Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:04 03.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема за реалносттанови  
Автор Aнreл ()
Публикувано25.10.09 06:26

сега зацепвам че вие в този клуб си се знаете и си имате зимането-даването.

Препрочетох доста теми назад. Хубави хора сте всичките, постоянно пребиваващи. И мислите, говорите за любов.

А защо се карате? Имате големи претенции за кой колко знае и се надборвате нон стоп да се докажете. Осъзнайте, че теориите са само в нашите глави. Реалността (тук - виртуалното общуване)... нека да се изпълва с диалог и обмяна на мнения а не мерене, кой знае повече или кой колко книжки на темата любов или духовност прочел...

Виждате ли този виртуален образ и този в самия реален живот, че са огледални? И каква дистанция и студенина сами създавате? Колко могат да удържат 3 дена, без да се засегнат ако нечие чуждо мнение противоречи на вашето? :)))

Така и така си седите тук заедно, поне се обичайте. А то всичко на групички и лагери. :)))))

И докато не се озърнем около нас и започнем да прилагаме в реалния живот онова което споделяме тук, файда от говорене, йок. Тва много приятелски към пишещите тук - толкова шарени толква уникални. :)))

Всъщност вие сте такива каквито сте, борещи се, обичащи, сърдещи, радващи, прегръщащи... и пак борещи... именно тази борба понякога води до болка и до осъзнаване. Всичко което казах явно е безсмислено, защото не влагам нито позитивно нито негативно отношение. Просто ей така да ви споделя.

Пука ми кой кво казал за мен... всичките теории които споделяме носят едни и същи глупости. Теория ли е... остава си теория... а любовта... тя е нещо живо, нещо реално... :)))

Редактирано от Aнreл на 25.10.09 08:28.

Тема Re: за реалносттанови [re: Aнreл]  
Автор Cвoбoднa вoля ()
Публикувано25.10.09 06:30

Ненам, обаче си преебах единствения шанс в годината да спя един час повече.

Тема Re: за реалносттанови [re: Cвoбoднa вoля]  
Автор Aнreл ()
Публикувано25.10.09 06:33

нищо не си загубила?!

поне ти беше хубаво!

Автор Cвoбoднa вoля ()
Публикувано25.10.09 06:36

Не, мислех, че ставам в 7, а се оказа, че ставам в 6:)))) Годишното завъртане на стрелката с час назад. Добро утро:))

Тема Re: за реалносттанови [re: Cвoбoднa вoля]  
Автор Aнreл ()
Публикувано25.10.09 06:38

Не, мислех, че ставам в 7, а се оказа, че ставам в 6:)))

аз ти казах, от мислене файда йок!

Автор jumblies ()
Публикувано25.10.09 07:05

най-после някой издума нещо смислено

Автор landing ()
Публикувано25.10.09 10:18

Ангеле, поздрав за темата ти. Отдавна ми се върти из главата това, което си писал. Даже повдигнах въпроса в един друг клуб, където е същото. Наблюденията са ми, че има една група хора, не конкретно тук, навсякъде, които са отдавна. Когато се втурне нов човек с проблемите си и иска помощ, подкрепа, съвет, или просто да напише нещо, за да си подреди мислите, почти винаги се намира някой, който да го обиди. Няма как да сме съгласни с гледната точка на всички хора, но ми се струва, че дори и да критикуваш, трябва да е някак, по- добронамерено, не обидно, без квалификации. За да може все пак да има полза от теб, все пак нали е взаимопомощ, за това сме тук, да си помагаме. А не да влезеш, да питаш, да те наритат и да станеш пишман 100 пъти. Какви неща съм чела, не е истина, чак жал ми е ставало за хора, дръзнали да поискат съвет.

Автор blood2 (Несъществуващ)
Публикувано25.10.09 10:21

"Реалността не съществува.Хората ми го доказаха лично."

Няма какво да добавя.За мен това е положението.Няма реалност,няма физика,има само човешки фантазии за Свръх власт.

Реалността не съществува.Хората ми го доказаха лично.

Редактирано от blood2 на 25.10.09 10:21.

Автор Пъpпъл (марципанена)
Публикувано25.10.09 13:42

чааак сега ли зацепи?

кой се кара? никой не се кара, само си прехвърляме топката:)
ти представяш ли си каква скука щеше да настане ако коментарите бяха от сорта: "да, прав си; взе му думата от устата; евала, и аз това исках да кажа; напълно не съм съгласен с теб, но нека да цари мир, любов и разбирателство"..бля:))
по-безболезнено е да си ги мерим във виртуала, отколкото да фърляме толкова енергия по безсмислени каузи в реала)

а ти чети, чети...

как беше:
............
Чело коте, чело коте,
чело коте книжки
как се хващат, как се хващат
малки сиви мишки.
Но накрая, но накрая
старият мишок
тъй го стресна, че забрави
своя пръв урок.

Автор Cвoбoднa вoля ()
Публикувано25.10.09 13:42

То и от спане файдата същата, ама...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.