|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема
|
за чувствата и секса
|
|
Автор |
Aнreл () |
Публикувано | 21.10.09 18:26 |
|
можете ли да имате връзка която е чисто сексуална, без чувства?
И обратното да имате само чувства без секс?
И колко дълго можете да откарате без секс, само на чувства?
А колко можете да откарате без секс и чувства - имам предвид съвсем сами?
Ето и моето мнение: трудно ми е да ги разгранича. като че ли се преливат едно в друго. А иначе мога си откарам само на чувства дълго време да речем месеци. А съвсем сам, години... тва пак от опит.
Ситуацията е конкретна!
п.п. Изабела моля те, без копи пейст, окей?
Редактирано от Aнreл на 21.10.09 18:28.
| |
Тема
|
Re: за чувствата и секса
[re: Aнreл]
|
|
Автор |
Цap Изpoд (I say Hallo) |
Публикувано | 21.10.09 18:29 |
|
Чуствата са си чуства. Иначе ще си ебе майката!
Други въпроси?
| |
|
ТЯ обича ли ме?
Редактирано от Aнreл на 21.10.09 19:52.
| |
|
Не, не мога да имам връзка, която е чисто сексуална за мен.
Само чувства без секс се случва, ама няма как да ми стане правило. Писва В момента, в който се почувствам ничия, изчезвам от тая ситуация.
Съвсем сама... мне, не съм такъв модел.
Кво пропуснах?
Редактирано от Cвoбoднa вoля на 21.10.09 21:32.
| |
|
Чисто сексуална връзка сигурно бих могла да имам, ала за много, много кратко. Ако имам не само физическо, а и чисто човешко привличане към съответния мъж, не виждам как няма да се появят и чувства. И другият логичен вариант е добър секс ( примерно) и диаметрално- противоположна и непривлекателна за мен личност- няма как да продължа със секса.
А що се отнася до чувства без наличие на секс...хм... Сигурно всеки е минавал през някаква такава ситуация- несподелено влюбване или невъзможност за връзка и на физическо ниво по различни причини... Бих могла да имам чувства към някого и те да не прераснат в секс, ала и това би имало някакъв лимит от време, тъй като такава връзка поражда силно напрежение поради силното влечение и желание, които не се реализират. От друга страна, ако съзнаваш, че не си желан, няма как дълго време да поддържаш огъня на чувствата...
А иначе цял живот можеш да храниш нежни чувства към първата си, платонична любов.
| |
Тема
|
Re: за чувствата и секса
[re: Aнreл]
|
|
Автор |
Изaбeлa (mere) |
Публикувано | 21.10.09 22:36 |
|
Съвместимостта при хората е на четири нива: сексуално, емоционално, умствено и духовно. Като скалата варира от "+" до "-" (примерно 10).
Това че с някого не съм съвместима емоционално, но секса е вълшебство ... защо да не му се насладя. (За жалост, страстта се изчерпва за около 3 месеца*)
Щом някой увеличава х2 всяка моя положителна емоция и намалява на 2 всяка моя отрицателна ... какво значение има че не правим секс. (И емоцията има срок на годност, от 6 месеца до 2 години*)
* сроковете са не само научен факт, но и доказани от личен опит.
Най-големият ми "недостатък" е, че мога без секс или без чувства (или и без двете), но не мога без другите два компонента. Ако те липсват ... липсва и връзката с даденият човек.
Другият да разкрие вътрешният си свят пред теб, да го усещаш инстинктивно, да вибрираш на неговата чистота ... незаменимо.
Да водите разговор леко и свободно, да има какво да си кажете винаги, да има разбиране без много обяснения и без нежелание да се приеме различието в мнението на другият, да има какво да научиш от другия и да има ти на какво да го научиш ... незаменимо.
Въдвори ли се хармония .... нали знаеш кое идва
п.п.
Копи пейст е само за нови теми ... не се ласкай
Когато се въдвори хармонията, чувствата ще дойдат...
| |
|
за сега нищо не си пропусала...
постът ти ме подсети за едина песен: "Сто кила ракия давам само да те притежавам".
ама май няма се разминем само със сто кила ракия.
| |
|
Тъмна бирааа!
По дяволите, защо никой не ме слуша.
Упс...
По ангелите, защо никой не ме слуша Редактирано от Cвoбoднa вoля на 22.10.09 06:31.
| |
|
добре тъмна бира!
само моля те нидей рива пред децата.
| |
|
Не рева.. вибрирам на определена честота.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
|
|
|