|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Влюбени ли сте?
|
|
Автор |
edna selianka (любопитна) |
Публикувано | 02.10.09 18:15 |
|
Чувствате ли се влюбени в съпуга/гата, приятеля/ката си? И ако изчезнало това чувство с времето, как се справяте? Щастливи ли сте?
Гледай ся, к'ви въпроси ма вълнуват.
| |
|
бях влюбен. изрита ме щото съм грозен и беден.
сега вече не съм влюбен в нея.
| |
|
Ми аз не съм и за това нямам приятел.
| |
|
Не, не съм влюбена вече от доста години. Има останало някакво уважение, уважаваме се и сме приятели. Вече съм забравила какво е било когато сме се обичали трепетно. Всички съвети да освежаваме връзката са пълна тъпня, просто познаваш този човек както познаваш себе си- знаеш какво мисли, какво ще каже, как ще реагира и сте си част от пейзажа, и никакви свещи и романтични уикенди не могат да върнат пеперудите в стомаха. Не се справям никак, не съм щастлива, тъжна съм, защото още нямам 40, а предвиждам живота си, че ще е все по тъжен.
| |
Тема
|
Re: Влюбени ли сте?
[re: landing]
|
|
Автор |
femina (Mис Kаприз) |
Публикувано | 03.10.09 12:12 |
|
Четох някъде, че не се влюбваме два пъти в един и същи човек. Затова, ако искаш пак да изпиташ онова прекрасно чувство на пеперудите в стомаха, трябва да погледнеш някъде настрани. Чувството наистина е завладяващо, но ако го изпиташ с някой друг, сегашната ти връзка ще отиде по дяволите.
България - няма невъзможни неща!
| |
|
В отговор на:
Вече съм забравила какво е било когато сме се обичали... не съм щастлива, тъжна съм, защото още нямам 40, а предвиждам живота си, че ще е все по тъжен
Абсолютно! С малката разлика, че аз предвиждам живота си като безумно нещастен.
| |
|
Ами аз го изпитах, но връзката ми ми никъде не отиде. Той е луд и настоява да ме тормози.
| |
|
eee, не е вярно, на мен пък много често ми се случва да се влюбвам отново и отново, при мене е циклично и малко трябва, не романтичен уикенд, ами зеленолилавеникъв отенък на листо може да ме накара да съм влюбена отново, но по същия начин и малки неща ме разлюбват в някои случаи, обаче не знам как е когато си доскучееш с някой, според мен си доскучават скучните хора, тоест ако някой е скучен, определено баналността на ежедневието много лесно може да се намеси във връзката ви, така си мисля де
| |
|
Ако си решила, че ще продължавате да бъдете заедно, понеже сте приятели (това е нещо, като се има предвид, че много семейства са във война) - защо не си разнообразиш живота с нещо друго - примерно хоби, спорт, занимание някакво, което ще ти доставя удоволствие и чрез което ще се срещнеш с нови хора. Защото човек много зацикля, ако се движи само сред определен кръг познати.
kick me, hike me, don't you wrong or right me
| |
|
Достатъчно е да погледнеш на същия човек с други очи, да видиш друга страна от него, която преди не си видяла или най-вероятно си забравила с времето и рутината. В началото като не познаваш някой той те изненадва, в последствие вече човек пренебрегва хубавите качества и се забива в настоящия момент. Хубаво е да си спомняме по някога кой и какъв е този до нас.
kick me, hike me, don't you wrong or right me
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|