Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:11 22.12.24 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема за чувствата и сексанови  
Автор Aнreл ()
Публикувано21.10.09 18:26

можете ли да имате връзка която е чисто сексуална, без чувства?
И обратното да имате само чувства без секс?
И колко дълго можете да откарате без секс, само на чувства?
А колко можете да откарате без секс и чувства - имам предвид съвсем сами?

Ето и моето мнение: трудно ми е да ги разгранича. като че ли се преливат едно в друго. А иначе мога си откарам само на чувства дълго време да речем месеци. А съвсем сам, години... тва пак от опит.

Ситуацията е конкретна!

п.п. Изабела моля те, без копи пейст, окей?

Редактирано от Aнreл на 21.10.09 18:28.

Тема Re: за чувствата и сексанови [re: Aнreл]  
Автор Цap Изpoд (I say Hallo)
Публикувано21.10.09 18:29

Чуствата са си чуства. Иначе ще си ебе майката!

Други въпроси?

Тема Re: за чувствата и сексанови [re: Цap Изpoд]  
Автор Aнreл ()
Публикувано21.10.09 18:48

ТЯ обича ли ме?

Редактирано от Aнreл на 21.10.09 19:52.

Автор Cвoбoднa вoля ()
Публикувано21.10.09 21:17

Не, не мога да имам връзка, която е чисто сексуална за мен.

Само чувства без секс се случва, ама няма как да ми стане правило. Писва

В момента, в който се почувствам ничия, изчезвам от тая ситуация.

Съвсем сама... мне, не съм такъв модел.

Кво пропуснах?

Редактирано от Cвoбoднa вoля на 21.10.09 21:32.

Автор PipilotaViktualija (Бяла Тигрица)
Публикувано21.10.09 22:11

Чисто сексуална връзка сигурно бих могла да имам, ала за много, много кратко. Ако имам не само физическо, а и чисто човешко привличане към съответния мъж, не виждам как няма да се появят и чувства. И другият логичен вариант е добър секс ( примерно) и диаметрално- противоположна и непривлекателна за мен личност- няма как да продължа със секса.

А що се отнася до чувства без наличие на секс...хм... Сигурно всеки е минавал през някаква такава ситуация- несподелено влюбване или невъзможност за връзка и на физическо ниво по различни причини... Бих могла да имам чувства към някого и те да не прераснат в секс, ала и това би имало някакъв лимит от време, тъй като такава връзка поражда силно напрежение поради силното влечение и желание, които не се реализират. От друга страна, ако съзнаваш, че не си желан, няма как дълго време да поддържаш огъня на чувствата...

А иначе цял живот можеш да храниш нежни чувства към първата си, платонична любов.

Автор Изaбeлa (mere)
Публикувано21.10.09 22:36

Съвместимостта при хората е на четири нива: сексуално, емоционално, умствено и духовно. Като скалата варира от "+" до "-" (примерно 10).
Това че с някого не съм съвместима емоционално, но секса е вълшебство ... защо да не му се насладя. (За жалост, страстта се изчерпва за около 3 месеца*)

Щом някой увеличава х2 всяка моя положителна емоция и намалява на 2 всяка моя отрицателна ... какво значение има че не правим секс. (И емоцията има срок на годност, от 6 месеца до 2 години*)

* сроковете са не само научен факт, но и доказани от личен опит.

Най-големият ми "недостатък" е, че мога без секс или без чувства (или и без двете), но не мога без другите два компонента. Ако те липсват ... липсва и връзката с даденият човек.

Другият да разкрие вътрешният си свят пред теб, да го усещаш инстинктивно, да вибрираш на неговата чистота ... незаменимо.
Да водите разговор леко и свободно, да има какво да си кажете винаги, да има разбиране без много обяснения и без нежелание да се приеме различието в мнението на другият, да има какво да научиш от другия и да има ти на какво да го научиш ... незаменимо.

Въдвори ли се хармония .... нали знаеш кое идва

п.п.
Копи пейст е само за нови теми ... не се ласкай

Когато се въдвори хармонията, чувствата ще дойдат...

Тема Re: за чувствата и сексанови [re: Cвoбoднa вoля]  
Автор Aнreл ()
Публикувано22.10.09 04:18

за сега нищо не си пропусала...

постът ти ме подсети за едина песен: "Сто кила ракия давам само да те притежавам".

ама май няма се разминем само със сто кила ракия.

Автор Cвoбoднa вoля ()
Публикувано22.10.09 06:27

Тъмна бирааа!

По дяволите, защо никой не ме слуша.

Упс...

По ангелите, защо никой не ме слуша

Редактирано от Cвoбoднa вoля на 22.10.09 06:31.

Тема Re: за чувствата и сексанови [re: Cвoбoднa вoля]  
Автор Aнreл ()
Публикувано22.10.09 06:39

добре тъмна бира!
само моля те нидей рива пред децата.

Автор Cвoбoднa вoля ()
Публикувано22.10.09 08:06

Не рева.. вибрирам на определена честота.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.