 27.10.09 01:14 |
|
.когато те срещнах, много се молих преди това. исках гадже и мнооооогооооо секс. но Любовта (която е Бог) ми даде освен това и любов. това е доказателство за мен, че ти наистина си отговор на молитвите ми и подарък от Небето. защото, когато ВЪРХОВНОТО отговаря и се намесва, ТО винаги оставя белега на обичта, тъй като самата МУ същност е ЕКСТАЗ и ОБИЧ и няма как да не остави следа от СЕБЕ СИ. Така че аз съм много благодарен сега, че ТО (ЛЮБОВТА) ни срещна.
готино й го казах, а? Не съм ли един Пауло Коуелю направо Айде, повалете ме сега...
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Abraksas на 27.10.09 01:15.</EM></FONT></P>Редактирано от Abraksas на 27.10.09 01:16.
| |
|
братчед, тез неща са толкоз съкровени и интимни, че ако аз съм твоето гадже и разбера кви ги бърщолевиш в клуб Любов, ще те "ритна" на закуска.
Плюс това звучиш много бонбонено и объркано.. ама както и да е.. тя ако е патка щи са възхити.. ако ли не ще гледа действията, ще си слуша инутицията... и ще се радва на хубавите мигове с теб... то тва е любовта... безкрайни мигове... секунди... вечност... а не приказки.. алибали..
Редактирано от Aнreл на 27.10.09 02:53.
| |
|
Четка си егото човека. Ква любов кви пет евра?
| |
|
чакай че се зачетох пак...
Айде, повалете ме сега...
да те похвалим или повалим. Щото ако е да те поваляме... няма нужда...
| |
|
Моето другарче преди да се срещнем помолил Бог да го направи щастлив и му обещал да приеме жената, която Бог му прати такава каквато е.
Аз пък Го/Бог/ помолих да ни е свидетел във всичко и..... секса беше уникален /Глишев да си води бележки за молитвите преди секс/
Иначе готино си и го казал
.... те погледнаха на себе си с любов, виждайки себе си, както Светият Дух ги вижда.
| |
|
Никой не може да ти каже ВРЪВ!
| |
|
Именно. Ако чувствата са взаимни, то начинът на изказването им няма толкова голямо значение.
| |
|
Честито !
| |
Тема
|
Re: Едно обяснение...
[re: Abraksas]
|
|
Автор |
RMAN (непознат
) |
Публикувано | 27.10.09 16:08 |
|
Шегуваш се нали?
| |
|
каква ирония...
то пък верно взехте, че ме повалихте...
понякога забравям как хората обичат да серът и плюят по форумите околните...
и си позволявам пак прибързани действия...
Мога само да кажа следното:
казана дума - хвърлен камък
... и написана
докато плюеш околните, все ще те мъчи жажда
каквото повикало - такова се обадило
може някои и да обръщат другата буза, но повечето са на принципа - ако те ударят по едната буза - размажи му другата
Така че плодовете на плюенето, грубостта и нападането на другите е само едно....
болка, страдание...
И докато не спре да плюе човек, ще страда! Не и до по-рано.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|